Horrible Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 DAMLA su bulut olmus yagmis orman üstüne düsmüs bir damlasi bir gelincik dalina titremis gelincik yapragindaki damlayi görünce düsünmüs ilk görüste ask bu olsa diye gel zaman git zaman ask dönmüs karasevdaya damla demis gelincik olmaz ise küserim dünyaya denizlerden,okyanuslarda kopup kacip gelmis hasretle damlamis gelinciginin yapragina yine bir sicak gün damla düsmüs yollara gelmis gelincigin yasadigi ormana gelincik coktan düsmüs kara topraga karahaberi yasli cinar vermis damlaya damla delirmis dünyasi dar gelmis günlerce yagmur olup yagmis aglamis ne daglar tuttabilmis damlayi ne taslar sel olmus kederinden yikmis ortaligi dinmis birgün anlamis dönüsü yok gelincigin yagmaz olmus aylarca küsmüs icin icin kara sevdanin yasi sarmis tüm ormanlari sari renk almis yerini yesilligin yasli cinar yalvarmis damlaya ne olur dinme artik basla yagmaya binlerce gelincik var senin icin hazir acmaya alin yazin böyleymis küsme dünyaya anlamis damla ask asla ölmez ölen sadece bedendir demis benim askin yüregimde, yüregim ise solan gelincigimde baslamis yine damla damla yagmaya düsmüs gelincigini alan karatopraga bas göstermis hemen yeni gelincikler yeni damlalar baslamis gelinciklere asik olmaya ve öyle bilinirki bulutlar solan gelinciklerin askindan aglar binlerce gelincik topraga düserken binlercesi aski bulmak icin acar..........(yazan: tutankhom) ------------------ ekşi sözlükten alıntıdır.Çok hoşuma gittiği için burayada koyuyorum...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 hmm güzelmiş vallah:) saolasın[signature][hline]kolay değildir bilirim bir aşkı bir kalbe koymak hele bir başkasını severken sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 güzel beyendım[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 güzell beyendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 harika:)[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! "Take a deep breath... it´s the last one, you will get !!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 güzel beğendim arşivledim hatta[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 çok güzel olmuş..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 off bgn tekrar okudum bunu yine hayran kaldım yaa :D uplamak istedim. up! up! up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 binlerce gelincik topraga düserken binlercesi aski bulmak icin acar. bu söze bayıldım ben bayıldım paylaştığın için saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 durum öyküsü yazıyo musun hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 yazı 2yıl öncesine ait ve alıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 yani yazmıyo mudur? :P tamam şaka.. farketmedim ikisinide saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar