Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Eğer isterseniz ve eğer radyo açıksa bu akşam 1-2 saat harbiden gaz bir yayın yapabilirim.Çok sağlam ç.alcam full metal düşünüyorum.Aşşağıdaki grupların bana göre en sağlam en gzel şarkılarından çalcam. Cradle Of Filth Dimmu Borgir Moonspell Mega Death Iced Earth Sepultura Iron Maiden(sadece Virus ü çalmayı düşünüyorum) Ramstein Stratavius Inflames Açıkmı bilmiyorum ama araştırırım eğer ben dinlerim diyorsanız buraya bir mesaj atında ona göre kendimi ayarlıyayım. [Bu mesaj Lixad tarafından 31 July 2003 11:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 sepultura ve rammstein disindakiler super bence, guzel yayin olcaga benziyor. Evde olursam kesin dinlerim...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 . [Bu mesaj Lixad tarafından 31 July 2003 11:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Ya dediğim gibi Ramstein ve Sepulturada dahil hepsinin en sağlam şarkılaır çalcam.Yani iyi bir dinleyiciysen sanmıyorum sevmiyeceğin şarkı olacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 ben gelirim ama unutmamam lazım özel mesajdan felan uyar beni yayınım var diye :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Bir dimmu borgir dinledikten sonra rammstein in en iyi sarkisi bile ne kadar keser merak konusu :) onu kastetmistim yani neyse hele bi program saati belli olsun...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 radyo şu anda kapalı ne yazık ki. kedi'nin ultra tv'den birilerini arayıp bişeyler yapması filan lazımdı. şimdilik yayın yok diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Şu an ulaşamıyorum servera bakayım biraz[hline] Alma Mater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 SAğol Ema athede öyle dedi zor olur sanırım açıldığında boş bi zaman yaparız artıkın.[hline] Alma Mater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar