khala Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Bana kaliteli top söylermisiniz fiyatıyla birlikte halı sahaların topları felaket dandik oluyorda alalım diye kararlaştırdık :P[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Nike al.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 fiyat , model?[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 site felan varmı bildiğiniz ya vepasport ta fiyatlar yazmıyor.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 adidas roteiro 39-179 YTL arası fiyatları değişiyor.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) [Bu mesaj Jedi tarafından 22 Ekim 2005 01:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 mitra da olabilir , hem ucuz hem cok kalitelidir.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Forum başlığını görünce Dedim noluyo .. Valla şimdi topla okadar ilgilenmiyorum ama geçmişte Her World Cup ve European Cup için hazırlanan topları koleksiyon amaçlı alırdım şimdi onlar nerde onu bile bilmiyorum lol[signature][hline]Unigroup - Cem Sönmez Managerzone : FC Sönmez Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 179 ytl çüş be abi , 40-50 mılyon arası bişeyler söyleyin ;)[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 39 YTL yede var 179 ada var abi. yapıldıgı malzemeye göre rengine modeline vs. euro 2004 topu bu roteiro[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 yokmu şöyle bi bütün markaların toplarının fiyatları olan site ender spor a da baktım ordada yok[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 En temizi bakkaldan bi naylon top =P Ah çocukluk zamanlarımız. Günde 3-4 top patlatırdık.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ben ilkokul 3 e giderken topumu orta 3 e giden bi cocuk patlatmıştı sonra kaçmıştı kaçarken ben arkasından söğdüm okulda beni buldu dövdü.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 lol[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Bizimde saçma muhabettler wardı .. O Naylon toplarda tüm renklerden olur işte .. Kendimize gelince Fenerbahçe topu alırdık işte arkadaşımız Sarı Kırmızı top aldımı onada bahane bulur Top Galatsaraylı vurabildiğin kadar sert wur topa Galatasaraya wurur gibi fln ayakları .. Bu arada şimdi aklıma geldi .. Apartmanda Egzantriklik olsun diye girişe iki büyük palmiyeydi sanırım o tarz bi Ağaç koymuşlar 2 tane .. Heryeri dikenli .. O 2 ağaç arası bi kale oluodu .. Dikenli Ağacı Direk yapmak nasıl bir mantıktır diye soruorum hala kendime[signature][hline]Unigroup - Cem Sönmez Managerzone : FC Sönmez Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ah ulan bir de o plastiklerin sert olanları vardı çift kat toplar daha zor patlardı ama bi yerine geldimide iyi yakardı[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 3 kat kames alın ne rüzgar falsosu alıyor süper top 3 kere dikenli tellere girerse anca patlıyor :P[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Pelias veya Finale al.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 fevernova iyi degil miydi yahu? 50 ytl civarı olması gerek kimse önermemişte aklıma nerden mi geldi ? paticiksel halısaha maçındayız böle vers 3-4 zamanlarıdır sabo arkadasının fevernovasını aldı ödünç olarak samandra mı ne şu yayla sahada yapıyoruz maçı ataktayız urza 6 pasa girerken bi şut cıkardı top telleri aştı ağaca girdi patlamıştı hehe ozamanlarda urza insan sarrafını kazanmıştı yani para gani ama ödememiş hırto topun parasını :)[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 nike in 30-40 ytlliklerini alma adidasinda onun yerine ya antreman topu finale fln al yada molten al saglam toptur[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Fevernova :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 roteiro, fevernova'dan sonra çıkan adidas topu. fevernova üretilmiyor şu anda.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 finale alcaz karar verdik 40 ytl.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar