Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YTU Amerikan Futbolu Takimi Yeni Oyuncularini Ariyor

BonePART

Öne çıkan mesajlar

Evet konu yukarda aciklandigi gibi. 15 Ekim Saat 11.00 da Davutpasa Fen-Edebiyat Fakultesi onunde toplasilip secmeler ypilacaktir.

Takimimiz bu sene kurulan Federasyonunun uyesi olup cok arkadas canlisi hemide ayni anda profesyonel bir yapidadir.

Boy kilo gibi zorunluluklar yok. Her boyutta insan icin pozisyon olan bir oyun oldugu icin aceba oynayabilir miyim telasi yapmadan secmelere katilabilirsiniz. Oyunu bilmek yada daha once ilgilenmiş olmak gibi bi zorunlulukta yok. Zaten antremanlar basladiktan sonra bi sure gecince benim gibi maclarida izlemeye baslarsiniz.

İlgilenen gelmek isteyen olursa bana ozel mesajla ulasirsa her turlu yardimi etmeye calisir , ulaşım ve bulusma konularında da yardımcı olmaya calısırım.

P.S: Unutmadan hangi universitede okudugunuz onemli değil, federasyon karariyla artik takimlar universite bazli olmadigindan baska universitelerde okuyan arkadasalrıda bekleriz.

[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.

[Bu mesaj BonePART tarafından 07 Ekim 2005 19:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende isterim ama trabzonda yım ya onun yerine orienteering'e girdim :D[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki:
----------
Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo

----------
*Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur *

[/b]PetLine Veteriner Kliniği
Buda Kopulacak Topic ve Mantarın Süper Yazısı
Sosyal ağlarda paylaş

bonepart;

şimdi gelemem, katılamam, oynayamam büyük ihtimal lakin merakımdan soruyorum

sakatlanmama olayı nasıl bunda, yani o amerikada izlediğimiz gibi kask, omuzlara, ayaklara öle parçalar takılıyor mu?

boy kilo önemli değil peki çelimsiz olmak ?

bir de antremanlar ne sıklıkla oluyor, okulu var dershanesi var.

çok pisleniliyo mu oynarken

girip, boğaz ağrısı vs. gibi hastalıklara yakalanma olasılığı artar mı? malum kışa dönüyor mevsim

çalışmalar nerede oluyor, yakın mı? uzak mı?

bu kadar sorularım, şimdiden tşkler.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 10 Ekim 2005 16:23 tarihinde demiş ki:
bonepart;

şimdi gelemem, katılamam, oynayamam büyük ihtimal lakin merakımdan soruyorum

sakatlanmama olayı nasıl bunda, yani o amerikada izlediğimiz gibi kask, omuzlara, ayaklara öle parçalar takılıyor mu?

evet kask + shoulder pad yane malzeme dedigimiz seler giyiliyor. bunun kadar onemli olan kogi(erkek organı koruması eheh) dişlik(bildigin boksor dişliği) ve ben mesela tekmelik kyullanıyorum.sakatlık olarakta 2 sene antremanda en siddetli sakatlıgımız bilek kırılması ki o adamda geri geri duserken kendi bile uzerine dusup kirdi bileğini. en siddetli gorduguum sakatlik ise kol kirilmasi orda da ayni bicimde adam kendi kolunun ustune dustu . yane bole buyuk kazalari genelde kendi dikkatsizliği nedeniyle oluyor insanin. ama iste 5 haftda 4 mac yapicagimiz icin o donemde biraz dah sert gecebilir maclar. ama bana sorarsan sakatlandin mi en buyuk sakatligim burktugum bilek ve parmaklarımdır. gerisi ufak cizikler. yane yalan solemiyim ufak seler dısında sakatlanma riskininz yok gibi bisi

boy kilo önemli değil peki çelimsiz olmak ?

genelde herkese pozisyon bulunabilir ama yane 1.90 50 kiloysan oynayamazsın sanırım . yane biraz sportif olmak lazım cunku iriysen kosmuyosun ama iri adamlarla bogusuyosun ufaksan kosuyosun. yane ya hız ya guc gerekli ikiside varsa enfes bi durum.

bir de antremanlar ne sıklıkla oluyor, okulu var dershanesi var.
aralıktan itibaren 5 haftada 4 mac war. o zamana kadar haftada 1 gun pazar sabahı antreman olcak. aralıktan sonra pazar gunleri mac olacagı icin hafta ici bi gun olcak antreman.

çok pisleniliyo mu oynarken

eh yane davutpasa kullandigimiz 3 tane saha war biri otlak biri cim saha dieri ise toprak saha. yagmur durumuna gore nasil profesyonel futbolcular bile(bakiniz gs-trömso ilk mai) camur olabiliyosa bizde olabiliyoruz. yane eger bi camasır makinesi sahibiyseniz benim gibi eve gelince bastan asagi soyunup ayakkabilar dahil makineye atip yikaninca cozulmucek bi sorun deil. ama bu iste ancak cok yagisli veya karlı durumlarda olur. yoksa kuru donemde tozlanıyoruz bira zo kadar. eh oda olsun sopor yapıyopsun yane kagit oynamiyosunm.

girip, boğaz ağrısı vs. gibi hastalıklara yakalanma olasılığı artar mı? malum kışa dönüyor mevsim

olabilir. yane gecen sene kar camur demeden antreman yaptık cunku biz. hatta karin en siddetli oldugu gunnerde yerde bi karis kar varken oynadik. ama yane bu spor ankaradada yapiliyo ordakileri dusun istanbulda toplasan 4 gun kar yagiyo sonucta. ama ben mesela fazla hasta oldum denemez. hatta gecen sen ehic olmadım. direk montla oynadım. zaten malzeme giydikten sonra shoulderpad hava gecirmez gibi bisi oldugundan sicaktan bunalacaksin kaskta ayni durumda. yane tek hastalik riski kisin eger olurda terin sogursa olur ki kisinda antremanlar kısa sureli ve agir yapiyoruz yane normalde 5 saat antreman yaparken kisin 2.5 3 saat yapip hic durmuyoruz.

çalışmalar nerede oluyor, yakın mı? uzak mı?

yane relativ bi soru. antremanlar davutpasa kampusunde yapılıyor. mecidiyekoyden 1 otobusle 20 dakka bi mesafe kampusun icine kadar giriyo otobus.eger karsıda oturuyosan benim gibi karsıdan gelen 3 tane araba var oyuncuların. biriyle anasır onnarla gecersin mesela ben her antremana 4 arkadasla beraber gidiyoruz. 2 mizde araba var deişse deişe gidiyoruz. buna benzer sekilde beşiktas levent gibi yerlerden gelen arkadaslarda var arabali. hatta avcilardan bile gelen wardi. yane kabaca ilk antreman aglirsen donuste bi arac ayarlanir. en kotu kampusten taksime beşiktasa bide tuzlaya otobus var. kampusun altindanda hafifi rayli sistem geciyor. binlerce orencinin yaz kıs gittigini dusunursen gidip gelmek mumkun.

bu kadar sorularım, şimdiden tşkler.
[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog

Bilemiyorum.

[Bu mesaj BonePART tarafından 10 Ekim 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

unide okumak sart mi girmek icin?
sahalar nasil?
hakemdi oydu buydu kim?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Unide okumak sart deil.
Sahalar cim genelde.
Federasyon var takima giren arkadasalr lisans alcak buna gore egitimini gormus hakemler var tabiki.
Yane universite dakimi deil arkadasalr artik. Lisansli sporcu olcaksiniz.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog

Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben sabancidayim sirf bu sakatliklar yuzunden girmedim takima dersler yalan olacak sonra zaten dunyanin parasini veriyoruz uzatmiyim okulu 4 senedir body yapiyorum ama evellallah gitsem direk alirlar di mi :P[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Sosyal ağlarda paylaş

sakatlik derken de benim iki katim adam arnold kolunu kirmisti ama hic orali degil adam gayet normal gecer gider havasinda dedim kac senedir ugrasiyorsun sporla body ile 10 sene dedi ben de uzaklastim salondan.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Sosyal ağlarda paylaş

Pekı bone merak ettım gecen senekı takımda receiver ınızın (yanlıs yazmıs olabılırım) fızık ı ozellıkler nası ?boy kılo falan?Bi de haftada tek gun antreman az degılmı??[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer
msn

[Bu mesaj Odim tarafından 14 Ekim 2005 10:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...