DoGuKaNTuRKeY Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 EN İYİLER OYUNDAN DUYDUGUM KADARIYLA ; žELMORADž ENİYİWARİORLAR:F9DeViL-BLaCK_KiNG_ARCANGEL ENİYİASASİANLAR:0000000-BLiNC-SeRTCoCuK ENİYİMAGELER:NaGiSa-HKN-KiMBuPiSLiK-I aM SooRY ENİYİPRESİTLER:YuSuKe žKaRuSž ENİYİWARİORLAR:_SouLSLaYeR_-Uijo-KiLiKYaLı ENİYİASASİANLAR:NYcris-BuddasDreaM-BoBeRT ENİYİMAGELER:MeRLiN1stt-HeSBoLaH-PuPLe ENİYİPRESİTLER:CooLTaNG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 PRESİT ne lan priest o[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği [Bu mesaj Joe tarafından 16 Ekim 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 caps lock kapatsaydın keşke... gözüm yoruldu bide arada space kullan... Haa bide serverın ares olduğnu köşeye iliştir...[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGuKaNTuRKeY Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 (:Yanlışlık olmuş (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 sertcocuk? xD[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Joe, 16 Ekim 2005 22:46 tarihinde demiş ki: PRESİT ne lan biıak o öle bilsin bozma. devam devam bravo..[signature][hline]Where are you when i need you? Are you there? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 doğru bravo sana büyük araştırma bu tebrik etmek lazım[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 sanada bravo..:-)[signature][hline]Where are you when i need you? Are you there? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: One_Hooijdonk, 16 Ekim 2005 22:50 tarihinde demiş ki: said: Joe, 16 Ekim 2005 22:48 tarihinde demiş ki: doğru bravo sana büyük araştırma bu tebrik etmek lazım ulan bi topicle de dalga geçmeseniz ölcem ha bilen war bilmeyen war ben bilmiyodum mesela çoğunu sen bunların ne kadar doru olduğunu düşünüosun ??[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Essie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Dogru araştırma ama arkadaşım ares oldugunu yaz istersen tebrikler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 BeN BeN BeN BeN :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Pislİk i ekleyin oraya :P staffla crimson wing kesen tek mage :D[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bareme Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 En iyi warriorlardam karusda ::informer:: war.. El moraddan OmaR unutmayın Sertcocuk tam ezik mag canavır gorunmez oluyor mag yakalamaya çalışıyor :) warrior gorunce topukla daiii vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 lam o listede alchemical_sorcerer lord_mozart yoksa ona liste mi denir sert_cocuk=eziq önde giden bide kosp var bence onda nefalat ve kibal korkulu belamdi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yaws bide şunun diezdekini yapalım ben yapamıcam ama yaparsam bende olurum o listede :D[signature][hline]Server : Diez Nick : DEWIL_MAC_CRY Clan : LasomrA Job : Blade Master Lvl : 6x np : en son 27k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 En iyi warrior dereque en iyi assasin de Den_kano_mpanio asdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: forrazzi, 17 Ekim 2005 03:45 tarihinde demiş ki: En iyi warrior dereque en iyi assasin de Den_kano_mpanio asdada hehe Den_kano_mpanio konusunda sana kesinlikle katiliyorum :D cok tehlikeli bir sin o :D :D sesim geliyor mu ?[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 0000000 ile 1v1 yaptıkları ve yenişemedikleri die bi söylenti var hatta..Sonra zero kaçmış sanırım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 7 tane 0 ı olan ı ben zmnında yiyodum ama adam unqiue upgrade i gelince nedense çoştu >_<[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Yok be , adam hep iyi idi aslında..Tabi bi o kadar da ukala ve rahatsız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 eet gambit de bi zmnlar böleydi sonu kötü oldu işalla bununda öle olur >_<[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 assında gambit pek ii örnek olmadı slide yapıp ve skill vuran bi adam xD pyscosexy gibi daha ii sanırım[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Of gambit..Gördüğüm en kötü assasin..Murtaza falan bilir ben humanken debuffa ks yapmak için peşimizde dolaşan bi tipti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 benimle kapışmak için beni elmorad wariorların oraya çeken bi adam ki ben her ne kadar hayvan gibi gözüksemde dışardan unique takı eksikliğinden defansı lord mozarttan az olan bi mage im >_< bunların hepsine rağmen adam pot+minor klavyeyi kırarak kaçıodu >_<[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar