Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saçla ilgili soru???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öncelikle herkeze merhaba.Benim sorum saçlarımla ilgili.Saçlarım ince telli ve düz.Hangi şekillendiriciyi kullansam hem hacimli gözükür hemde şekil alır???Yardımlarınızı bekliyorum:)
Mesaj tarihi:
ya bi ton bakım urunu var 2si biaradalar hacimlendirici kopukler cart curt cok karısık iş, temiz tutman ve belki 7/24 işine yarayabilir[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Mesaj tarihi:
hair gel ler saçı bastırdığı için olmaz. Saç mumları falan var onlar doğal görünüm veriyolar belki işe yarıyabilir.
Benim saçlarım tam tersi kalın gür ve hafif dalgalı oldugu için bilemicem.
:-)[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

[Bu mesaj CaNNi tarafından 21 Ekim 2005 18:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bence en iisi doğal olan yaa istediğin şekli werebilirsin hem dökülmez saçın hemde hacimli gözüüükür.. ince telli şaclara kolay şekil werilebilir
Mesaj tarihi:
şimdi kız/erkek ya da uzun/kısa olmana göre değişir.

Saçlarım kulaklarımı örter halde(uzuycaklar kısmetse)

ve aynen birebir senin tarif ettiğin şeklide.

dolgun gözükmesi için geri doğru saç kurutmayla 1-2 dakika kurutuyorum fazla değil.
Tarak kesinlike kullanmamalıymışım berberim dedi. Ellerini kullan tarakla ister istemez kötü olur dedi =)

Her sabah da düzenli olarak 1 ölçek şampuanla yıkıyorum.

hiçbirşekilde jöle-sprey-krem tavsiye etmiyorum.

zamanın varsa şöyle bir bakım yapabilirsin:
badem yağı al ve 3-4 günde bir saçında 1 saat beklet. gerçekten güçlendirir.[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...
Mesaj tarihi:
Wax kullan derim.Goldberginki iyi 20 kağıt bişi ama..[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

g3nk..
[b]
Mesaj tarihi:
Cevaplar için çok teşekkürler.Affınıza sığınarak son bir soru soruyorum:).Hayashi design texture mud'mı yoksa sebastian control fiber wax'mı daha kullanışlı.Kullananlar bi açıklık getirebilirmi?
Mesaj tarihi:
sen boşwer bakım ürünü şekillendirici fln çam sabunuyla bi gece yatmadan bide sabah kalkınca yıka bonus saçlı olursun[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Mesaj tarihi:
said:
Agirol, 22 Ekim 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
sen boşwer bakım ürünü şekillendirici fln çam sabunuyla bi gece yatmadan bide sabah kalkınca yıka bonus saçlı olursun

bedavası var mı ?[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak )
daha yeni başladım ezmeyin =)
Mesaj tarihi:
wella yada nivea'nın "hacim veren" köpükleri var
en iyi sonucu ondan aldım bende çok çekiyorum o sorundan.[signature][hline]zipzip, 02 Ekim 2005 03:56 tarihinde demiş ki:
tinky-winky dipsy lala po teletabi teletabi sarılalım sıkı sıkı
  • Yeni Oluştur...