Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2002 telefonunuz ne marka olursa olsun yaptirin inanilmaz ise yariyor. telefonunuz nokia yada ericsson ise kvk genel servisine goturuyosunuz [kadikoy yakasinda e5, ptt hastanesi karsisinda] ve telefonunuzdan ustun olan bi modeli soyleyip softwareini yukletmek istiyorum diyorsunuz telefonunuz onda olan ozelliklere kavusuyor. [daha fazla sms hafizasi, degisik oyunlar, ekrani daha verimli kullanma gibi][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2002 Höyn?! Kaç kuruş?[hline]Semi-Dr. Quinthalus ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2002 *! Ne teknoloji der ! * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Haziran 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2002 *bir anlık şaşkınlıktan sonra kahkahalara gömülür* Ne iş yaaa!.. ya driver kabul etmezse ya win98 yüklerlerse ya microsoft ürünüyse?? ;) teknoloji nerelere gelmiş ya![hline]Kendi fikirlerini çürüten bir saçmalık yığınıdır NeoCrime!... [Bu mesaj NeoCrime tarafından 14 Haziran 2002 18:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2002 hmm bi ust modelin software'i cali$iyo mu ki?? normalde nokia'lar flm software de, upgrade flm ediliyolar hatta zaman zaman yeni versiyonlari ciktikca... ba$ka bi modelinkinin cali$tigini bilmiyodum[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 14, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2002 yani driver degilde software gibi dusunun, benimkini 10 milyona yaptilar. cogu modelinkiler calisiyo yani ericsson 688 serisi bisey varsa a1018 e cokr ahat calisir bende t68 vardi t68i nin yazilimini yuklettim ve telefonumun t68i den farkli kalmadi. galiba illergal bunu yapmak ama burasi turkiye :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 7210 a abı snake 2 yı yukjleyecektım club nokia dan yok kredı mredı onu ole kredısız fılan nası yapabılırız?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 A3618'de oluyormu?[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 nası bee![hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 sif t68 degil diger garip garip seylerede mesela su oyun yok onu ekliyo hesap makinasi yok ekliyomus adam bisiyler anlatti da[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 3310 updateleyen var mı?[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 data kablosuyla naapacan?[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 bu dediğin genel bayiinin sitesi vardır herhalde adresi nedir orada konu ile ilgili bilgi varmdır ?[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 said: Disappear, 23 Şubat 2003 20:02 tarihinde demiş ki: ben bi telefona data kablosu veya infrared bulsam neler yapacamkda...[hline]Oh My God They Killed Kenny ! You Bastards![/b][/i] *! merak eder:)* ya o özellik eğer telefonunda varsa örn; oyun felan başka oyunda yüklenebiliyo die biliodum ben. ama aynı marka olması şartıyla oluodu sanırım o..[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 teknoloji rulz tabi bugün P800 ile New York Time Meydanı'na yerleştirilen webcam lere bağlandım. Geçen elemanları izledim. Millet coşmuş. Neler oluyor böyle ya[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 dayı adresi verde bizde izliyek şu çoşmuşları:D[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 abı data kablosu almayı dusunuyorum ama o java oyunlarını fılan nerden bulacam sımdı 30mılyon mu ne alıcam sonra ı$e yaramamazlık olursa paralara yazık neler yapabılırım bı anlatırmısınız[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 walla peki dis bi url fiyat filan ne kadar bide direk data kablosumu ıyı yoksa ınfraed lermı alırım oyleyse 7210 war zate daha kullanıslı olur[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 yalnız dis hep adult seylerı cıkıyo ehe ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize icq warsa verirmisin ordan sorıyım konusalım oyun warsa yollarsan falan fılan cart curt ... [Bu mesaj jacabo tarafından 23 Şubat 2003 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ya sımdı dank ettı sen o xxxx lerı sanırım nokia games fılan ıcın koymussun sanırım ehe (yanlıs da dusunmus olabılırım)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar