Zopik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Evet olay bu. Pixel-art'ın el verdiği ölçüde ayrıntılı şekilde çizim yapabilecek kimse var mı ? Asıl merak ettiğim ise böyle bir çalışmanın fiyatı. Maalesef boyut veremiyorum şu anda. Yapabilecek arkadaşlar akıllarından geçen fiyatları ve bu fiyatlara neler vaad ettiklerini yazabilirlerse çok güzel olur. Daha önce yaptıkları örneklerden gösterebilirlerse daha daha güzel olur. İleşitim için pm ya da kavel at uniyasam dot com'u kullanabilirsiniz. Aynı zamanda msn adresimdir. İlgilenenlere şimdiden teşekkürler ...[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Vakit lazım vakit olsa para almadan yapabilirdim. Kimseninde para alacagını sanmam isim yazsan yeter zaten.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 [signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Arabaya benzin parası yetiştiremedin sanırım :) Peki konuş bakalım fiyatta anlaşalım : )) gerçi parasızda çalıştırırım ben seni ama : p[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Toçum senin paran yetmez. Hem bizde para da geçmez değiş tokuş yapıyoruz hala taş devrindeyiz.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 benimki nerdeydi ya albüme bakayım bi[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 [signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.Msn:[/b][email protected]Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 heeey ben de bişiler yaptıytıytıydım.. [spo1=Ahanda buralar işte..] said: dasaaa, 06 Temmuz 2005 20:41 tarihinde demiş ki: Pek iyi olmadı ama neyse.Şekil iyi de boyama kötü. Boyamasını daha güzel yapıcak zamanım olursa yeniden boyarım ama şimdi gidip karayolu ödevini yapmam lazım... :( said: dasaaa, 19 Temmuz 2005 13:53 tarihinde demiş ki: The Simpsons... Orijinali benim yaptığım Çimen rengini çizgi filmdeki çimen rengi ile değiştirdim. Kapının iki yanında iki küçük çalı olması gerekiyor; güzel çalı yapamadım. Garaj kapısının üzerinde de bir çatı olması lazım ancak bu açıyla yaparken oraya çatı koyarsam resim (ister istemez) yükseliyor epey. Oldukça da zorlaşıyor çizim falan. Renk ile ilgili farklı denemeler yapacağım. Biraz daha koyu turuncuya çalan bir renk deneyeceğim. Garaj kapısının önündeki leke ve çatıdaki anten çizgi filmlerde de var :) Karenin darlığı sebebiyle arkaya ağaç koyamadım. Çit çekmem pek hoş durmuyordu resimde kaldırdım. Camlara biraz daha parlaklık efekti veririm belki. (Aslında parlama efekti var camlarda ama çok az olmuş...) Bir ara canım isterse şirinlerin evini falan da yaparım belki :D Umarım beğenirsiniz [/spo][signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 senin simpsons çok güzel olmuştu ya ama renk yapman lazım biraz daha[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 referans mı olıyor şimdi bunlar :-)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Oy kullanıcaz[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Ne kopyacı adamlarsınız be :) .. Oynamayın ekmeğimle =)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar