Smooth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Yasalarda ki son düz(enle)meyle tütündan alınan vergi katlanmış diye duydum (%1500) Piyasada yerli tütünler dolaşıyor ama onlarla da içilmiyor Eskisi gibi kaliteli tütün bulabilecegimiz yer varmı bildiginiz? İzmir için soruyorum...[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [TcT]DJA
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ben kemeraltınan alıyorum ya şerbetli nin güllü tütünü harika oluyor[signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :( Ve Keşke Seninle Hiç Konuşmamış Olsaydım...(o kendini biliyor)
Smooth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 guvenilir buldugum bi kehribarcı nihat var Kızlar agasının orda Tam nerden alıyosun?[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [TcT]DJA
slayer__ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 kızlar ağası nihat nargile ordan başka yerden alırsanda yerli tütünü yabancı diye kaktırırlar yada kaçak bozuk tütün kaktırırlar
Smooth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bende orayı kastetmistim Baska var mı?[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [TcT]DJA
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bende oradan alıyorum başka yerden almam asla[signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :( Ve Keşke Seninle Hiç Konuşmamış Olsaydım...(o kendini biliyor)
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 %1500 vergi?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 %150 zam demek istedin herhalde ot o zmn nargile tütünün yanında su parası gibi kalır[signature][hline]"Abidin,bana mutluluğun resmini çizebilirmisin?" Mutluluk
Smooth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 yok vergisine ole bisi eklenmis die duydum 5 milyonluk tutun 10 a cıkıcak diyolardı[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [TcT]DJA
Öne çıkan mesajlar