_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Bu program hakkında ne düşünüyorsunuz?Bazı bölümleri küçük emrah filmlerini aratmıyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Sır Kapısı'ndan sonra bazı Tv kanallarının reyting uğruna benzerlerini yayınlamasına hiç $a$ırmadım. Kalp Gözü'de onlardan biri. E artık senaryo kalmayınca gidip Emrah'ı izliyip geliyolar.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bu tip şeyler yayınlayan çoğu kanalı normalde izleyen yok. sadece bunları yayınladıklarında birileri izliyo bunları. demekki parayı dinden kazanıyolar derim ben hep[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 izleme zahmetine bile katlanmıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Bunun ilk versiyonu çok güzeldi; Sırlar Dünyası. Ama reyting olunca maşallah dalga geçen kanald show gibi kanallar bile bu tarz şeyler yapmaya başladı. işin cılkı çıktı tabii. Ama yinede Samanyolundaki Büyük Buluşma hala güzel bence onun dışında bir şey izlemiyorum.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar