Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Biz vasifsiziz agam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Takımın adı değişti: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 komiksiniz ama sonunculugun en guclu adayi oldugunuz buyuk gercek. tabii elaidi xaenin yanina kendi seviyelerinden 3 oyuncu bulup dipte rekabeti kizistirmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 noxite said: Ekmek said: BAYA kötüyüz. True bad. ingilizcemiz bizden daha kotu, real evil. True evil olayına göderme yaptım abi. Git gide rezilleşiyoruz ama takım olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 vay anasını tüm çabalarıma rağmen bir takıma kaynak yapamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 huun acikta kalirsa bize yedek olabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 noksüt kim ekmek kim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ekmek benim, noxite dela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ben ekmek, bazen de dela'nin kardesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 takım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 takım istiyoruuuuum edit:resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Arada ölenlerden biri misin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 -hysteria- wepla nickim bu arada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yetimler olarak bi grup kurup intikamımızı almalıyız toplasın biri yazıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 boşta kaldım ama zaten büyük ihtimal vize haftasına denk gelicek bu turnuva. yedek oyuncu olarak isteyene katılabilrm satma ihtimalimi belirtmek kaydıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yazdım yedeğe elesso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 vay anasini sendikanin gercek yuzu ortaya cikti, tarihte boyle satis gorulmemistir, istifa mektubumu yarin sabah masaniza birakicam sayin sendika baskani, size gelecekteki satislarinizda basarilar. emrah nickiyle tek basima hepinize meydan okuyorum, ben tek siz hepiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 La sen kafa tutcagina hatti tut da dusme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Ağır ezdiğim aşikar. Özel mesajla ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Asrın satıcısı Zeytinler, Allah belanı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 aquila said: vay anasini sendikanin gercek yuzu ortaya cikti, tarihte boyle satis gorulmemistir, istifa mektubumu yarin sabah masaniza birakicam sayin sendika baskani, size gelecekteki satislarinizda basarilar. emrah nickiyle tek basima hepinize meydan okuyorum, ben tek siz hepiniz. Abi 15 dakikada alabilecek kadar güçlü bir takım olsaydık tutardık sana yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Şimdi 5.cimizi öğrendim, Skyly mış Valla benim fikrim, herhangi bi takım yapılıp antrenmanlara sokup iyi bir takım oyunu sergilenmesi. Bence en keyiflisi bu olur. Noob bu takım diye adlandırılan takımların çalışıp çok güzel iş çıkartma olasılıkları var. Asteroth a ayıp olmuş, reddetmek için bi sebep yoktu. Tüm takımlar bitince bi gözden geçirilir, bozulmayacak çekirdekler kalır +1 -1 takılınır filan. Neyse bizim takımın ismini Çiftçiler olarak şeyetmek istiyorum diğerleri gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Kazanana para ödülü yok. Kazancam diye saçma salak konuşup insanların kırmayın. Değişiklik olsun diye turnuva yapıyoruz şurda allah allah ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bu turnuvanın zamanı bellimi su tarihte basliyor die?sinavlarimiz yaklasiyor cünkü eger erken baslicaksa g3nk-spadina Castertroy Altimod Street_catt Cagdass Katilmayi düsünüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Adamı takıma alayım dedim rakip çıkardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar