None_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 arkadaşlar bu lanet olası hosting den bi yer kiraladım. memnun değilim. hicbir bilgi yok. duruma bakinca php asp hatta .net site uzerinde calısması gerek ama ben calıstıramadım. ms access (*.mdb) dosyslarını atıcak yeri bulamadım. yani db klasoru yok. benim bildigim bu dosyayı panelden veya baska bi yerden olusturuyorduk ama bu seferde panel yok. varsa ttidc den host alan bi yardimci olurmusunuz ? www.ttidc.gov.tr
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Şiddetle hostunu değiştirmeni tavsite ederim.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Bence de farklı bi yerden host al.Vermiş olduğun parayla eziyet çekmezsin en azından.[signature][hline]
None_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 up.. pls[signature][hline]Gençlerin UEFA Kupasından başka övünecekleri şeyler olmalı..
None_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 arkadaslar yeni host almak zaten en son çözüm. ama su anda onumde duran bi sorun var ve yardımda bulunabiliecek biri varmı ?
kickass Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 www.fly-host.com bi bak[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
None_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Bu son Up.. TTIDC den anlayan biri ?
kickass Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 TTNetten alsaydın hostu yani ne biliyim ulaşmak zordur onlara seni attığın maili cevaplayacak bi memurdur onunda başında bi milyon tane iş wardır belki mail ayarları yapılı değildir yada ne biliyim :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
Öne çıkan mesajlar