Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 o mezarlık kısmı ben epic atı orada kasmıştım mage için belkide en uygun farm alanı ben flamestrike açılış nova arcane arcane vururyordum bu elitler için elite olmayanlar için onlar 3 erli gruplarda dolaşıyorlar toparlayıp pom varsa pomla flamestrike yoksa nova flame arcane arcane böyle 900 gold kastım bir süre sonra daralıyorsunuz ama para hızlı[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Penthesilea, 22 Ekim 2005 12:57 tarihinde demiş ki: instance nerften önce Grindpa strat giristeki mob gruplarini aoe ile farmliyodu manyak ahde 6-7 tane destiny felan oluyodu hepsinide grindpa satıyodu :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Öne çıkan mesajlar