Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

özellikle yaratılmış bir insan mıyım acaba?

duende

Öne çıkan mesajlar

Kabiliyetlerini tetikleyici olaylar olur. Bekle, bi ara ortaya çıkar ne de olsa. Sen bir yeteneği ortaya çıkarmaya çalışırsan başarısız olur ve üzülürsün, yeteneğin seni bulur...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, eski bir tarihte demiş ki:
uzun zamandır bunu aklımdan çıkarımaya çalışıyorum ama yapamıyorum. Olmuyor. Kendimi aynen "işe yaramaz" hissediyorum. 18 yaşıma geldim daha kendimi bulamadım. kimim ben? sorusuna cevap bile veremiyorum. insanın belli bi ilgi alanı olur, iyi yaptığı bişeyler olur, bende yok. Geriye dönüp baktığımda hayatımda yaptığım kayda değer bişey bulmaksa imkansız gibi.. diyeceksiniz yaşın daha kaç?18. küçük bir rakam değil bana göre bişeyler başarmak için.

moralim çok bozuk. öss nin yaklaşması da strese soktuğundan iyice depresif oldum. yazamicam daha fazla..oysa neler vardı aklımda...

bunları yazmışım çook önce foruma. aynı şeyleri inan ki ben de hissettim.

Ama insan bir konuda "uzman" olmak zorunda değil onu anladım.
Hala bunları dert ediyo muyum?Hayır
Öyle bir zorunluluğun yok. Eline gelen herşeyi üzerinde durduğun sürece çok kolay halledersin emin ol. Biraz da depresif olmanın bu düşüncelerle alakası var.
Daha pozitif bak hayata. Bi kız arkadaş bul kendine. Azcık da pohpohlasın seni. Bak nası dünyanın en mutlu adamı oluveriyorsun.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
God it hurts, give a name to the pain
Our primrose path to hell is growing weed
Sosyal ağlarda paylaş

eh..şimdi tikiler ve tikilik kurumuna laf atmiim =)

burada maksatım seni seven birisi, seni anlayan birisi olmasıydı. Ben sevgilime ne yaptım şu yaşıma kadar ne başardım dediğimde, o bana: neyi başaramadın ki ? demişti. İnan ki hayatta birçok fırsat bekliyor bizi. Sen kendini işe yaramaz düşünüyorsun ama bence üstü çamur kaplı elmassın dedi. Bunları sadece beni rahatlatmak için söylüyorsun dediğimde de öyle bi bakış attı ki.. Ve ben anladım ki gerçekten öyle düşünüyo. Cidden hayret etmiştim.

Bence herkes öyle sende öylesin. bak hiç de aptal birine benzemiyosun. Yaş daha 17 cidden ortalıkta bişey olması gerekmez. sadece zaman lazım. sen önündekileri bi hallet bakalım (okul, öss ) gerisi gelicek kendisi.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
God it hurts, give a name to the pain
Our primrose path to hell is growing weed
Sosyal ağlarda paylaş

-aşık değilim olamıyorum bende ozaman güzel kaşar olmayan uzun süreli ilişki yaşanılabilir bi kız bulup denym dedim ve deniycem henüz kişiyi secemedm

-öyle çok başarılı olmayı planlıyan herşeyde mükemmeli arıyan bi insan değilim ki öyle olmak asla istemem herşeyin mükemmel olması belki en son istiyeceğim şeydir ama bi işi iyi yaıponu yapabilmek isterdim...

-Allah hepimize sizinki gibi bi ilişki versin inşallah sizede mutluluklar[signature][hline]kanitlayabilirim...
Sosyal ağlarda paylaş

Ders sırasında kendini kaybedip deftere boydan boya resimler çizmek ve öğretmenlerin tarafından defalarca ikaz edilmek, bunun sonucunda çoğunun sana düşük sözlü notu vermesi pek iyi birşey değil. İçinden gelen şeyleri kağıda çekinmeden aktarabildiğin zaman resme göre 'duygusal', 'satanist', 'ufaklık', 'sapık' gibi birçok lakap takılır sana. Müdür yardımcısı seni odasına çağırır 'satanist' resimlerin yüzünden. Haklısınız hocam diyip resmin hakkında dediklerine boyun eğmek ve sorun yaşamadan ayrılmak varken alevlenip resmin ve kişiliğin hakkında atıp tutan adamı azarlamaya kalkmakda büyük sorunlara sebep olabilir.

Yeteneklerin getirileri olduğu gibi götürüleride olabiliyor...

[Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 20 Ekim 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dynun sen işe yaramazsan ben öliim abi.. ne oynadıysak her oyunda geçtin bizi.. bu bile yeter olm. benim mesela şebeklik yapmak -ki onu da yapmak için baya kasıyorum kendimi- başka bi özelliğim yok[signature][hline]istesem de bırakamıyorum
ne yapayım elimde değil
sadece saf duygularla seviyorum,
ve bunun suç olmadığını düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle tabi ne yapabiliyorum
1 sayısal dersler yok
2 sözel dersler edebiyat filan yok
3 müzik sanat yok

ha üzülüyomuyum, bişey elde etmek için kasıyomuyum hayır :D

çok mutluyum böyle :s[signature][hline]istesem de bırakamıyorum
ne yapayım elimde değil
sadece saf duygularla seviyorum,
ve bunun suç olmadığını düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

şuna karar verdim herşeyden çok az var heralde çünkü müzik kulağım olmasada az çok (simetrik şekillerle fln az çok bişey yapıyorum ve güzel olabiiliyo:-)), sonra canım sıkkın olduğunda bol miktarda yavuz çetin dinlediğimde az bişeyler yazabiliyorum, yapabildiğime inandığım tek şey insanların sorunlarına çözüm bulmak bulamasamda bi şekilde mutlu olmalarını sağlamak, öyle işte herşeyden çok az var onlarla bişeyler yapıyorum bakalım sonunda nolucak??[signature][hline]kanitlayabilirim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...