wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 tanıdığın birine söle cd ye çeksin ya da bildiğin bi internet kafede sen çek ama dikkat et logerda yüklemesinler[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas*
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 abicim az arama yapsan bulursun ama topic kirliqiqi yapmayi cok seviosun sanirim.. neyse [spo1=alllll]www.Knightonlineworld.com[/spo] gir cek bunuda bilmiyorsan neden oyuna baslamak isdiyorsun anlamiyorum !!!!!![signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler..
noface Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 sen o verdıgın linke en son ne zaman klikledin ? ÇALIŞMIYORRRRR[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bende calisiyor.. sizi bilemem[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler..
nartanem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ordan çekildiğini bizde biliyoz oraya girmio hem benim lwl 60 charım wardı banlandı beramusta ismi yumiyumi
noface Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 You are not authorized to view this page You do not have permission to view this directory or page from the Internet address of your Web browser. -------------------------------------------------------------------------------- If you believe you should be able to view this directory or page, please contact the Web site administrator by using the e-mail address or phone number listed on the www.knightonlineworld.com home page. HTTP 403.6 - Forbidden: IP address rejected Internet Information Services --------------------------------------------------------------------------------[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
nartanem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 noface türkçe konuş anlamadım ne yazdığını
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 o zmn az arama yap proxy ile gir yada basla linkler war www.download.com ararmisin arastirma yapmadan hazira konmak ne guzel bisey olsa gerek..[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler..
noface Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 WEB diyorum boyle bir ibare cıkıyor sende nasıl bılmıyorum ama[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
nartanem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 evet bende de ona benzer bişiler çıkıo
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bende gayet guzel aciliyor site.. + kibrisdayim ve baglantim turkiyeden gelen adsl den gelen baglanti ip'im Turkiye ipsi ban olayi olsaydi bende giremezdim .. Siz nasil giremiyorsunuz onuda anlamis diilim..[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler..
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 kk abicim gir www.download.com az arama yap .. bulursun.[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler..
noface Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ya zaten bende oyun tamam da ben server secımınde takılıyorum ordan sonra ılerlemıyor bagırıp duren o orc varya orada listede kalıyorum seciyorum ama connect yapmıyor[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
nartanem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 lem o eski server dı knihgt empire geçtik o bağırıp duran adamın çıkmaması lasım
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 en son hangi pach'i yukledin ?? pach'lerini kontrol et ve yeni pach'leri ftp://kedownload.knightonlineworld.com/knight/upgrade adresinden cekebilirsin.[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler..
nartanem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 spoof sen hangi serverdasın?
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 imzama bakarsan anlarsin su anda xgenon da bir magey'le oynuyorum ama ares serverinde rogue ariyorum..[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler..
nartanem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 keşke beramusta oynasaydın bu arada saol download dan yüklüyorum çok saol kanka :D
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 beramus = dupemus isim olmaz oyle serverde.. rica ederim ne kdr yardimci olduysam..[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler..
noface Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Aha Hackshild diye mavi bir kutu actı sonrada data/zone.tdb falan dıye bır eror daha verdı sımdıde client calısmıyor en son pacth var 1303[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
nartanem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 abicim o eski pacht değilmiydi ya yenisinde bağıran orc yoq knigt empiere geçti.
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 sil oyunu en basdan setup u warsa kur sonra son indirdiqin pach'leri at tekrar dene.. ne diim baska..[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler..
Öne çıkan mesajlar