New Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 sizce hangisi nde oynayayım beramus ta adamım var onu bıraktım ( tail of shaula 13 gb :lol: ) ares i çok isterim ama w00t gibi +9 shard lı adamların yanında napılır ki!!!![signature][hline]45+ healer verenin yanaklarından opcem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Ares abicim Ares Babaların Eskilerin mekanı burası Çabuk lvl kasarsın :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 61 %93 :D Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Bjork, 20 Ekim 2005 15:40 tarihinde demiş ki: Ares abicim Ares Babaların Eskilerin mekanı burası Çabuk lvl kasarsın :D +9 shard +4 elf belt li adamlar var :( 4 saatte 35 oldum :D ama +9 shard ı gorunce moralim bozuldu :( insan açsam kasmaya devam ederdim :D[signature][hline]45+ healer verenin yanaklarından opcem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Sen bilirsin Sölemedi deme sonra pişman olursun :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 61 %93 :D Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 çevre lasim aresde lvl + item için :D lvl kasmak için her zaman çevrem vardi item bulamadim asddfg :D ama lvl cidden hızlı kasılır max günde 18 saat apos ile 12 günde 61 sin ;)[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Çevre haywani büyük bende :) Islak dediğin zaman akan sular durur :) Necro herzaman party e Priest lasım :) 62 olucam haberin olsun Atilla bizi bekler.. Bizde Atilla yı keser :)[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 61 %93 :D Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx [Bu mesaj Bjork tarafından 20 Ekim 2005 15:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 lvl ı ne için kasıosunuz? cz için diil mi? +9 shard lı adamlarla cz de nası kapışıım ben?[signature][hline]45+ healer verenin yanaklarından opcem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 DD kullan :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 61 %93 :D Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Bjork, 20 Ekim 2005 16:05 tarihinde demiş ki: DD kullan :D zuhahahahaha 114 ap 90 poi :D dd le 3xxx vurur :D[signature][hline]45+ healer verenin yanaklarından opcem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 dagger taile + 50 dd +5 kite shield 40 dd +6/ 25 _______________+ 115 :D oyun oynarim ben assasian ile :D[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 +9 shard diorum o adamın takıları da +4 uniq dir :lol:[signature][hline]45+ healer verenin yanaklarından opcem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 forever ares!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ben diez derim o kadar aşmış durumda deil normal bi 60+ kardeş bile rahat np yapabilio ama sen bilirsin tabe[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Ares bence bu saatten sonra biraz zor gerçi Diez i fazla bilmiyorum ama Ares te itemin yoksa sıfırsın . CZ de tek başına gezemezsin.[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 93xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 sen gel deimosa kasarız orda beraber[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: _hoodstar_, 20 Ekim 2005 19:22 tarihinde demiş ki: sen gel deimosa kasarız orda beraber omg deimos ne :D[signature][hline]45+ healer verenin yanaklarından opcem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillThemAll Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 kas bi debuffer 62 lvl elinde +8 mirage olsun rakibinde istersen +10 shard olsun gene kesersşn ama dagger defense lzm paralise tourmenti tuttur dal sonra judgementla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Dies yakın bi arkadaşın orda oynuyo blood clanından W8 ve karus lar biraz üstün gibi ama en azından ares kadar azmış bi server değil ares de 12 tane 70lvl adam var bu saatten sonra ares de kasamazsın dies daha uygun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Diezi tavsiye ederim.Gmler biraz çalışmaya başladı orda dün en az 50 adam skill bugdan banlandı iyi de oldu... Ayrıca bu ozan denen herife inceden ayar olmaya başlıyorum...İnsan ilk anne baba der, herif her sayfaya küfür yaıyo sanki ilk kelimesiymiş gibi.[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar