Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Goruntunun donup kalmasi

Helldorado

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaslar
Bir suredir oyun oynarken hemen hemen her oyunda ekran donuyor bir sure gectikten sonra ekran kararip bri sure bekleyip sora kaldigi yerden calismaya devam ediyor.
Nedir acaba bunun sebebi bilgisi olan.

Not:Ekrankartinin isisi normal geldi ve driverleri guncelledim....[signature][hline]Çirkin Kadın Yoktur
Az bira vardır.......
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 22 Ekim 2005 03:57 tarihinde demiş ki:
o/c değil.
nvidia chipsetli kartım.

?
ne alaka
overclock varmı dedim ben nvidia chipsetli kart olsa noluyo =)
neyse eğerki overclock yapıldıysa bunu gösterebiiliyo
mesela bende 9550 kart var onda o/c biraz yüksekken böle yapıyodu biraz azalttım düzeldi.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak )
daha yeni başladım ezmeyin =)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SoulCube, 22 Ekim 2005 04:02 tarihinde demiş ki:
said:
Mavi, 22 Ekim 2005 03:57 tarihinde demiş ki:
o/c değil.
nvidia chipsetli kartım.

?
ne alaka
overclock varmı dedim ben nvidia chipsetli kart olsa noluyo =)
neyse eğerki overclock yapıldıysa bunu gösterebiiliyo
mesela bende 9550 kart var onda o/c biraz yüksekken böle yapıyodu biraz azalttım düzeldi.

alaka kurman için eklemedim nvidia chipsetli yazısını.
biri sorar diye baştan yazdım o/c nin altına.[signature][hline]''You will always be in my heart''
- George Hagi-april,24 2001

Sosyal ağlarda paylaş

o bir kez benim ati kartta başıma gelmişti. VPU bir hata kodu üretiyor ondan sonra VPU resetleniyor. Hata kodunu neden ürettiği yazmıyordu ama sorunun ısıdan olduğunu düşünmüştüm. Ekran kartı fanını kontrol et düzgün çalışıyor mu filan... Hoş ben bir daha karşılaşmadım o hata ile bir kez oldu ve gitti.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

Benimkinin isisi gayet normal uzerinde oldukca guclu bir sogutucu var zalmanin falak o/c yapmadim. Ben aslinda ati ekran kardinin son driverinden supheleniyodum fakat bi eskisini yukleyince tekrar ayni sorunla karsilastim.
Simdi dx imi kontrol edicem ondan da deilse anlayamadim gercekten tuhaf bi durum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...