w00t Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 linkide burada http://rapidshare.de/files/6450862/shard_9.wmv.html[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Son derece büyük bir merakla indiriyorum... Bakalım ne çıkıcak :-)[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Helal abi ^^[signature][hline]Everything Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 burial her mesaja koyucanmı onu yaa gözüm sulandı ps. indiriyorum %95 de :D[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum [Bu mesaj Gothic tarafından 18 Ekim 2005 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Gothic tarafından 18 Ekim 2005 23:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Yanan itemları görünce gözlerim yaşardı :([signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 cok iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 abi o ne yaa izlerken içim gitti habire yanıyo chitinler dark vanede yandı kalpten gidiyorum sandım[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 o yanan itemlar ne ya bu arada tebrikler[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 sanırım oyunu bırakcaktın fln die bastın cart curt :D[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Gothic, 18 Ekim 2005 23:04 tarihinde demiş ki: burial her mesaja koyucanmı onu yaa gözüm sulandıps. indiriyorum %95 de :D woot o shardı bana vermezsen yakarım kendimi!!! Şakam yoook!!! *!arghhhhhhhhhh*[signature][hline]Everything Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaJeste Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 hayırlı uğurlu olsun ama +9 yapman ihtmialinin ne kadar az olduğunu hepimiz biliyoruz aynısında bir suru patlatman lazım oda normal şartlar altına KE de servet ister ve +9 item herkezin direk ilgisini ceker ben bildiğim bütün +9 +10 kullananlar ban yedi inşallah aynısı senin başına gelmez (+9 bu boru mu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
penn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bravo..[signature][hline]don't panic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: BuRiAL_TR, 18 Ekim 2005 23:13 tarihinde demiş ki: said: Gothic, 18 Ekim 2005 23:04 tarihinde demiş ki: burial her mesaja koyucanmı onu yaa gözüm sulandıps. indiriyorum %95 de :D woot o shardı bana vermezsen yakarım kendimi!!! Şakam yoook!!! *!arghhhhhhhhhh* asdasdasdasdasfadas[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 dostum hayranlıkla seni selamlıyorum...BRAVO!!! Yanlız çok kişi indirio heralde bi türlü indiremedim:(([signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Knights Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Evet şimdi herbirinizden şöyle bişey hayal etmenizi istiyorum... O itemların hepsine sahipsiniz... Böyle delice bir şeye kalkıştınız... O itemları ve daha fazlasını acımadan cayır cayır yaktınız... Ardından shard +8, tıkladınız ve bus ardından trina... Ok dediniz ve program sizi son kez yanabiliceğine dair uyardı... Ok dediniz... Ve renk kırmızı... *!Ne yapardınız???*[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D [Bu mesaj _catastrope_ tarafından 18 Ekim 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bb all derdim heralde :S[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN mesleği : hiıl wermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: _catastrope_, 18 Ekim 2005 23:51 tarihinde demiş ki: Evet şimdi herbirinizden şöyle bişey hayal etmenizi istiyorum... O itemların hepsine sahipsiniz... Böyle delice bir şeye kalkıştınız... O itemları ve daha fazlasını acımadan cayır cayır yaktınız... Ardından shard +8, tıkladınız ve bus ardından trina... Ok dediniz ve program sizi son kez yanabiliceğine dair uyardı... Ok dediniz... Ve renk kırmızı... *!Ne yapardınız???* [spo1=tık:D]batsın bu dünya[/spo][signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 woot babacan peki Nasıl+neden kameraya alma isteği duydun yansaydı o da :P ?[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN mesleği : hiıl wermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGuKaNTuRKeY Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Yaktıklarına say:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Saygılar abi...war mı bi emrin??:P[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Knights Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Miqrop_AmidoN, 19 Ekim 2005 00:00 tarihinde demiş ki: woot babacan peki Nasıl+neden kameraya alma isteği duydun yansaydı o da :P ? eh yarın dupe mupe denmesin diye en guzeli movie ,[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 abi izlemden tbrk etiştim birde izledim. seni harbi tbrk ederim:) o +8 ler yanarken benim içim gitti :) dicek laf yok hayırlı günlerde kullan. eğer bunun yapılışını izlemeseydim biri gelip bana abi +9 shard yaptım dese hadi lan derdim. Gerçekten büyük bi olay bu... öbürkü forumlara falanda koy bence... [Bu mesaj SteelBB tarafından 19 Ekim 2005 00:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 indiremiyoruz sorun nedir ya su siteden baska site yokmu her defasinda sorun cikariyoo..[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: Knights Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 very nice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar