Davion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Torrent'ten indirdim. Beklediğim gibi bi oyunla karşılaşmadım. Biraz halo birazda half-life gibi bi oyun olmuş. Quake 3 hala favorim.[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 kaç sidi?[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 1 Dvd oyun Bu arada Merlininkazani'na John Carmack amca ne kadar çabuk yollamış orjinal oyunu hayret yani. Adamlar harbiden korsan incelemio.[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Senin işin bu sanırım, TrGamer avukatlığı? Başka işin kalmadı çünkü, kimse bulaşmıyor diye ilk gördüğün yerde birilerine saldır, kendini tatmin et vesaire...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar