Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ARANIZA 4. KEZ KATILDIM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet dostlar hack yedim artık nedesem bilmiyorum zaten şerefsiz desen adamda onur yok sesini çıkarmaz... şunu iyi biliyorum ki ne beklersen türkden bekliceksn kardeşm
bu adımızı çıkaran şerefsizler yüzünden zaten bu hale geldik.
bu hack yüzünden büssürü topicler açıldı böyle bir konu saçma olabir siznle paylaşmak istedim bir kere daha anlayın bizim insanımızı Bıde türk serverı açılıcakmış siz geçermsnz .. demekki orda neler olur neler......

Nick : _PoWeR_TURK_
Clan : NewWorldOrder
Server : Cypher
Class : ArchMage

ImSorry :(
Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun Power :( :([signature][hline]Nick : Lee
lvl : 6x
Server : Cypher
Job : Paladin
Np : 61xxx
Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru )
Mesaj tarihi:
olm ? power turk nasıl hacklendin lam char mı gitti ????[signature][hline]Lvl:62 / 61
Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala
Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave
Nation:Karus / El morad
Server:Ares / Cypher
We <3 K2 Network
Mesaj tarihi:
sall sen onları özlemiştim seni human town önünde sen bana nova ben sana shadow iyi oluyodu[signature][hline]Name: ALSHARO
Class: Shadow Vain
Nation: Karus
Lvl: 61
Np: 51000 :hrr:
Clan: TwiLighT
Server: Cypher
Mesaj tarihi:
power sıkma canını yardım edeceğim bişi varsa söle[signature][hline]Name: ALSHARO
Mesaj tarihi:
pk yapamıcaz mı bi daha =([signature][hline]Lvl:62 / 61
We <3 K2 Network
Mesaj tarihi:
ne alakası var kankam dediğin adam sırtından vuruyo ona napcan[signature][hline]Name: ALSHARO
Mesaj tarihi:
bişiler yaparız ya olm dm filam keseriz yaparız para[signature][hline]Lvl:62 / 61
We <3 K2 Network
Mesaj tarihi:
marlon kes anam dm leri bende geleyimmi[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D
Mesaj tarihi:
sen kesersin olm bizi orda cz de yapcaz ve sen orcsun[signature][hline]Lvl:62 / 61
We <3 K2 Network
Mesaj tarihi:
power bırakma sende ne demek buraya kadarmış walla arkandan benden korktu kaçtı diye laf çıkarırım çabala biraz topla kendini sen iyi bi mageydin yine öyle olursun[signature][hline]Name: ALSHARO
Mesaj tarihi:
bi dm nin damageine sennkinide ekledimi yamuluruz orda[signature][hline]Lvl:62 / 61
We <3 K2 Network
Mesaj tarihi:
Sıte açılsaydı dt mi değştirirdim tek korkum 60 dan aşağı düşürmeleri ... Öle yaparsalar daha beter olur Artık işim siteye bağlı yada iş başa yeniden kasmaya :(
Mesaj tarihi:
ben program verdim girebilirin onla siteye aga[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D
Mesaj tarihi:
Marlon saol TEK KORKUM 60 DAN da aşağı düşürmeleri
Site açılsaydı dt mi değiştirirdim olmadı iş başa düştü yeniden char kasıcam... oda çok zor artık :(
Mesaj tarihi:
abi güvenirsen yaparım senn için[signature][hline]Lvl:62 / 61
We <3 K2 Network
Mesaj tarihi:
Ben düne kadar siteye iş yerimdeki bilgisayarımdan giriyordum. Bugün de girdim ancak login olmaya kalkınca sayfa görüntülenemiyor hatasıyla karşı karşıya kalıyorum. Yani şifre değiştirmek şimdilik rüya.[signature][hline]Server: Diez1
ID: Dexteriyus-Holydexteriyus
Kimse bana hakaret için noob demesin. Ben zaten noob'um. +6 Chitin setle ve sadece +6 takilarla ne olunulabilir ki?
  • Yeni Oluştur...