deftonez Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 alınmayalım ama cypherda en iyi archer:benim(alsharo da saglamdır..) warrior:devils_dance assasin:darkness priest:eva mage:comeasyouare-espo-jacop-styleturks[signature][hline]Nation : Karus Server : Cypher Job : Archery Clan : TwiLight Name : n0th1ng NP :22.355 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 areste karus sin : bobert,hitmyhearth (bu adamın oyun tarzını seviyorum) warrior : dereque, birileri daha vardı hatırlamıyorum priest : forazzi,holy_sexy,bi de fluppy mage : merlin1st,justo3 (gerçi justo eski kaldı.artık pek göremiyorum) el-morad sin : valla pek gelmiyor aklıma ama, minniemouse olabilir.0000000 da olur. warrior : arnitsos,black_knight (black knight en son level 70 oluyorum ayağına exp kasmaya adamıştı kendini,ben firedan çıktığımda 68di.empire geldikten sonra bir daha göremedim oyunda.zaten firedada kimse kalmadı artık) priest : _IAmTheOne_ ( gerçi bu naaptı ne etti sonradan hiç bilmiyorum...ben level 15 falanken 62ydi.ben 62 oldum bu hala 62.) mage : filou_wife,magicchick,zosia_samarona(mıydı neydi) ve abradab_pl gerçi elmoradda kaçırdıklarım olabilir arada. sonuçta herkesle parti yapamıyoruz pk esnasında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 MMx kardeş senin dagger defansın 100 olsa nolacak ki F9 karşısında o sana shardla değil raptorla beynine geçirdiği an sen town u görürsün 1saniye içinde :) (bu arada F9 assas değil warrior herhalde yenisin) [Bu mesaj LordSevo tarafından 22 Ekim 2005 01:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FORCEE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mmx kim oldugunu biliyorum ortada çömez çömez dolaşan aylaksın F9Devili asas sanıyorsun oyunu niye oynuyon boş adam salatalık:D diger arkadaş hatırlıyacaksın yoksa olmaz[signature][hline]lvl 61 blad cyber scremM geliyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Kim Bu pislik :D[signature][hline]-Abi tşk ederim -Bişi değil kardeş NP -100/0 abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FORCEE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ben cyber dayım adamın ünlü bi warior oldunu biliyorum sen ehuhehe:D[signature][hline]lvl 61 blad cyber scremM geliyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGuKaNTuRKeY Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Essie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Forcee sende okuma özrü var kardeşim inanki F9 karşımda 10sn duramıyor town cekiyor diyorum ardından assinlere geçiyorum yani bende aresteyim ve F9 un warrior olduğunu cok iyi biliyorum bence salatalık sen oldun şuanda bende warriorum ama oyuna üni nedeniyle girmiyorum uzun zamandır üni ara verdiğinde görürsün Cz de senin nick in ney bide ona göre muamele yapayım sana acıtmıcam söz :D[signature][hline]To follow the path:look to the master,follow the master,walk with the master,see through the master,become the master. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FORCEE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 MMx sayın ve gerizekalı arkadaşım gölge altından olmuyor bu ayrıca ben cyber dayım F9DeviL den ve _SoulSlayerden_ başka warior adı serverımıza ilişmedi bunlardan biri olmadıgına göre o a..cuk agzını kapa yoksa salatalık sokacam.:D[signature][hline]lvl 61 blad cyber scremM geliyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FORCEE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 assinler karşısında durmuyormuş o assin degil armut ASAS:D[signature][hline]lvl 61 blad cyber scremM geliyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FORCEE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 sen daha sanırım dıez in en iyilerini görmedin mesela 411 olabilir adamların oynayısı manyak bi vidoe görüntüsünü izledim hatta www.osmanliordusu.com aadlı sitede bulunmakta adamlar 1. çok tecrübeli + 2. alanla dark mare kesiyolar + 3. pelerin görevindeki yaratığı 2sn lik ediyolar + 4. town basıolar in hostese kadar doğruyolar + 5. karşılarından gelen bi orduyu süpürüyolar izlemenizi tavsiye ederim bişeyler kapabilirsiniz demiş bu sıralama diez degilki ama :D[signature][hline]lvl 61 blad cyber scremM geliyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 :::::([signature][hline]Nolur bu imza için PM ye cevap yazın :( :( ; Yaw ben hangi charı kasacaıma karar vermedim Roque archery mi olsam yoksa roque assasin mi yoksa warriormu sizce hangisi ii nolur yardım edin :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: FORCEE, 22 Ekim 2005 21:03 tarihinde demiş ki: MMx türünün tek örnegi bi armutsun şimdi aresde cz de annenle 1v1 yap:Danan saglam kadın keser puahah:D MMx şikayet edeceiğini umuyorum.Şikayet lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar