Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

khala

Öne çıkan mesajlar

Forum başlığını görünce Dedim noluyo .. Valla şimdi topla okadar ilgilenmiyorum ama geçmişte Her World Cup ve European Cup için hazırlanan topları koleksiyon amaçlı alırdım şimdi onlar nerde onu bile bilmiyorum lol[signature][hline]Unigroup - Cem Sönmez
Managerzone : FC Sönmez Republic
Sosyal ağlarda paylaş

Bizimde saçma muhabettler wardı .. O Naylon toplarda tüm renklerden olur işte .. Kendimize gelince Fenerbahçe topu alırdık işte arkadaşımız Sarı Kırmızı top aldımı onada bahane bulur Top Galatsaraylı vurabildiğin kadar sert wur topa Galatasaraya wurur gibi fln ayakları ..

Bu arada şimdi aklıma geldi .. Apartmanda Egzantriklik olsun diye girişe iki büyük palmiyeydi sanırım o tarz bi Ağaç koymuşlar 2 tane .. Heryeri dikenli .. O 2 ağaç arası bi kale oluodu .. Dikenli Ağacı Direk yapmak nasıl bir mantıktır diye soruorum hala kendime[signature][hline]Unigroup - Cem Sönmez
Managerzone : FC Sönmez Republic
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
fevernova iyi degil miydi yahu?
50 ytl civarı olması gerek
kimse önermemişte

aklıma nerden mi geldi ?

paticiksel halısaha maçındayız
böle vers 3-4 zamanlarıdır
sabo arkadasının fevernovasını aldı ödünç olarak
samandra mı ne şu yayla sahada yapıyoruz maçı
ataktayız
urza 6 pasa girerken bi şut cıkardı top telleri aştı ağaca girdi patlamıştı hehe
ozamanlarda urza insan sarrafını kazanmıştı yani para gani ama ödememiş hırto topun parasını :)[signature][hline]*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...