Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cep telefonu driver update'i

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
telefonunuz ne marka olursa olsun yaptirin inanilmaz ise yariyor. telefonunuz nokia yada ericsson ise kvk genel servisine goturuyosunuz [kadikoy yakasinda e5, ptt hastanesi karsisinda] ve telefonunuzdan ustun olan bi modeli soyleyip softwareini yukletmek istiyorum diyorsunuz telefonunuz onda olan ozelliklere kavusuyor. [daha fazla sms hafizasi, degisik oyunlar, ekrani daha verimli kullanma gibi][hline]
Mesaj tarihi:
*bir anlık şaşkınlıktan sonra kahkahalara gömülür*
Ne iş yaaa!..
ya driver kabul etmezse ya win98 yüklerlerse ya microsoft ürünüyse?? ;)

teknoloji nerelere gelmiş ya![hline]Kendi fikirlerini çürüten bir saçmalık yığınıdır NeoCrime!...

[Bu mesaj NeoCrime tarafından 14 Haziran 2002 18:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hmm bi ust modelin software'i cali$iyo mu ki??

normalde nokia'lar flm software de, upgrade flm ediliyolar hatta zaman zaman yeni versiyonlari ciktikca... ba$ka bi modelinkinin cali$tigini bilmiyodum[hline]wastiee
Mesaj tarihi:
yani driver degilde software gibi dusunun, benimkini 10 milyona yaptilar.

cogu modelinkiler calisiyo yani ericsson 688 serisi bisey varsa a1018 e cokr ahat calisir bende t68 vardi t68i nin yazilimini yuklettim ve telefonumun t68i den farkli kalmadi.

galiba illergal bunu yapmak ama burasi turkiye :)[hline]
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Disappear, 23 Şubat 2003 20:02 tarihinde demiş ki:
ben bi telefona data kablosu veya infrared bulsam neler yapacamkda...[hline]Oh My God They Killed Kenny !
You Bastards!
[/b][/i]

*! merak eder:)*

ya o özellik eğer telefonunda varsa örn; oyun felan başka oyunda yüklenebiliyo die biliodum ben. ama aynı marka olması şartıyla oluodu sanırım o..[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war!
icq no: 97135892
send me a mail to : [email protected]
Mesaj tarihi:
teknoloji rulz tabi
bugün P800 ile New York Time Meydanı'na yerleştirilen webcam lere bağlandım. Geçen elemanları izledim. Millet coşmuş. Neler oluyor böyle ya[hline]Seyid the Scout @ Excalibur

Mesaj tarihi:
abı data kablosu almayı dusunuyorum ama o java oyunlarını fılan nerden bulacam sımdı 30mılyon mu ne alıcam sonra ı$e yaramamazlık olursa paralara yazık
neler yapabılırım bı anlatırmısınız[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
walla peki dis bi url fiyat filan ne kadar
bide direk data kablosumu ıyı yoksa ınfraed lermı alırım oyleyse
7210 war zate daha kullanıslı olur[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
yalnız dis
hep
adult seylerı cıkıyo ehe ::)[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

icq warsa verirmisin ordan sorıyım konusalım oyun warsa yollarsan falan fılan cart curt ...

[Bu mesaj jacabo tarafından 23 Şubat 2003 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya sımdı dank ettı sen o xxxx lerı sanırım
nokia games fılan ıcın koymussun sanırım ehe (yanlıs da dusunmus olabılırım)[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

• Yeni Oluştur...