Siamon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Yılbaşına doğru tama davul almayı planlıyorum ama hardware hariç yani sadece davul alıcam.. toplamak istedim şöle bişi 2 kick 22X16 ve 3 tane normal tom 1 tane floor tom büyüklüğünde tom bi tanede trampet.. dediğim gibi hardware olmayacak bu kitin fiyatı kaça gelir? [ortalama kalitede bişi istiorum TAMA'nın ortalama modellerinden][signature][hline]Siamon @ DeviantArt
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Darbuka al bea en güzeli o valla ben bi tane almayı düşünüyorum gerçi davullarla aram pek iyi değildir ama darbuka al ben sana diim :D[signature][hline]|Ana Sayfa|Kayıt|Dosyalar|Forum|Staff|Iletişim|
obacan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Tek basına satılmaz ama şöle diyim ortalama bi tama yaklasık 1500$dır +bass drum, 1000$ +tom 450$civarında tabi benim gibi starclasssic maple serisinden alırsan girer onuda söliyim :D[signature][hline]Blind Guardian [Ophélia, Human Warlock - Ragnaros]
obacan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Tüm davulcu kardeslerime abilerime allah sabır versin sanırım dünyada davulun en pahalı olduğu ülke türkiyedir..[signature][hline]Blind Guardian [Ophélia, Human Warlock - Ragnaros]
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Vallahi 0 almak istiyosan 2000$ kafadan bayılırsın Tama'ya. Ama ikinci el diyosan ve İstanbul'da oturuyosan Lay Lay Lom'a bi git derim. www.laylaylom.com.tr Ah bi zengin olsam... labadadabalabadabadabadaaaaaaa[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. [Bu mesaj toggie tarafından 11 Ekim 2005 09:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 TAMA alınmaz,hakedilir.[signature][hline]
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 rockstar ya da swingstar al idare eder setlerdir[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Ya tabiki sonuçta Portnoy falan deilim çok aşırı de bi müzik yapmıcaz sadece müzik yapcaz =) Bu davullar tek tek satılırmı acaba? Çünkü ben TAMA Rack system ile birleştirmek istiorumda o yüzden diorum..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 öncelikle tavsiyem swingstar veya rockstar al.ama rockstar artık üretilmiyo.(gene de bazı yerlerde 1. el satılanı var.) eğer azıcık kasabilirsen superstar al. tek tek davul türkiyede bulamazsın.internetten veya 2. el araman lazım.2 kick üzerine 3 tom+1 floor da biraz zorlar seni.bence standart kit al,zamanla customize et.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. [Bu mesaj -tnG-Portnoy tarafından 11 Ekim 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Abi türkiyede rack system parçaları satılıomu getiren varmı kıvılcım müzik falan?[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 kıvılcımla konuşursan belki uygunsuz bir ücret karşılığı sadece senin için getirir.ama inan ki bu olayı yapmaya çalışan kişi çok az olduğundan bunu getirmezler.normalde gidersin,dersin ki şu kiti istiyorum,adam o kitten bi defada 10 tane getirtir,o nedenle normal ücretten sana satar,sonrasını da başkalarına satar.böylece larını yapar.ama sana özel ithalat yaparlarsa karları düşeceğinden senden ekstra ücret talep edebilirler.yine de konuşmakta fayda var.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Hmm evt bi ara gitcem zaten. Orjinalinden yüzde kaç artar? [umarım %20den fazla deil][signature][hline]Siamon @ DeviantArt
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 muamma...ben gene diyorum komple kit+zil seti al mis gibi.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
obacan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Tama RockStar artık SuperStar adını aldı herşey nerdeyse aynı çok kral aynı para :) Türkiye tama distribitörü Kıvılcım Müziktik :) tek tek alma abi set halinde al :)
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: -tnG-Portnoy, 11 Ekim 2005 22:55 tarihinde demiş ki: muamma...ben gene diyorum komple kit+zil seti al mis gibi. Abi ben mike ın kit gibi yapmak istiom ama? ordada rack system var hem rack system daha custom ben hazır şey sevmiorum =)[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bu sayfanın ilk başındaki davul tahminen ne kadardır?[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
obacan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Tom fiyatlarıı bilmediğimden birazcık tahmin yapcam, aksamsız ve setin starclassic olduğunu var sayıyorum :) Uunutmsum bide snare olcaktı :) oda yaklasık 500$ dır tabi iyi bi tanesi öle boşbeleş bi şeyi 150yede bulursun :) Yaklasık 4500$[signature][hline]Blind Guardian [Ophélia, Human Warlock - Ragnaros] [Bu mesaj obacan tarafından 12 Ekim 2005 20:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 arkadaşı anlamadın galiba,sayfanın en başındaki diyo. Rockstar custom.2 bass.benim bi tanıdıkta var onun aynısından.hatta rengi bile aynı.bi sorıyım sana aktarırım. siamon kardeş senin cep kuvvetli anladığım kadarıyla mike portnoy davulu falan? nedense herkes portnoy davulu yapmak istiyo. hakkaten onun davuldan yapmak istersen bikaç 10 bin doları gözden çıkart. ben *tekrar* söylüyorum,vazgeç bu sevdadan,al bi tane normal kit.yavaş yavaş upgrade et.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: obacan, 12 Ekim 2005 20:50 tarihinde demiş ki: Tom fiyatlarıı bilmediğimden birazcık tahmin yapcam, aksamsız ve setin starclassic olduğunu var sayıyorum :) Uunutmsum bide snare olcaktı :) oda yaklasık 500$ dır tabi iyi bi tanesi öle boşbeleş bi şeyi 150yede bulursun :) Yaklasık 4500$ Ya pardon sölemeyi unuttum rockstar o =)) starclassic olsa bence 7000$ dolardan fazla olurdu =)[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: -tnG-Portnoy, 12 Ekim 2005 21:14 tarihinde demiş ki: arkadaşı anlamadın galiba,sayfanın en başındaki diyo. Rockstar custom.2 bass.benim bi tanıdıkta var onun aynısından.hatta rengi bile aynı.bi sorıyım sana aktarırım. siamon kardeş senin cep kuvvetli anladığım kadarıyla mike portnoy davulu falan? nedense herkes portnoy davulu yapmak istiyo. hakkaten onun davuldan yapmak istersen bikaç 10 bin doları gözden çıkart. ben *tekrar* söylüyorum,vazgeç bu sevdadan,al bi tane normal kit.yavaş yavaş upgrade et. yok be portnoy kardeş cep kuvvetli olsa basarım parayı alırım hemen.. ama ortalama bişiye yetiyo param.. mike portnoy un kitini toplamak hayal tabiki en az 15000$ ama özentilik işte özeniyorum adama o davuldan istiorum =). Ben diyorumki o kiti alayım zaten 2 kitin birleşimi 2x aynı kitten alıyosun yani o vaziyete geliyo benim merak ettim hardware dahilmi o fiyata [950$ diyo kıvılcım bi tanesine]?[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 sen siamese monster mı istiyosun??? X( ben de purple monster falan istiyosun zannettim...[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Yok siamese istiom zaten ben.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Eternal, 11 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: TAMA alınmaz,hakedilir. *!Bir kaç 100 topic öncesinden etmiş oldugu kavgayı hatırlar sonra yazıyı tekrar okur* *!Dayanamaz* *!Kardeşiiimm beaa içimden bunu yazmak geçiyorduda gene patlatıcaklar ''kalkık davulcu işte'' laflarını die yazmamıştım yürü Eternal* Bir atamız demişkii.. Tama senin neyine Çalmayı Biliiinnn[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
deligomlegi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 :) 1250$ civarlarinda fln bulursun. Tama RockStar, Pro Serisi 2200 olmasi gerekli[signature][hline]Deli olduğumuzu iddia etmiyoruz. Onlar gibi değiliz olmakta istemiyoruz Bateristlerin Buluşma Noktasi
Öne çıkan mesajlar