Davion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Torrent'ten indirdim. Beklediğim gibi bi oyunla karşılaşmadım. Biraz halo birazda half-life gibi bi oyun olmuş. Quake 3 hala favorim.[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 kaç sidi?[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee
Davion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 1 Dvd oyun Bu arada Merlininkazani'na John Carmack amca ne kadar çabuk yollamış orjinal oyunu hayret yani. Adamlar harbiden korsan incelemio.[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Senin işin bu sanırım, TrGamer avukatlığı? Başka işin kalmadı çünkü, kimse bulaşmıyor diye ilk gördüğün yerde birilerine saldır, kendini tatmin et vesaire...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık...
Öne çıkan mesajlar