Sayk0 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 sitede Şifremi unuttum Diyorsunuz mailinize Şifreniz geliyormu arkadaşlar ben unutum 4 gündür giremiyorum oyuna şifre gelmiyor acaba yapabilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 sayko ben power_turk ben denedim giriorum bi prog. sayesinde cok rahat ve şifer gelior[signature][hline]PoWeR_TURK lvl 60 arch mage (cyper) MeRcAn_DeDe lvl 56 [diez] Sadecedeli lvl 65 {diez] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 banada lazım ondan ama ben hacklendim[signature][hline]Nolur bu imza için PM ye cevap yazın :( :( ; Yaw ben hangi charı kasacaıma karar vermedim Roque archery mi olsam yoksa roque assasin mi yoksa warriormu sizce hangisi ii nolur yardım edin :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ama olmuyo[signature][hline]Nolur bu imza için PM ye cevap yazın :( :( ; Yaw ben hangi charı kasacaıma karar vermedim Roque archery mi olsam yoksa roque assasin mi yoksa warriormu sizce hangisi ii nolur yardım edin :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 efet[signature][hline]PoWeR_TURK lvl 60 arch mage (cyper) MeRcAn_DeDe lvl 56 [diez] Sadecedeli lvl 65 {diez] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Power Şifrem gelmiyor sende denermisin mailine şifreni yollıcaklarmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Sayk0, 22 Ekim 2005 21:31 tarihinde demiş ki: Power Şifrem gelmiyor sende denermisin mailine şifreni yollıcaklarmı ? +99999999999999999999999[signature][hline]Nolur bu imza için PM ye cevap yazın :( :( ; Yaw ben hangi charı kasacaıma karar vermedim Roque archery mi olsam yoksa roque assasin mi yoksa warriormu sizce hangisi ii nolur yardım edin :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 +9 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 +9:aynen yani :) :D[signature][hline]Nolur bu imza için PM ye cevap yazın :( :( ; Yaw ben hangi charı kasacaıma karar vermedim Roque archery mi olsam yoksa roque assasin mi yoksa warriormu sizce hangisi ii nolur yardım edin :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 daha net açıklama yaparmısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Sayk0, 22 Ekim 2005 21:37 tarihinde demiş ki: daha net açıklama yaparmısın ? +9999999 fialn demek hacklısın katılıyorum filan bu arada şifrende türkce karakter varsa örnek ğ ı ü filan o zaman oyuna girmiyor siteye giriyor haberin olsun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: DeBuffAndHeal, 22 Ekim 2005 21:42 tarihinde demiş ki: said: Sayk0, 22 Ekim 2005 21:37 tarihinde demiş ki: daha net açıklama yaparmısın ? +9999999 fialn demek hacklısın katılıyorum filan bu arada şifrende türkce karakter varsa örnek ğ ı ü filan o zaman oyuna girmiyor siteye giriyor haberin olsun yok ben hala sorunumu anlatamadım : ) ben şifremi değiştirmek istedim ip olarakta japon ip aldım sanırım her değiştirmeye çalıştığımda değiştirilemedi hatası verdi site Fakat hepsinde değiştirmiş ve buda 50 kez yazdım değişik şifre hiçbiri aklımda değil Forget password diyorum siteye mailime şifrem gelmiyor aranızda siteden şifresini istiyen varmı son günlerde mailine şifre geliyormu 2 arkadaşın accontu ile denedim onlarada gelmedi acaba sorun sadece bizdemi yoksa genelmi onu öğrenemedim bi türlü :([signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Sayk0, 22 Ekim 2005 21:45 tarihinde demiş ki: said: DeBuffAndHeal, 22 Ekim 2005 21:42 tarihinde demiş ki: said: Sayk0, 22 Ekim 2005 21:37 tarihinde demiş ki: daha net açıklama yaparmısın ? +9999999 fialn demek hacklısın katılıyorum filan bu arada şifrende türkce karakter varsa örnek ğ ı ü filan o zaman oyuna girmiyor siteye giriyor haberin olsun yok ben hala sorunumu anlatamadım : ) ben şifremi değiştirmek istedim ip olarakta japon ip aldım sanırım her değiştirmeye çalıştığımda değiştirilemedi hatası verdi site Fakat hepsinde değiştirmiş ve buda 50 kez yazdım değişik şifre hiçbiri aklımda değil Forget password diyorum siteye mailime şifrem gelmiyor aranızda siteden şifresini istiyen varmı son günlerde mailine şifre geliyormu 2 arkadaşın accontu ile denedim onlarada gelmedi acaba sorun sadece bizdemi yoksa genelmi onu öğrenemedim bi türlü :( tamam sende tekrar japon IP si alarak dene[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 oldu mu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Biraz olumsuz geldi bana hatta kızma ama saçma geldi denedim ama yinede olmadı sen siteden şifreni mailine istesene Göndericeklermi önceden istediğim anda geliyordu mailime şifre[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar