dadis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Benim takımım Beliar -drizzt- blade_master hangman_13.Cumartesi saat 14:00'da uygunuz.Rakibimiz bizle iletişime geçerse sevinirim... Beliar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaneHallow Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 tg takımının acı vedası... cumartesi ve pazar oynanan maclarla 2-1 yenilmis bulunuyoruz ama gerçekten 3 ü de hem uzun hem zevkli maclardı tabi benim açıma göre. gercekten as-2 takımını kutluyorum saygılarımla nightmare[signature][hline]Nick: BaneHallow Server: Agamaggan Race/Class: Undead (forsaken) - Warlock LvL: 30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaneHallow Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 tharkas bu arada bizim takım baska maç yapamayacak hatırlatiyim dedim çogu takım arkadasımın okul nedeniyle sehir dısına çıkıyor bu yüzden ilk ve son maçımızı yapmıs olduk neyse saglık olsun tekrar dan tebrik ediyoruz nightmare (banshee)[signature][hline]Nick: BaneHallow Server: Agamaggan Race/Class: Undead (forsaken) - Warlock LvL: 30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 o zaman bi sonraki mac dyna nin genklerine karsi beliarin takimi zaman cuamrtesi saat 14 olsun herkese uygunsa nigtmare baska adam bulamazmisin bi mac daha yapabiilrdiniz uzuldum gercekten bu sekilde veda etmenize:([signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 eger nigtmare takim cikaramassa ve diger takimlardan ses gelmesse dyna ile beliarin tkaiminin galibi as-3 le oynayacak as-2 de as-1 le oynayacak bu ikisinin galibi final oynarken maluplerde 3.luk icin savasacak.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaneHallow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bu saatten sonra yeni bi takım çıkarmam çok zor üzgünüm... beliarı tanıyorum umarım başarılı olurlar. fakat turnuvanın bu kadar çabuk bitecegine sasırdım gercekten daha cok takım bekliyordum neyse herkese basarılar iyi sanslar nightmare (banshee)[signature][hline]Nick: BaneHallow Server: Agamaggan Race/Class: Undead (forsaken) - Warlock LvL: 30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 as-1 bugun as-2 ile karsilasti zaman nedeniyle 2 mac yapabildik kisa ozet geceyim. ilk mac as -1 sent idi oyun 10.dakikada koptu 30.dakikada killer 25-4 ken ungoliant dustu ve as-1 oyunu kazandi. ikinci oyunda ayni sekilde ececekken inanilmaz iyi taktik yapan as-2 kill sayisinda oyunun basindan sonuna kadar zayif olsalarda baskilari yuzunden butun kuleler tek tek yikildi 1:15 dakika sonra oyunu kazandilar. 3.maci cumartesi yapcaz yeni kurala gore ki bu sadece bu macta gecerlidir iki mac ard arda kazanan alacak ve finale cikacak.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Biz AS-2 degil, AS-3 degil miydik? Bu arada, guzel macti. Maclarin videolari yayinlansa hele cok daha guzel olur...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 siz ikisiniz 3 kililer ancak kadromun degisecegini soylemeliyim gene alamadim istedigm adamlari bi sonraki macta quendi prisoner tharkas unforgiven xuxu geoffrey 6.lisindan 4u cikacak[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 28 Eylül 2005 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Tanimiyorum ama farketmez. Gerci bence takimlarin maclar arasinda degismesi dogru degil ama zaten 1-1 ustune yeni maclar gibi olacak. O yuzden sorun degil.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: THARKAS, 24 Eylül 2005 23:37 tarihinde demiş ki: as-3 lathspellerin takimini 2-1 lik bir skorla yenmistir. duyduguma gore baya cekismeli gecmis. as-2 ise yeniliyor su an 1-0 ikinci oyundanda umut yok versiyon uyusmazligi nedeniyle disardan adam almak durumunda kalmislar:( Ama lathspellerin takimini biz yendik?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 dpgru iki tarafta 2-1 kazanmis karistirmisim siz as-3 sunuz:P[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 cumartesi 14:00 bize uygun dyna nın takımı içinde uygunsa yapabilriz.Eğer dyna ileyişime geçmek isterse arkadaşların ve nickleri -drizzt-(adam ne zaman offline bilmiom zaten)hangman_13 blade_master ve ben beliar herkese başarılar Beliar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 dinamihh cevap ver dinamih[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 dynamick'ten ses cıkmıo heralde pff.neyse Tharkas eger sende nickleri varsa bi verde bende bi whisper atmayı deniyim Beliar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 14 deilde sabah 10-11 gibi yapsak bize uyuyor öglen pc basında pineklemek istemiyorum dışarı cıkmam gerek :) hazır istanbula gelmişim heh[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 su anda hazirda bi taki mvar rakip varsa oyanrlar[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 nese sabah benimde işim çıktı hehe taksime kaynıcam ögleden sonra 14 e yetişirmiyim bilmiyorum çalışırım yetişmeye[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 yetiştirde maçı yapam bizim takım hevesli ama noob falan dermişim Beliar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 14 de mac kanalına gelin ozaman bizimkiler girecek birazdan bakarız[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Bize maç var mı bugün? Varsa akşam yada gece oynayabiliriz sanırım.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 genklere karsı aldıgımız tarihi yenilgiden sonra turnuvanın en kötü takımı oldugumuzu kanıtladık.Biraz lag olsada bahane edilecek kadar değildi.Toplam 80 dk yı gecmedi heralde 2 oyun bende takımda revizyona gitcem heralde bole takım olcak iş deilmiş bu yenilenler bi daha mac yapcak mı biz her hafta cumartesi 14:00 dan sonra boşuz eğera maç olcaksa.Herşey İçin Teşekürler Beliar.... Some KinD Of Monster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Thark, biz ne zaman yapiyoruz?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bugun saat 6:30 gecikmeyin sakin prisoner 9 da taksime bende arkin ev partisine gidiyorum oyun yarida kalir.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 yenilenlerin bi hakki daha var lathspell siz kimle oynamistiniz gecen hafta?[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar