Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 pek bilgimde yok gerçi ama sorayım bilgi edineyim. şimdi bi elektro davul almak istiyorum peder beyle bakıcaz işallah daha bakamadık anca internetten bişeyler baktıkta şimdi babamın bazı çekindiği şeyler var. Elektro davul fiyatları çok değişken 200 milyonada var 1500 dolarada var 200 milyonluıktan almak istemiyor uyduruk çıkcak işe yaramıcak diye 1500 dolarda veremez. iki arada bi derede kaldık valla. sizin eğer bildiğiniz uygun üzerinde çalışılabilir kendimi geliştirmeye yetecek fiyatı hoş güzel bir Elektro davul varsa bi zahmet yazın. bide türkiyede bulabilirmiyim onuda yazın :)[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 zuhalde 1000 dolara bi roland vardı. onu biliorum bitek.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 orta direk elektro davulların şahı yamaha dtxdir. 900-1000 usd falan olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 valla sitesinde yamahanın bi modelinin tanıtım videosu vardı ağzım açık baktım ama 1500 dolar işte o.[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: octopus, 21 Ekim 2005 17:10 tarihinde demiş ki: zuhalde 1000 dolara bi roland vardı. onu biliorum bitek. Hayır 1500$ o.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 degil canım benim. dtx serisinin 3 adet modeli var. xplorer var, xpress var, xtreme var. xtreme hayvani bişey zaten unut onu. en ucuzu xplorer ve o da dedigim fiyata. hatta ekleyeyim dtxplorer in de bikaç modeli var. ust modellerde işte kasnak vuruşu ve ghost note var. [Bu mesaj elvyn tarafından 21 Ekim 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Yamaha dd55c serisi masaüstü davul al :) perkisyon nietine iyi gidiyor :)..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar