_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Bjork, 20 Ekim 2005 11:45 tarihinde demiş ki: Hayır alakası yok Genelde blod olarak yazı kullanıyorum Rahatsız olduysan normal yazım yazarım Yok kardeş benim rahatsızlığım çok öenmli deil ama forum kuralları öyle diyo... Ben bişi demiyom valla :-)[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Yanlışlık olmamaı için az önce Forum Kullanıcılarının Dikkatine olan kısma 1 göz attım. "Blod ile yazım yasaktır." Diye bişey göremedim. Gözümden kaçmış olabilir belkide Eğer öyle bişey warsa Buraya Copy/Paste yaparsan Sevinirim Blod yazım okumaktan kurtulursun[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 61 %93 :D Job : Blade Master Race : Barbarian Server : Ares Nation : El Morad Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 arkadaslar herkes istedigini soyleyebilir (kufur etmedikce) tamamen olay bundan ibaret baska bisey yok ! sunumu diyim evet aslında bi yontem var 49 tane shard+8 i basıyosun (nereye sıgacaksa) sonra diger itemları alıp inventoryden geliyorsun (bu arada anvilin etrafındaki adamlara sakın up etmeyin yeni 49x shard+8 yaktım upgrade i bitirecem diyorsun :) ) sonra gelip digerlerini basıyorsun oluyo :) eet baska videolarda var bu arada +8 yaptıgım !! ama hic bir sistem/hile yok !! bugune kadar hic shard+8 yapamadım hep yandı !! darkvarne+8 yaptım chittin +8 yaptım ama shard+8 olmadı yani bunun tartışması hakikaten bitmez ,dedigim gibi isteyen istedigini soylesin zaten forumun guzel yanı bu ! konu ile ilgili gm lere haber verdim (eger dupeden gelen bi silah olsa cesaret edemezdim)!! yurt dısı forumlarda da yazısıyoruz ordada 0000000 ın hışmına ugradık (hazımsız ingiliz) fazla acıklama yapmakda istemiyorum cunku gercekten kişiler istedigi yere cekebilir !! niye boyle yaptın niye oyle yapmadın falan :) gercekten bir hile hurda yok . ben ilginc konuları bilgileri sizinle paylasmaya devam edicem !Once paticik[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 fazla söze ne hacet gereken cevabı sen vermişsin. benimde dikkatimi çekmedi değil o kadar +8 chitin kırmalar fln ama çıkıpta dupe yapmadım deyip söyleyebiliosun. yada en azından video da 564654564 tane +8 shard kırmıyosun. tebrik ediyorum[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 93xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. [Bu mesaj JoeyRamone tarafından 20 Ekim 2005 13:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: JoeyRamone, 20 Ekim 2005 13:10 tarihinde demiş ki: video da 564654564 tane +8 shard kırmıyosun. tamam işte olay bu hocam :) tskr ederim[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 hacı shard yaptın da kactane yatın soylesene bize birde sunu merak ettim okadar yakacak shard ı nerden aldın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 w00t abi sen yanmışın :D Konur ilk video yu izle derim hadi onuda geç yazıyı tekrar oku :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 93xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 VİDEO dosyası gelmiyo veya cafede problem var ama bunun benzeri cok izledim +10 olan ironx bow da gördüm boyle video lar yanı ama hepsi inkar ediyor :D ben katiyen kötü bişiler yapmadım bir batık INN de 50 tane ironx bow olmus bende can sıkıntısı ıle hepsını alıp +10 a bastım diyor lar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elense Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Bjork, 20 Ekim 2005 10:52 tarihinde demiş ki: Ben dupeye karşıyım. yapmadım yapmayıda bilmem Sen dieceksin şimdi yalanını ... Bende cevap olarak sana dieceğim Burası Cyber deil Burası Ares Dupe yapanların hallerini görüyoruz Ya Charları Blocklanıo yada LvL 1 e indiriliyor !! Ayrıca ben Dupe yapsaydım +7 shelleri +8 Raptor u Unique takıları takardım ! 61 LvL deyim. Yeni yeni kendime çeki düzen veriyorum ! 61 LvL e kadarda nasıl geldiğim bellidir Full Goblin elinde 1 mp absorb halberd DipNot:Yapabilen yapsın mantığını sürdürdüğümn sürece 1 yere gelemessin.. Bu arada adımı yazıcam inş. banlamaslar Id : Islak_Tosbaga Server : Ares Clan : PaTRiot LvL : 61 %93 :D Nps : 5xxx [Bu mesaj Bjork tarafından 20 Ekim 2005 10:55 tarihinde değiştirilmiştir] 1) SEN DUPE YAPMAYI BILSEYSIN YAPMAZMIYDIN ? 2) IKI BEN HAYALDEN BAHSETTIM HIÇMI BOLE HAYAL KURMADIN 3) BEN ASLA YALANIN ... DEMEM BENI AŞAR 4) DUPE YAPANLAR SALAK OLDUKLARI ICIN KENDI CARLARINDA YAPAR ASIL DUPECILER BAŞKA CAR KULLANIR VE GENEŞLDE SANA BAN SATARLAR 5) BURASI CYHPER AMA BURDAKI DUPECILER UZAYDAN GELMEDI ONLARINDA ARESDE CARI VAR VE ORDADA BABALAR GIBI DUPE YAPIYOLAR GECEN GUN GITTIGIM KAFEDE ADAMLAR ARES DE OYNUYOLAR VEDE ADAMLARDA 8 ADET GB DOLU CAR VAR DUPE VARSA HERYERDE VAR 6) "Yapabilen yapsın mantığını sürdürdüğümn sürece 1 yere gelemessin.." BENDE BU MANTIGA KARŞIYIM AMA ARTIK OYUNUN ŞARTLARI ONU GOTURUYOO SAYGILARIM LA[signature][hline]Name: :::TheONE::: Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl:60 ARTIK BOLE 15 ek1m Np: 5,5 k Clan: Twilight Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Cevap : Dupe yapanında yaptıranında çiçek böcek[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 93xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 amman acım DUPÜR deme paticik den ban lanırsın :D oyunun en başından beri yani eski gelmişler den ögrdügümüzü yapmaya calısyoruz bunu söylüyoruz kabahat oluyor isterden bir benim eski yazılarımı oku KONURALP ın yazdıklarını onu banladı lar burda bazen dogru konuştugum ıcın :D amman dikkat et dogru dürüs yazma banlanaırsın ares zaten dupür krallıgı olmus en zevklı kısmıda o zaten :D yoksa ne CZ yada war zevk vermez olmus bız cok saglamız diyenler savaşta pot satar 2 karus kesmez kristal altından gaz yapar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 :D 2 dakka sonra bu acc den de ses keslırse unutmakı gene dogru bişiler yazmısımdır kaza ıle :D elimde degil aradabir parmaklarım kendisi yazoyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Dupe yapmayı bilsemde sırf senin için yapmazdım inan bana Duymak istediğin sey ne ? Ben duperim ahaha mı ??? Dupe yapmayı bilmiyorum Öğrenmekte istemiyorum Hayalde kurmuyorum Sonuçta Dupe yapınca onu kendi As Charında kullancaksın !! Neyse laf yapmaya gerek yok Adam çatır çatır +9 Shard yapmış Helal olsun.. Joey in dediği gibi 76497569746432509435 +8 shard basmamış :D Sevgilerimle DipNot : Dupe yapmayın , Allah Taş ider :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 61 %93 :D Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coliseo67 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ben izleyemedim?o linke basında bi yer cıkıo gozat upload ne yazcam oraya?su noob a yardım plz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 DDupeciler yüksek yapar bacayı bacayııı. Şİmdiki orclar kendisi buulur kocaaayı yürüüü Konyalım yürü. (Bu shardın üzerine şarkı söylemek geldi içimden) :D[signature][hline]^v^LiFe iS BeAuTiFuL WiTh YoU^v^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 WiDeO Yu AiLeCek iZleDiK Cok BeYeNDik Herkeze TavSiye EDioZ :D Cidden Cok ZEKiCe ..[signature][hline]WaR-uM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coliseo67 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: coliseo67, 20 Ekim 2005 15:51 tarihinde demiş ki: ben izleyemedim?o linke basında bi yer cıkıo gozat upload ne yazcam oraya?su noob a yardım plz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: efendi, 20 Ekim 2005 15:57 tarihinde demiş ki: DDupeciler yüksek yapar bacayı bacayııı. Şİmdiki orclar kendisi buulur kocaaayı yürüüü Konyalım yürü. (Bu shardın üzerine şarkı söylemek geldi içimden) :D Video yu izledin mi?[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 61 %93 :D Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coliseo67 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Bjork, 20 Ekim 2005 16:02 tarihinde demiş ki: Video yu izledin mi?[/b] İzleyemedimm... biri yardım etsin çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Aynı videoyu 1 daha Upload ediyorum Link vericem birazdan[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 61 %93 :D Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coliseo67 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: coliseo67, 20 Ekim 2005 15:51 tarihinde demiş ki: o linke basında bi yer cıkıo gozat upload ne yazcam oraya?su noob a yardım plz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ya olay dupeden ibaret arkadas item dupelemis dupelemis sorada dupeleri yakmıs +8 shardi +9 yapmıs ya o kadar cesit yapacagina hepsini tek tür yapsaydin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Yorum yapmiyorum artık Video için w00t yeni1 link verirsen iyi olur Linkden şu an videoyu indiremiolar Bu dupe malları ws ws asdasdsa dienleri Toparlıcaksın 1 yerde Izletceksin filmi sonra dalacaksın tekme tokat DipNot: Video yu izleyenler yorum yapsın.[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 61 %93 :D Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Bjork, 20 Ekim 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Yorum yapmiyorum artık Video için w00t yeni1 link verirsen iyi olur Linkden şu an videoyu indiremiolar Bu dupe malları ws ws asdasdsa dienleri Toparlıcaksın 1 yerde Izletceksin filmi sonra dalacaksın tekme tokat DipNot: Video yu izleyenler yorum yapsın. videoyu izledim +8 dark vane var +8 chitinler kayniyor sölesene hayatinda +8 legal dark vane gördün mü +8 o kadar cesit chitin gördün mü adam demis zaten üstte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 zzzzzzzzzzzzzzz[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 61 %93 :D Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar