Canan__ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 selam herkese yoğun hacklenme ve itemlerimin çalınmasına aldırış etmeden(kız olduğumuzdan çabuk kandırıyordu alçaklar) akıllanmış bir vaziyette oyuna geri dönüyorum:))) oyun için questleri kakşi ye bildirdim questler kakşiden alınacak:))hekese bol şans bu arada eskilerden hatırlayanlar vardır belki ben Turkish_Gril (girl olacakdı ama hızlı hızlı yazarken gril yazmışdım yani ızgara:)))) herkese bol şans. [Bu mesaj Canan__ tarafından 18 Ekim 2005 01:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hoş geldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hosgeldin de * oyun için questleri kakşi ye bildirdim questler kakşiden alınacak * kismini algilayamadim ben :-? :-? :-?[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canan__ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 kaksi açıklar:) questleri empirmedeki yeni questler bunlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bu arada ben asılı kaldım yani dc oldum ama şimdi giremiyorum oyuna başka giremeyen varmı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Hoşgeldin. İyi oyunlar. Allah sabır versin.[signature][hline]Please wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snip3R Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Hoşgeldin canan__ .. naz asılı kaldıysan belirli bir süre gecince duzeliyo ama zaman bilmiyorum.Insallah cabuk düzelir ;)[signature][hline]Nick : ::Bebop:: LvL : 64 now Class : Shadow wain Clan : The Kings Server : Malefes Beramus Np : ... Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
penn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 turkish_gril pek guzel olmus:D[signature][hline]don't panic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakan6477 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 hoşgeldin canan beni az kasmadın hani emegin çok bende sevindim geldigine [Bu mesaj hakan6477 tarafından 18 Ekim 2005 03:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canan__ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 saat 04:26 deliyim ben heralde yat uyusana:)canım sıkıldı yazdım gene.bu arada saol hakan şimdi sende beni kastırırsın az çünki levelim az:D 49 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canan__ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Kakşiiiii questleri açıkla bak soruyorlar uyumusana mız mız:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_sTRoke Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 buff heal debuff nesin canan__ istersen aksarım genelde parti kurup kasıyorum arkadasları pirest sadece bende var bende rouge ile girdigim için onu kasamıyorum...bende uyumayanlardanım :P cunku cyberdeki paramı ares e aktarmanın bi yolunu arıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canan__ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 heal+debuf um buff istersen yok ama 1920 heal var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_sTRoke Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 heal olsun yeter ya zaten cok fazla basmana gerek yok canım azaldıkca ...yatarsam 6,6m gidiyo da :D ares desin gormustum sanırım seni..hatta dododa kasmıs olmam lazım seni bi kere deathstroke pm block lu olur uzgunum eslant da bulursun beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canan__ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 tamam:) kaksi yaa kalkda questleri açıklasana hadi beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 iyi de ben quest sormamistim soran da yok ki yapilacak quest kalmadi =) sagol yine de .....[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canan__ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 var var iki tane yeni quest var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yaf abi sen oyunu bırakınca azcık geri kaldın heralde questleri sticky olarak tartışıoduk zati >_< bu arada hoşgeldin belki hatırlarsın aybss den marlon küçük mage >_<[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Canan__, 18 Ekim 2005 05:41 tarihinde demiş ki: var var iki tane yeni quest var:) yaf varsa söle heycanlandırma >_< işalla pincer scorpion görevi gibin deildir 500 coins verdi ya >_<[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canan__ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 marlon seninle ateş kesimiz vardı değil mi sen şu elektirkçi magesin dimi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 emuehueh eet de şimdi fire oldum :p[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canan__ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 hala cücemisin boyun uzadımı hiç:)bu arada quest baya zor yapabilcek birinin olcağını sanmıyorum:)quest kaksiden alınıyor elmoradlara özel bir quest.marlon ben seni çok aradım bi ara karus kasıcakdım yardım için ama sonra vaz geçtim böle yeşil yeşil iğrenç oluyor:) [Bu mesaj Canan__ tarafından 18 Ekim 2005 06:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 öle deme yaf :( 1 senedir orc oynuom falla ben çok memnunum >_<[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canan__ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 kaksi öldürcek beni valla çok yazı yazdım:(insanın abisi olması ne kadar kötü yaaaa uykumda gelmedi.oyunmu oynasam ne yapsam az? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Kaksi quest veriyor ? xD eeee merak ettim görünce bi sorayim belki lvl up alirim xD[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar