Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 araya sıkıştıram bu yisoonshin ne ayak adam bi girio oyuna bütün gün aynı yerde duruo >_<[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: forrazzi, 17 Ekim 2005 04:07 tarihinde demiş ki: Yok be , adam hep iyi idi aslında..Tabi bi o kadar da ukala ve rahatsız.. Slackers , Nyu , NAGiSa üclüsü istilalarda Luferson Spawn noktasini tutuyorlar paso n00b kesiyorlar 000000 ve zaman zaman :Light: zaman zaman da _te*** (tam hatirlayamadim nickini ) ile Raon Camp Monument'e saldirip o civara gelenlere dadaniyorlar. Tilki kurnazligi tabi. Adamlar allah allah nidalari ile Linate'ye gitmiorlar . 000000'dan o kadar cekinmiyorum ama Slackers cidden cok sinsi bir Sin ...[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Hala duruo x.x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: forrazzi, 17 Ekim 2005 03:58 tarihinde demiş ki: 0000000 ile 1v1 yaptıkları ve yenişemedikleri die bi söylenti var hatta..Sonra zero kaçmış sanırım ^^ yok canim söylentidir o :D inanmam sormak lazim sahsa bizzat :D :D sesim geliyor mu v2[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matruska Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Marl0_on, 16 Ekim 2005 22:47 tarihinde demiş ki: sertcocuk? xD ac tools kralı. eziküstü biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bence ARNITSOS ve latyz sa sıralamalarda unutulmamalı...[signature][hline]Nick......: LordSevo Server...: Ares LVL.......: 55+ (Hack ten sonra oyunu bıraktım ama paticik i bırakamadım :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 orclardada .... deat3 bişi gibi bi orc mage .... beramus .... bide infi ile vidi ... gercekten defansları harika ..... sanırım +8 complete set giyoyorlar. adamlar warrior gibi masallah eskiden 2 kez townda tanklık yaptıklarını gördüm novatown için ...[signature][hline]Name: Akurah Nation: Hunter/Karus Job: Paper Rogue/Assasian Level: 5x Clan: InTouCHaBI3 Server: Diez Np:1.xxx Name: Kicken Nation: Rogue/Human Job: Archery Level: 4x Clan: --- Server: Ares Np:1xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 infi hayvanında glass belt +4 var ares de hacklenipte başladı oraya ve guard towerlar flame damage vuruo... defansla alakası yok onun vurduğu damage in bi de bu arada imzan da baya kısaymış[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 en iyi elf kim[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ke de elf ?[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Mike, 17 Ekim 2005 08:32 tarihinde demiş ki: en iyi elf kim ıajsgp9oıjabsogjkbasgasg Elfler iyi değil KE de dwarf lar daha ön planda asşkfhoaksgasg[signature][hline]Everything Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SUBZERO Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bir zamanlar aresteyken.. Hurr1cane üstüne mage tanımam. Hem oyuncu hem de kişilik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 BaNa GöRe forrazzi KE Nin EN KALiTELi PRieSTi BuNun Yaninda MorbidIyTwisted, HOLY_SEXy HuMaNDa iSe MooN ,Grid, Delphine... WaRRiORSa KaRUS Ta MoNSTERKiLL BeNCe SS DeN DaHa SaGLaM dereque, SAmman, KlangZOR, CommanDer , PwnageFactor , TheLastWarrior.. HuMaNDa iSe F9 Favorim Ve DaHa Cok WaR ZeRo, ArCHaNGeL ,Krakatoa, ARNITSOS, FlameBoy The Sherif ... RoGue iSe HuMaNlarDa "0000000" Oynayisina Hayran OLdugum aDam Bi SeFerinde aBarTisiz 7- 8 Kisi Arasina Girdi Hepsini TemiZLedi Ve Bunun Yaninda latyz,GreyHawk Nefalat,TaM__TaM, SerT__CocuK KaRuSTa iSe BoBeRT 1 NuMara TaBi Benim DüsünCeMe GöRe SonRaSinda NY, FastFingaz Mage iSe HuManDa HURR1CaNe, Tyson , ::gel_pc_pc:: ,12 ,SHIGSY KaRuSTa iSe :x7: , MerliN1stt,Tranquility , TaLKatiVe ... BuNlar OyunCulugunu SevDigim Bazi Adamlar ..[signature][hline]GüN GeLeCeK..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: forrazzi, 17 Ekim 2005 03:45 tarihinde demiş ki: En iyi warrior dereque en iyi assasin de Den_kano_mpanio asdada haklısın :D dereque rulezz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Karus Mage : Elaki - Merlin1ist - Kandu Karus Warrior : Kilikyalı - KlangZor - Dereque Karus Priest :Forrazzi - Peleus -Hollysexy Karus Roque : NyChris El Morad Mage : KeigaL _Duma - Gel pc pc El Morad Warrior :F9Devil - Flameboy -ArcAngel El Morad Priest :Yusuke - Vivendicolor El Morad Roque :0000000 - Minnimouse - Nefalat Şahsi görüşüm[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares CLan : T® NP :3xxxx LvL :61 Job : Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Karus Mage :Merlin1ist,Lord_Mozart Karus Warrior :Kilikyalı._SoulSIayer_,Tehliqe Karus Priest :KeLLy,Bunny_BR Karus Rogue :NyChris,Bobert El Morad Mage :Filou_wife,MoiraineDamodred El Morad Warrior :F9Devil,Krakatoa,::Arcangel:: El Morad Priest :IAmTheOne El Morad Rogue :0000000,TaM___TaM işte bana göre böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 beramustan hotsauce yle schicci yi ye koysayydınız :D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 her race de en iyi benim bu arada biri bugün izmire earthquake attı yeni skill herhal altına sıçtırıyo adamın poisondan ölüyon sora:D[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Beni seç Beni seç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 diez öksüz kaldı . biri diezide yazzın[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Beni unutmussunuz :D :D :D saka saka[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGuKaNTuRKeY Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Evet holy_sexy ve dereque es geçilemez ama forrazi için aynı şeyleri söyliyemiceM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGuKaNTuRKeY Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Musty torpilliSin Biraz ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLuEMeN Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 sıralaman hemen hemen yakın ama arada noobslar var sert cocuk ve kimbupislik olmamalıydı ilaveden:holy_sexy i yi ve dereque olabilir nefalat ve latyz i olabilir tşkler güzel konu tebrikler böyle canlı konular pls :)[signature][hline]İnvite Karus Win lvl:61 Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGuKaNTuRKeY Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Tarafsız ol!! karus yanlılısın sen[signature][hline]BiLiYoRSaN KoNuŞ İBReT aLSıNLaR,BiLMiYoRSaN Sus aDaM SaNSıNLaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar