Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılın futbolcusu kim olacak?

SON_SAVASCI

Öne çıkan mesajlar

Jay Jay alsın isterim :D[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan...
turambarturin, 14 Eylül 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
küçükkene zihinden problemler diye kitaplar vardı sarı sarı bilen bilir,neyse işte o kitapların 5. sınıf zihinden problemleri tuvalette bitirmiştim

Ağır ağır, yavaş yavaş...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Othranx, 15 Ekim 2005 20:39 tarihinde demiş ki:
ronaldinho demiş bir arkadaş, kınıyorum kendisini , ümit özat taki tekniğin 10 da biri varmı allah aşkına o dişlek maymunda?

katiliyorum..ronaldinho umitin ayagini opsun basina koysun abi bana futbol ogret diye yalvarsin..o kadar yani[signature][hline]kaypak olmak moda galiba?
Sosyal ağlarda paylaş

bu sekilde postlar atıosunuz ondan sonrada fenerliler bize satasıo diosunuz,ben simdi yok saban alsın yok kel altan alsın desem hemen biri alıntı yapıp nediosun lan cart curt eder.
neyse bence kaka alır.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

bence biraz radikal bir karar olur ama Lionel Messi diycem ama onun önünde daha da uzun süre var yılın futbolcusu olmak için...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -

"I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive."

- Spike Spiegel -

[Bu mesaj fortinbras tarafından 16 Ekim 2005 11:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Genelde geçtiğimiz sezonun Şampiyonlar Ligi'nin en değerli oyuncusu alır ödülü..Yani Gerrard'ın alması kesin gibi bir şey..Ronaldinho'ya üstüste vermezler..Kaka'nın biraz daha beklemesi lazım bence(mesela seneye alabilir).Benim gönlümden Lampard geçer ama olmaz heralde..[signature][hline]D'akmor J.Matthew
Schools are prisons...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wook, 16 Ekim 2005 11:09 tarihinde demiş ki:
bu sekilde postlar atıosunuz ondan sonrada fenerliler bize satasıo diosunuz,ben simdi yok saban alsın yok kel altan alsın desem hemen biri alıntı yapıp nediosun lan cart curt eder.
neyse bence kaka alır.

Ben hakaret içeren bi mesaj göremedim.Seninkinden başka..[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.
G3NKs
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Revenge, 16 Ekim 2005 12:06 tarihinde demiş ki:
said:
wook, 16 Ekim 2005 11:09 tarihinde demiş ki:
neyse bence kaka alır.

Ben hakaret içeren bi mesaj göremedim.Seninkinden başka..

ben fenerliyim yalnız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...