Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Merhaba herkese WOW sitesinin staff forumlarinda verdigimiz karar ile ben hem staff forumu, hem de normal forum icin alan yetkilisi olarak secildim, ve severek kabul ettim. Ayni zamanda WoW sitesinin yeni editoruyum. Hem bu haberi vermek istedim, hem de artik yeni kan tekrar geldigine gore, ve benim burdaki derslerim iki hafta icinde biticegine gore, agustosun ortasina gelmeden sitenin WoW kismini tamamen yenileyecegimizi soylemek istiyorum. Hayirli olsun, PS: Artik wow forumlarinda ben varim ona gore ;P[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 *! alkışlar*[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 nıhayet wow a da kısmet cıktı tebrıkler kutluyorum *sevıncten delıye doner fakat emota atmak zor geldıgınden duz yazar* :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Tebrikler! Volvied avatar mı ne diosaız artık şu yandaki resminiz beğendim Donnie Darko:I can do anything I want Tavşan kılıklı adam(Frank):and so can you[hline]Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor May the force be with you! Dem hibis think beat us Dem hibis be wrong Skini göremedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 mercenary imzan cok uzun olmus, onu kisalt, paticik blumunde nasil imza veriyoruz derslerini de bir oku Ema aplanin yazdigi Bu arada Donnie Darko demiyor I can do anything I want diye, hepsini Frank soyluyor.[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 manipulated dead ten alan yetkilisi olmaz :P[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Hmm bi daha izledim o bölümü şimdi ewt harbşden Frank diomuş pardon[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 manipulated dead 3 hafta sonra siteyi update edecek :)[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Volfi 'World of Warcraft' diye yeni bir forum actirsana yaw warcraft 3ten ayri. Ama cikmasina baya var daha bekleyelim biraz bakalim. Nasil olsa cikinca butun Turkiye (yalan heh) oynayacak. Hergun Blizzard'in sitesine bakmaktan allah dedim artik baslasin betasi.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Warcraft 1-2-3 bolumlerini ayiralim demek istedim yanlis anlasilmasin. Yoksa ayrilicak mi zaten benim haberim yok?[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 30 July 2003 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Hayir ayrilmayacak World of Warcraft diye acilirken oyunla ayni adda olmasinin tek nedeni sitemizin Warcraft Dunyasina itafen bir site olmasi, yakind tarihcenin turkce hali eklenecek siteye. Siteler ya da forumlar ayrilmaaycak, ne tartisacaksaniz burda tartisabilirsiniz bu forumun amaci o.[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Hehehe volfi desene wowla ilgili dertlerimizle uraşıcak bir insan daha bulduk ben soruları düşünem arka arkaya forumlara yazarım :-) [tebrikz başarının dvm dlrm.][hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Ha volfim ilk soruma gelem ya şu wow sitesinde hangi skiller alınacak nasıl alınacak napacaz ne edicez türü bir yazı yapabilir misiniz acep?[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 kolay gele! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 yazamazlar çünkü beta test bile başlamadı ama skiller hakkında bilgi içeren bir yazı çevrilebilir[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 arcane iyi soylemis lutfen bize bu boyle mi diye sormayin, cunku kadromuz da beta tester yok, beta tester olsa bile blizzard beta testleri konusnda daima cok sikidir, sooletmez nooldugun oyunlarda. BIzim tek yaptigimiz bulabildigimiz kadar cok ve duzgun bilgiyi turkceye cevirip siteye gecirmek. Soru sormayin, bekleyin 3 hafta (hatta 2 bucuk hafta) site yenilensin WOW hakkinda simdiye kadar bilinen herseyi turkce gorebiliceksiniz.[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Ya maksatım işte arcanin soruyu sormaktı ztn daha oyunu göredmeden skiller hakkında bilgi veirn hangisi şöyle böyle yapar anlamında demek istememiştim içerik olarak skill içeriği gibi demekti maksat.[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni... _Evanescence_[Brint me to life] Wake me up I can't wake up Save me from the nothing i've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 valla ne bulursak approve edilmis blizzard tarafindan size turkce olarak vermeye calisiyoruz. Az once yeni bi yazi cevirdim mesela. Yani bos durmuyoz merak etmeyin cogu soru isaretini silmeye calisicaz.[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Kolay gelsin hemde şu yeni yazıa bakem[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Avaturkten[William Hurt] ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 su anda bulamazsiniz yeni yazilari, sadece ceviriyi yaptim 3 hafta sonra tamamiyla update edicez wow bolumunu sitede iste. blizzard ile up-to-date olacak.[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar