Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koptummm

Agent_47

Öne çıkan mesajlar

bugun(daha dorusu 5 dk once) warez istemek için forum tr ye girdim (aliens versus predator 2+ primal hutn exp pack) ve ana sayfadaki "tek rakibimiz google" ve "düyanın en çok girilen 2 ci sitesiyiz)" yazsını görünce koptum... girin görün gülün diorum[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Sosyal ağlarda paylaş

emni olamadım internet mi deilmi

ps: madem yanlış yere açmışım bi yetkili oraya taşırsa sevinirim[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

Sosyal ağlarda paylaş

ya bişey soyliycem konu ile alakali ama değil garip bişey bu, konu denk geldi alakası yok kimseyi suclamıyorum onu belirteyim;
şimdi diyelim ben 1 ay sonra olurda bu konuyu acarsam tekrar aynısını biri gelip "aramaya inanmak" derse sizce kim hakli olur? hani diyorum da basliklarda accık içerik hakkında bilgi versek de aramaya olan inancımız sonup gitmese?[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe davion, bena dorycime pm den cevabım ıveridm diorum senin kafan almıo... yazık yaa.... Osman koşş, davion a 2 kilo beyin kapıp gel...[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
dory, 22 Ekim 2005 22:52 tarihinde demiş ki:
@Davion
abla babandir,cıvımayalim pls

Ben 8 yaşında daha küçücük bir çocuğumda teyze ondan yani bilemedim kusura bakma abla dedim sana özür dilerim teyzeç[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir
Sosyal ağlarda paylaş

ne dostumsun ne de yakın bir arkadasım, ve evet ben bir konuda dalga gecmeden düşüncemi soyluyorsam dogru yada yanliş yine dalga gecmeden veya cıvımadan cevap verilmesini isterim[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...