Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 o mezarlık kısmı ben epic atı orada kasmıştım mage için belkide en uygun farm alanı ben flamestrike açılış nova arcane arcane vururyordum bu elitler için elite olmayanlar için onlar 3 erli gruplarda dolaşıyorlar toparlayıp pom varsa pomla flamestrike yoksa nova flame arcane arcane böyle 900 gold kastım bir süre sonra daralıyorsunuz ama para hızlı[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Penthesilea, 22 Ekim 2005 12:57 tarihinde demiş ki: instance nerften önce Grindpa strat giristeki mob gruplarini aoe ile farmliyodu manyak ahde 6-7 tane destiny felan oluyodu hepsinide grindpa satıyodu :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar