Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektro davul alcam ama...

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

pek bilgimde yok gerçi ama sorayım bilgi edineyim. şimdi bi elektro davul almak istiyorum peder beyle bakıcaz işallah daha bakamadık anca internetten bişeyler baktıkta şimdi babamın bazı çekindiği şeyler var. Elektro davul fiyatları çok değişken 200 milyonada var 1500 dolarada var 200 milyonluıktan almak istemiyor uyduruk çıkcak işe yaramıcak diye 1500 dolarda veremez. iki arada bi derede kaldık valla. sizin eğer bildiğiniz uygun üzerinde çalışılabilir kendimi geliştirmeye yetecek fiyatı hoş güzel bir Elektro davul varsa bi zahmet yazın. bide türkiyede bulabilirmiyim onuda yazın :)[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk)
Elessar Kabraxis (R/N)
Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Sosyal ağlarda paylaş

valla sitesinde yamahanın bi modelinin tanıtım videosu vardı ağzım açık baktım ama 1500 dolar işte o.[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk)
Elessar Kabraxis (R/N)
Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Sosyal ağlarda paylaş

degil canım benim. dtx serisinin 3 adet modeli var. xplorer var, xpress var, xtreme var. xtreme hayvani bişey zaten unut onu. en ucuzu xplorer ve o da dedigim fiyata.

hatta ekleyeyim dtxplorer in de bikaç modeli var. ust modellerde işte kasnak vuruşu ve ghost note var.

[Bu mesaj elvyn tarafından 21 Ekim 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...