Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İkizler

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Boşver kaçan kaçar.. Ikizlerle anlaşan insanlar da çok.. :) Sen biraz sakin ol, ayrıca panik yapma bu öneriler yeter senin için.. Kardeşimden biliyorum. Acayip paniktir kendisi.. Ama güzel huyları da çoktur. Hiç ikiyüzlülüğünü görmedim. Aksine bugüne değin hep kazık yemiştir, hiç kazık atamamıştır. Lakin biraz dağınıktır, huyu çekiyor mu bilmem :D[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel, 21 Ekim 2005 16:22 tarihinde demiş ki:
İnsanlar, özellikle de kızlar, neden İkizler burcundan nefret eder? Ben ikizlerim ve çok gıcık oluyorum, kızlar burcumu öğrenince kaçıyo ya? Süper huylarımız olmayabilir ama astroloji kanıtlanmış birşey değil, bununla beraber insanı tanımadan burcuna göre dışlamak nasıl bir salaklıktır ya?

Açıklasın hemen biri... :)
sen gene iyisin benim kız kardesim ikizler ben ne yapam butun beyinimi yiyo...:([signature][hline]...We Be Burnin...
Sosyal ağlarda paylaş

ikizlerim ben de. çok kız ön yargıyla yaklaştı. birisinin ön yargısını kırmıştım. çünkü hoşuma gidiyodu. onun dışında ikizler erkekleri genelde uç kızlarla iyi anlaşır (mesela güzel, acayip zeki, dersane birincisi ama sosyalliğinden de ödün vermeyen, aile baskısına maruz kalan kızlar)[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki:
bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ?

geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...