Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayrıntılı pixel-art tarzında çizimler yapabilecek ve fiyat verebilecek olan var mı ?


Zopik

Öne çıkan mesajlar

Evet olay bu. Pixel-art'ın el verdiği ölçüde ayrıntılı şekilde çizim yapabilecek kimse var mı ? Asıl merak ettiğim ise böyle bir çalışmanın fiyatı. Maalesef boyut veremiyorum şu anda.

Yapabilecek arkadaşlar akıllarından geçen fiyatları ve bu fiyatlara neler vaad ettiklerini yazabilirlerse çok güzel olur. Daha önce yaptıkları örneklerden gösterebilirlerse daha daha güzel olur.

İleşitim için pm ya da kavel at uniyasam dot com'u kullanabilirsiniz. Aynı zamanda msn adresimdir.

İlgilenenlere şimdiden teşekkürler ...[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

heeey ben de bişiler yaptıytıytıydım..

[spo1=Ahanda buralar işte..]

said:
dasaaa, 06 Temmuz 2005 20:41 tarihinde demiş ki:
Pek iyi olmadı ama neyse.Şekil iyi de boyama kötü. Boyamasını daha güzel yapıcak zamanım olursa yeniden boyarım ama şimdi gidip karayolu ödevini yapmam lazım... :(

said:
dasaaa, 19 Temmuz 2005 13:53 tarihinde demiş ki:
The Simpsons...
Orijinali

benim yaptığım


Çimen rengini çizgi filmdeki çimen rengi ile değiştirdim. Kapının iki yanında iki küçük çalı olması gerekiyor; güzel çalı yapamadım. Garaj kapısının üzerinde de bir çatı olması lazım ancak bu açıyla yaparken oraya çatı koyarsam resim (ister istemez) yükseliyor epey. Oldukça da zorlaşıyor çizim falan. Renk ile ilgili farklı denemeler yapacağım. Biraz daha koyu turuncuya çalan bir renk deneyeceğim. Garaj kapısının önündeki leke ve çatıdaki anten çizgi filmlerde de var :) Karenin darlığı sebebiyle arkaya ağaç koyamadım. Çit çekmem pek hoş durmuyordu resimde kaldırdım. Camlara biraz daha parlaklık efekti veririm belki. (Aslında parlama efekti var camlarda ama çok az olmuş...)

Bir ara canım isterse şirinlerin evini falan da yaparım belki :D
Umarım beğenirsiniz

[/spo][signature][hline]MONO(b)LOG

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...