Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Microsoft'un ürettiği bazı bedava yazılımlara ve Windows Update güncelleme programına sadece orjinal Windows kullanıcılarının sahip olabilmesi için koyduğu "Geniune Advantage" koruması, bir Hint'li programcı tarafından 24 saat içinde kırıldı. İşin ilginç tarafı, son kullanıcının bu korumayı geçmesi için bir program yüklemesi gerekmiyor; sadece Internet Explorer'da adres çubuğuna kısa bir kod yazıp "Enter"a basması yeterli. Kaynak[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 [Bu mesaj Pluton tarafından 07 Ağustos 2005 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Ya ilginçtir geçen format attım bilgisayara. SP2 yükledim. Sonre geri kalan updateleri yapıcaktım bu korumaya takıldı. Sonra otomatik update'i açtım. O yaptı kendi kendine 31 tane update.. Ne mal adamlar ya bunlar..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Açılmıştı Alis tarafından. Gerçi konu başlığı alakasızdı. Aramış olsan bile bulamama ihtimalin yüksek. Birde kritik güncelleştirmeleri her şekilde yapıyor. Yani onlar engellenmiş değil.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 windows düşündüğü şeyi yapamadı idi başlık sanırım[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Ben kırdım valla dll dosyası var bende herşeyi indirebiliom microsofttan.[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 aferin.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 helal size! ne güzel bişi yapıosunuz dimi... biz eşşeğiz bi ton para syaıyoruz orijinal yazılımlara...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Eğer bireysel kullanım için onca para veriosan orjinale valla ayıp olcak ama biraz öle oluon Lonely.[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Warezsel şeyler, Patiye yakışmıyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Bende başka çarem ve verecek param olmadığı için kendi bilgisayarımda korsan yazılım kullanıyorum ama bu övünülecek birşey değil. Eğer microsoft'a karşıysanız ve bunun için korsan kullanıyorsanız hiç kullanmayın. Alternatifleri çok. Eğer başka çareniz yoksa, mecbursanız yapın ama göğsünüzü gere gere söylemeyin bunu. Hani alternatif göster kullanayım derseniz işte linux ve zilyon tane türevi. Peki sen neden kullanmıyorsun derseniz, senelerdir windows ile çalıştığım için bağımlı hale geldim. Linux'ta mevcut makinemde ama aynı verimi orada alabilmem için sanırım en azından bir sene kadar daha gelişmem lazım bu konuda. Diğer türlü işimden gücümden ve okulumdan olurum.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Ne ekliyormuşuz linkin sonuna? :)[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 javascript:void(window.g_sDisableWGACheck='all')[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 javascript:void(window.g_sDisableWGACheck='all') böyle yapalımda millet boşluklu boşluklu yazmasın :) bu arada kendi ekliyormuş boşlukları ama farketmz :)[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] [Bu mesaj fastreload tarafından 23 Ekim 2005 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj fastreload tarafından 23 Ekim 2005 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Zopik, 22 Ekim 2005 03:17 tarihinde demiş ki: Bende başka çarem ve verecek param olmadığı için kendi bilgisayarımda korsan yazılım kullanıyorum ama bu övünülecek birşey değil. Eğer microsoft'a karşıysanız ve bunun için korsan kullanıyorsanız hiç kullanmayın. Alternatifleri çok. Eğer başka çareniz yoksa, mecbursanız yapın ama göğsünüzü gere gere söylemeyin bunu. Hani alternatif göster kullanayım derseniz işte linux ve zilyon tane türevi. Peki sen neden kullanmıyorsun derseniz, senelerdir windows ile çalıştığım için bağımlı hale geldim. Linux'ta mevcut makinemde ama aynı verimi orada alabilmem için sanırım en azından bir sene kadar daha gelişmem lazım bu konuda. Diğer türlü işimden gücümden ve okulumdan olurum. aynen katılıyorum[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar