dreadlock Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Öncelikle herkeze merhaba.Benim sorum saçlarımla ilgili.Saçlarım ince telli ve düz.Hangi şekillendiriciyi kullansam hem hacimli gözükür hemde şekil alır???Yardımlarınızı bekliyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Saçlarınla ilgili oknuyu pek bilemeyeceğim. Ama düzenli olarak yıkaman, temiz tutman, tararken yolmaman işe yarayabilir. Seyrek yıkanan saçlar giderek zayıflar ve incelir. Birde herkez değil herkes o. Okunuşu bile garip geliyor bana.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ya bi ton bakım urunu var 2si biaradalar hacimlendirici kopukler cart curt cok karısık iş, temiz tutman ve belki 7/24 işine yarayabilir[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 hair gel ler saçı bastırdığı için olmaz. Saç mumları falan var onlar doğal görünüm veriyolar belki işe yarıyabilir. Benim saçlarım tam tersi kalın gür ve hafif dalgalı oldugu için bilemicem. :-)[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. [Bu mesaj CaNNi tarafından 21 Ekim 2005 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qsc Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bence en iisi doğal olan yaa istediğin şekli werebilirsin hem dökülmez saçın hemde hacimli gözüüükür.. ince telli şaclara kolay şekil werilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 şimdi kız/erkek ya da uzun/kısa olmana göre değişir. Saçlarım kulaklarımı örter halde(uzuycaklar kısmetse) ve aynen birebir senin tarif ettiğin şeklide. dolgun gözükmesi için geri doğru saç kurutmayla 1-2 dakika kurutuyorum fazla değil. Tarak kesinlike kullanmamalıymışım berberim dedi. Ellerini kullan tarakla ister istemez kötü olur dedi =) Her sabah da düzenli olarak 1 ölçek şampuanla yıkıyorum. hiçbirşekilde jöle-sprey-krem tavsiye etmiyorum. zamanın varsa şöyle bir bakım yapabilirsin: badem yağı al ve 3-4 günde bir saçında 1 saat beklet. gerçekten güçlendirir.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Wax kullan derim.Goldberginki iyi 20 kağıt bişi ama..[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreadlock Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Cevaplar için çok teşekkürler.Affınıza sığınarak son bir soru soruyorum:).Hayashi design texture mud'mı yoksa sebastian control fiber wax'mı daha kullanışlı.Kullananlar bi açıklık getirebilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Hayashi derim onda bi japon kokusu var[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak ) daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 heahea[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 sen boşwer bakım ürünü şekillendirici fln çam sabunuyla bi gece yatmadan bide sabah kalkınca yıka bonus saçlı olursun[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Agirol, 22 Ekim 2005 21:23 tarihinde demiş ki: sen boşwer bakım ürünü şekillendirici fln çam sabunuyla bi gece yatmadan bide sabah kalkınca yıka bonus saçlı olursun bedavası var mı ?[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak ) daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 yumurta kullan sacına kız arkadasımdan biliyorum iyi sonuc veriyor:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 kız arkadaşın gece mi yaşıyo ?[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak ) daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Saçlarını yıka, durula, istediğin şekilde fönle ve Vax'la.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: SoulCube, 22 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: kız arkadaşın gece mi yaşıyo ? yoo normal bir insan evladı:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 yumurtalı saçlarla sabah omletmi yapıyo kız :P sucukda kırıyomu bari eueh[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak ) daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 valla yaw hehe yumurta baya yumusatıyo sacı banada teklif etmisti hatta ama o kadar uzattıgım saclarımı tehlikeye atmak istemem:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 wella yada nivea'nın "hacim veren" köpükleri var en iyi sonucu ondan aldım bende çok çekiyorum o sorundan.[signature][hline]zipzip, 02 Ekim 2005 03:56 tarihinde demiş ki: tinky-winky dipsy lala po teletabi teletabi sarılalım sıkı sıkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar