Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yücel aşkına sahip çıkmak cumhuriyete sahip çıkmaktır, lol

forgiver

Öne çıkan mesajlar

http://www.yenisafak.com.tr/g01.html

said:
buyuk capta siranin kendilerine geleceginden korkmalari yuzuden verilmis reaksiyoner bir tepkidir. cunku yucel askin'in dava dosyasina bir bakalim,
1-)kişisel verileri hukuka aykırı olarak toplamak ve kaydetmek, ozel hayatın gizliliğini ihlal etmek,
2-)3628 sayılı yasaya muhalefet (mal beyanında bulunmamak),
3-)2863 sayılı yasaya muhalefet (tarihi eser kaçakçılığı),
4-)gorevi kötüye kullanmak (ihaleye fesat karistirmak)
bu suclardan mal beyaninda bulunmamak ve tarihi eser kacakciligindan beraat edecek gibi gozukmektedir. kisisel verileri hukuka aykiri olarak toplamak ve kaydetmek sucunu ise rektorun kendisi inkar etmiyor zaten. 400 kusur universite personeli hakkinda siyasi gorusleri ve kimlerle samimi olduklari hususunda dosya hazirlattigi ve kendi ideolojisine uzak kimseleri keyfi olarak gorevden uzaklastirdigi biliniyor. bu dosyalar evinde yapilan aramalar sonucu bulunmustur. rektor gorevden uzaklastirdigi kimseleri cumhuriyet dusmanligi ile sucluyor. lakin bu suclamalarina delil teskil edecek somut verileri olmadigi gibi, cogu bilimadami olan 400 tane universite calisanini fislemesi icin hicbir bahanesi yok. memleket harpte degil, darpte degil.
ikinci husus ise 25 milyon dolarlik ihaleye fesat karistirilmasi mevzusu ki, universitelerin gelir-gider kalemlerinde yolsuzluk oldugu sadece yuzuncu yil universitesi icin degil hemen hemen butun universiteler icin iddia ediliyor. muhtemelen sira diger rektorlere de gelecek.
bu durumda da yok'un denetleme vazifesini ifa etmedigi ve etkisiz kaldigi icin yetkilerinin kisilmasi gundeme gelebilecek. yok'un can havliyle yucel askin'a sahip cikmasinin arkasinda bu var.

suçlu olduğu yargı kararı sonucu kesinleşince
bu adamların ne yapcağını çok merak ediyorum
hırsıza sahip çıkmak cumhuriyete sahip çıkmak tır filan mı diyecekler.

bir de bunları diyen insanların ve destek verenlerin, universitelerin başında bulunduğu düşünülürse...[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

yazıyı okudum kim oldugunu okumadım ve olayı okumadım ayrıntılı araştırmadım dedim.
ille enine boyuna bilgi vererek yazı yazmayınca anlamıyormusunuz? suçlu ilan ettin de demedim suçluymuş gibi göstermişsin dedim burasını yanlış okumuşsun zaten.yasaya aykırı işte senin yaptıgın.hala bıdı bıdı yanlış yorumlar yapıyorsun.gözünle oku.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz)
Sosyal ağlarda paylaş

Jedi, Forgiver sadece adamın hangı suclarla yargılanacagını yazmıs metınde ve sonrada suclu bulunursa ne olacagını merak ettıgını soylemıs?? gereksız bır tepkı vermıssın bence.[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer
msn
Sosyal ağlarda paylaş

ah ah bir de insanlar gerçeği görebilse
azcık okuma gayretinde bulunsa

bak o zman ben de teziç gibi cevaplar c/p liyom.
said:
uyuşturucu madde yapımında kullanılan bir ürün yetiştiren herhangi bir çiftçinin jandarma tarafından yakalanması sonucunda bütün çiftçilerin yollara döküldüğünü düşünebiliyor musunuz?

-buuu, cumhuriyete, atatürkçülüğe karşı vurulmuş büyük bir darbedir. ulu önder "köylü milletin efendisidir" demiştir. arkadaşımızı sonuna kadar destekliyoruz. hükümet ayağını denk al!!!
[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

teziç e ne zaman sahip çıkılır ?

said:
- sn rektör şu şu bilimsel buluşların sahibi değerli bir bilim adamıdır.
- sn rektör şu kadar öğrenci yetiştirmiştir.
- sn rektörün üniversitesi dünyada şu sıradadır.
- sn rektör şu şu faaliyetleri başlatmış, bu bu uygulamalar ile şöyle şöyle kolaylıklar sağlamıştır.

duymadınız değil mi. duyamazsınız. sizin duyacaklarınız sadece atatürkçü, laik, demokrat olduğu yönünde alakaya çay demle sloganlar olacaktır. ı ıh içmez artık, hayvan terli.

ama diyemez çünkü, bazı şeyleri, görevleri olan kaliteli eğitimi sağlamanın önünde görüyorlar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 20 Ekim 2005 15:27 tarihinde demiş ki:

said:
uyuşturucu madde yapımında kullanılan bir ürün yetiştiren herhangi bir çiftçinin jandarma tarafından yakalanması sonucunda bütün çiftçilerin yollara döküldüğünü düşünebiliyor musunuz?

-buuu, cumhuriyete, atatürkçülüğe karşı vurulmuş büyük bir darbedir. ulu önder "köylü milletin efendisidir" demiştir. arkadaşımızı sonuna kadar destekliyoruz. hükümet ayağını denk al!!!

bu son yaptığından sonra Yücel Aşkın'ın suçlu olduğunu alenen söylemiş oldun. Seni uyarıyorum bu yaptığın anayasaya aykırı.[signature][hline]mantar

[Bu mesaj Mantar tarafından 20 Ekim 2005 15:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mantar, 20 Ekim 2005 15:30 tarihinde demiş ki:
said:
forgiver, 20 Ekim 2005 15:27 tarihinde demiş ki:

said:

bu son yaptığından sonra Yücel Aşkın'ın suçlu olduğunu alenen söylemiş oldun. Seni uyarıyorum bu yaptığın anayasaya aykırı.

aklım hayalim almıyor, düşünüyorum düşünüyorum bir anlam veremiyorum. bu yapay zeka botlarla muhabbet etmek hiç zevkli değil.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle benimle düzgün konuşmanı rica ediyorum. Eğer böyle 'çay koy' gibi kalitesiz tavırlar sergileyeceksen konuşma seviyesizleşir.

Şu anda gerçek olan Yücel Aşkın'ın suçlu olduğunun mahkemece ibraz edilmemiş olduğudur. Bunu gördüysen ne mutlu sana.

Ayrıca eğer kadrolaşma dediğimiz illet, insanlara birey olmanın ne olduğunun öğretildiği üniversitelerimize kadar nüfuz ettiyse, YÖK başkanı da canla başla bu illetin üzerine gider. Öncelikli sorunu budur çünkü.[signature][hline]mantar
Sosyal ağlarda paylaş

power triplerini yiyeyim forgiver. bi zil takıp oynamadığın kaldı. diyelim ki ilerde bunun altından bi pislik çıktı o zaman görecem ben seni. ayrıca senden yapay zeka değiller;

if (iş.yapan=='AKP')
while (1)
alkisla();
if (fikir.taraf!='AKP')
while(1)
yuhala();
[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!

[Bu mesaj Rahan tarafından 20 Ekim 2005 15:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

adam suclu veya sucsuzdur, onu bilemem ancak ilginc seyler var. suclandigi ihale o rektor olmadan once yapilmis, bu ihale hakkinda sorusturmayi baslatan da bu adam. simdi bu ihale yuzunden hapse konulan da bu adam. adamin Van`da yaptigi calismalar da meydanda. tarikat medresesi haline gelmis bir yeri temizliyor. kim ne derse desin komedi boyutunda pis bir seyler var sonucta.

sonucta adam suclu cikabilir cezasini ceker ancak sucsuz cikarsa sen onu simdiden suclu gibi gostererek aldigin kul hakkini nasil odersin onu bilemem.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 20 Ekim 2005 15:44 tarihinde demiş ki:
power triplerini yiyeyim forgiver. bi zil takıp oynamadığın kaldı. diyelim ki ilerde bunun altından bi pislik çıktı o zaman görecem ben seni. ayrıca senden yapay zeka değiller;

if (iş.yapan=='AKP')
while (1)
alkisla();
if (fikir.taraf!='AKP')
while(1)
yuhala();

walla bu konuda çok tecrübelisinizdir
yılllardır bunun tersi konularda ters köşe olan sizdiniz,
bu davanın beraatla sonuçlancağını sanmam gerçi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

sen dünyaya "siz" vs "biz" Fight! gözlüğünden baktığın sürece tartışarak hiç bi yere varamayız. hiç kasmam bundan gayri.
haberi ilk duyduğumda gerçekten oh iyi olmuş demiştim ama diğer bilgiler o kadar kolay karar vermemem gerektiğini gösteriyor. bence sen de ilk gördüğüne gerçek diye bağlanma.[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
3-)2863 sayılı yasaya muhalefet (tarihi eser kaçakçılığı)

Lol adamın dedesinin istiklal madalyasını bile elinden almışlardı kaçak tarihi eser diye.. İnanasım gelmiyor hiç..

said:
hususunda dosya hazirlattigi ve kendi ideolojisine uzak kimseleri keyfi olarak gorevden uzaklastirdigi biliniyor.

Bu da ayrı bir yalan.. Evet doğru çok insan uzaklaştırmış ama keyfi değil.. Yobaz, gerici pislikleri uzaklaştırmış sadece..

said:
Van, gerici örgütlenmenin kalelerinden biri idi. Van Üniversitesi tarikatların eline geçmişti. Rektör değiştirildi. Yücel Aşkın o göreve getirildi. Üniversite kurtarıldı, büyük atılımlar yaptı.

Ancak hem AKP iktidarı, hem de İslamcı basın, üniversitelerimizin sağlam rektörlerinden ürküyordu. Türkiye'nin bütün kaleleri ele geçirilmiş, ancak üniversiteleri zaptetmek mümkün olmamıştı.

O halde ilk aşamada rektörleri çiğ çiğ yemek, punduna getirip saf dışı bırakmak gerekiyordu.

Tezgáh önce Van'da kuruldu. Rektörün konutu, kendisi yurtdışında iken basıldı, arandı.

Van Cumhuriyet Başsavcısı, oluşan tepkiler üzerine BASIN TOPLANTISI düzenleyip kendini savundu. Oysa soruşturmanın bu aşaması -yasa uyarınca- gizli idi. Gazeteciler bile yazamazdı. Yazan ceza alırdı.

Van Savcısı için yasa geçerli değildi ki, hakkında hiçbir işlem yapılmadı.

En sonunda Van Rektörü tutuklandı. Karar açıkça siyasi idi.

Bilirkişi olarak seçilen kişi ise rektör tarafından bir süre önce görevden alınan, yeri değiştirilen bir üniversite görevlisi!
[signature][hline]Touch of death is never gentle...

When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect; God makes no mistakes

[Bu mesaj Slat tarafından 20 Ekim 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...