soydaner Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Arkadaşlar simdi Ben Bayabir Arama Yaptim Calisma Yaptim Ama Beceremedim Nerde Yannıs yaptım bilemiyorum.Sizlere sorucam... Elimde bir menu var Mage,tailor,Bs v.s İşte Teota Engelli Şekilde Ama Bir Olay Varki Surda Simdi Ben Bu Menuyu temp_vendor scriptinın deki Tailor Falan var Orada Satilan itemler Vendorun Aldigi İtemler Var Oradakiyle Degiştirdim Ama Bir Çözum Olmadi Sizin Bir Bildiginiz Varmi .? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
echelon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Sen bi scpyi koysana!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Job lardan ayarlıcan ok[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! Forever war, forever die, forever kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar