Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yücel aşkına sahip çıkmak cumhuriyete sahip çıkmaktır, lol

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
gellidus, 22 Ekim 2005 18:09 tarihinde demiş ki:
Cok ozur diliyorum senden
Haklisin.Bu ulker mallarinin kantine gelmesi Liberal ekonominin gereksinimi. Yoksa AKP nin kadrolasmasiyla alakasi yok zaten suandaki hukumetimizin Turkiyenin basina gelen en iyi sey son 100 yilin dunyadaki en saydam hukumeti her yaptiklari ortada yolsuzluklara savas actilar. Kendilerinin gecmisinde hicbir falsolari yok.

Belediye baskaniyken yolsuzluk yapmadilar. Terroristlerin ellerini opmediler. Ataturke hakaret edip. Seriat yeminleri etmediler. Bunlarin hepsi yalan fotomontaj o kasetler.Ihaleleri ese dosta verdikleri kanitlanmadi Photoshop o belgeler. Muthis firma Ulker in ortagi olduklari ortaya ciktiktan sonra satmadilar hisselerini ne var bunda dediler arkasinda durdular.
Cocuklarini Turkiyedeki diger cocuklar ile ayni statude yetistirdiler. Birilerinin verdigi para ile Amerikada okutmadilar. Laik Turkiye dediler ama Cocuklarinin basortusu cikmasin diye universiteye yolladi sonra cok yakin bir dostu! parasini karsiladi cocuklarini okuttu.
Yolsuzluklari cikmadi. Galataport,, Yildiz parkina cami. Yeni Safak gazetesinden baska gazete okursan bugunde gorursun sit alani olan yere gokdelen izni veren. Buyuk Partinin buyuk belediye baskanini.

Ozur diliorum Yasasin Recep Tayyip Erdogan ve Hukumeti umarim 100 yil basimizda kalirlar bizde ABD ile birlikte super guc olma yolunda son surat ilerleriz.

Ben bu heriflerin musluman olduguna inanmiyorum. Muslumanliktan kazanc saglamaya calisan kisiler musluman degildir.

"100 yilin dunyadaki en saydam hukumeti her yaptiklari ortada" ---> bütün ihaleleri tv karşısında canlı yayında yapıyorlar

Belediye baskaniyken yolsuzluk yapmadilar. Terroristlerin ellerini opmediler. Ataturke hakaret edip. Seriat yeminleri etmediler. Bunlarin hepsi yalan fotomontaj o kasetler.Ihaleleri ese dosta verdikleri kanitlanmadi Photoshop o belgeler. Muthis firma Ulker in ortagi olduklari ortaya ciktiktan sonra satmadilar ...

Atatürk e o kadar çok hakret ettiler ama Atatürke ve cumhuriyet suçundan yargılanmadılar
gerçekten ilginç, gerçekten.

bu paragrafı aslında boş bırakcaktım; ne de olsa her zamnki yobaz bunlar, saldırın anlayışı ama gine de bişeyler yazdım tutamadım. sıktı artık bu numaralar, ı ıh içmez artık, hayvan terli[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
said:
Rahan, 22 Ekim 2005 18:13 tarihinde demiş ki:
off konudan kilometrelerce uzağa gittik ya du bakalm..
soul ürün seçim benim bireysel kararım, kimi istersem onu alırım.
kararımı verirken kullandığım kriterler de benim elimde, neye göre istersem ona göre seçerim.
sigortasız işçi çalıştıran vergi kaçıran şirketler ifşa edilsin onlardan da almam.
bu bana kalmış bişi kimseyi zerre alakadar etmez??
hayır kimseye onu bunu alma demiyorum, ama istediğimi almama özgürlüğüme karışılmasını da istemiyorum.

bi de lütfen rektöre geri dönebilir miyiz?

sen böyle dersen özel kantin işletmeciside canım ne isterse onu satarım der.
öle de yapmış zaten; önceden sadece eti satmış
sonradanda etinin yanına ülkeri eklemiş.

önemli olan 2 sininde satışa sunulması, kimse kantinde niye bifa marka ürün satmıyorsun diye sormaz.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
hadi rektöre dönelim
yücel aşkına sahip çıkmak cumhuriyete sahip çıkmaktır mıdır?
suçlu veya suçsuz olduğu bilinmeden.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
benim son söyleyeceğim budur. buna cevap verecek olan versin gerisine uğraşmayacam..
said:
Rahan, 22 Ekim 2005 17:51 tarihinde demiş ki:
kısaca benim söylediğim, adamın evinin aranmasından, karga tulumba tutuklanmasına, tarihi eser kaçakçılığından, 25 mil$ lık ihaleye hep bi gariplik var. ha bu adam suçlu da olabilir ama pislik kokuyor.. bu kokuyu siz de alın iki dakika.

@forgiver; abi yeter kantine s.çayım. ülkerin ürünlerini ben de seviyorum, ben de yiyorum.kantinde olması güzel bişi ama sen kantincinin hangi ürünü satacağına karışamazsın,karışmamalısın. ister ucuz diye bifa satar ister xxxx diye ülker satmaz, isterse gavur diye nestle satmaz.
[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!

[Bu mesaj Rahan tarafından 22 Ekim 2005 18:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sen o kişi van'a gelmeden önce yüzüncü yılın adeta medrese haline geldiğini biliyormuydun ? olayı bu kadar uzaktan takip ediyorsan neden bir sayfa açıyorsunki? zaten suçuda kesinleşmemiş bir insan
Mesaj tarihi:
arkadaşlar, bütün üniverstelerin rektörleri oradaymış, yalnız biri hariç..hangi üniverstenin rektörü gitmemiş van'a? bildiniz..fatih üniverstesi..[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki?

Mesaj tarihi:
dokunulmazlıkları kaldıracaklarına söz veren bir parti vardı.
şimdi tek başına iktidar.

suçluyu adalet söyler göreceğiz ama siyaseten yalancılık yapanların hükmünü halk keser umarım!

bakalım ![signature][hline]

[Bu mesaj armra tarafından 22 Ekim 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tutuklu yargılanmasına lüzum görmesi hakime tanınmış yasal bir hak. ama bana kalırsa gereksiz bir takdir kullanılmış. rektörün masum yada suçlu olup olmadığı hakkında bir fikrim yok ama masum bile olsa YÖK'ün başında bulunanların bir kurumu işin içine katarak, kurumu ilgilendirmeyen, mahkemeyi ilgilendiren bir konuda bildiri filan yayınlamaya kalkmaları da gereksiz. illa bişey yapcaklarsa bireysel bazda yapabilirler. YÖK'ün yargı süreciyle yorum yapmak gibi bi işi yok.
  • Yeni Oluştur...