Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kinght online ı nasıl yükleyebilirim yardım pls help me

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tanıdığın birine söle cd ye çeksin ya da bildiğin bi internet kafede sen çek ama dikkat et logerda yüklemesinler[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas*
Mesaj tarihi:
abicim az arama yapsan bulursun ama topic kirliqiqi yapmayi cok seviosun sanirim..

neyse

[spo1=alllll]www.Knightonlineworld.com[/spo] gir cek bunuda bilmiyorsan neden oyuna baslamak isdiyorsun anlamiyorum !!!!!![signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler..
Mesaj tarihi:
sen o verdıgın linke en son ne zaman klikledin ? ÇALIŞMIYORRRRR[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
Mesaj tarihi:
You are not authorized to view this page
You do not have permission to view this directory or page from the Internet address of your Web browser.

--------------------------------------------------------------------------------

If you believe you should be able to view this directory or page, please contact the Web site administrator by using the e-mail address or phone number listed on the www.knightonlineworld.com home page.

HTTP 403.6 - Forbidden: IP address rejected
Internet Information Services

--------------------------------------------------------------------------------[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
Mesaj tarihi:
o zmn az arama yap proxy ile gir yada basla linkler war www.download.com ararmisin arastirma yapmadan hazira konmak ne guzel bisey olsa gerek..[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler..
Mesaj tarihi:
WEB diyorum boyle bir ibare cıkıyor sende nasıl bılmıyorum ama[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
Mesaj tarihi:
bende gayet guzel aciliyor site.. + kibrisdayim ve baglantim turkiyeden gelen adsl den gelen baglanti ip'im Turkiye ipsi ban olayi olsaydi bende giremezdim .. Siz nasil giremiyorsunuz onuda anlamis diilim..[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler..
Mesaj tarihi:
ya zaten bende oyun tamam da ben server secımınde takılıyorum ordan sonra ılerlemıyor bagırıp duren o orc varya orada listede kalıyorum seciyorum ama connect yapmıyor[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
Mesaj tarihi:
en son hangi pach'i yukledin ?? pach'lerini kontrol et ve yeni pach'leri ftp://kedownload.knightonlineworld.com/knight/upgrade
adresinden cekebilirsin.[signature][hline]Ares Serverinde Rogue 60+ Ariyorum Warsa Satan Pm Atsin Yada [email protected] msn adresine gelsinler..
Mesaj tarihi:
Aha Hackshild diye mavi bir kutu actı sonrada data/zone.tdb falan dıye bır eror daha verdı sımdıde client calısmıyor en son pacth var 1303[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
  • Yeni Oluştur...