Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 http://x2.putfile.com/10/29003433457.gif heh[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ikiside süper =) ilkindeki ally McGyver dı dimi?[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 eheh bilmiorum amaben jigglypuff ve vader a bittim.[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 @horten: evt makgayvır bende undead - maykıl ceksın değişimine bittim şu hafta çabuk geçsin meraktan ölücem artık yau[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım... ...ayrıca tükürdüğümü de yaladım gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 aslında Mc Gyver ı gnome un yerine almalılar hem oda süper hamarat, hemde boylece gıcık gnome lardan kurtuluruz... (alınmaca gücenmece yok=)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genesis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Okudum bütün yazılanları ama bazı konular saçma geldi bana Yeni ırk olarak blood elf lerler geldi dielim sizce hangi kisi devam edicek char ına,herkes blood elf açıcaktır söle bisi olur o zaman horde pop: 90% blood elves 10% undead orc tauren troll dengesizlik olur bence İkinci olarak da 3.faction da biraz saçma gibi gelio bana aynı dengesizlik burdada boy göstericektir Bence ırk gelicekse npc olarak gelmeli mesela sabah kalkıp bilgisayarı açtıgımızda SW under attack görüp gittiğimizde bir blood elf birliğinin baskın yaptıını görmek hosumuza giderdi diye düşünüorum :) Bide lvl cap da garip gibi lvl 70 olsa talent ler filan bi ton düzenleme gerek bu olayın beta sı gerek bi sürü iş zor gibi gözüküyo Yeni büyüler vs vs gelicektir ve artık yavas yavas serverlar oturdu gibi blizz karakterlerin esyalarını oturmasını bekliyodu bence yeni harita gelicektir mutlaka atıyorum baktığımızda felwood u enemy territory olarak görebilirz bl nin controlü altında sonra toprak fethetmek olsun bence contested bölgeleri ele geçirebilirsek hoş olur AV bg olarak deil gerçek olarak yasanmalı mancınık merdiven filan kale önüne gelip kusatma yapmalıyız :) Düsüncelerim bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 high elf var theramore da ayrıca ben contested terr.leri ele geçirme olsun istiyorum. [Bu mesaj mko tarafından 19 Ekim 2005 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 LvL cap artmaz uzun iş. Yeni kıta filan gelmez outland filan onada daha erken.Yeni Faction zor ama belki 2 tarafa 1 ırk olur. Bunun harici if in arkasındaki hava alnı filan açılır gibi gelio bana ona benzer şeyler yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bloodelfin hordea gelmesi sacma ama gelsin tabi karsılıgında Alliance a da High Elf gelsin :)[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 eheh iide ikisi aynı şey sayılır =).. Ya sabırsızlıktan geberiom. Eger mal alliance a gelirse direl bırakırım herhalde oynu.Zaten night elf lerin alliance a girmesi dunyanın en buyuk saçması,bide bunu yapmasınlar.[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hordea urukhai, allianceada rohirrim gelcekmis...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 nerden aldın bu tiyoyu?[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 blizzardda tanidiklarim var...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 eheuheu şaka yapmıslar bence sana blizzardın hiç bi oyununda uruk-hai yoktur[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 eee wow cikana kadar gnomeda yoktu...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Valla ırk gelirse burdanda görüldüğü gibi herkes açıcak o yüzden sanmıyorum blizz öyle bi hata yapsın zaten dengeyi kurabilmiş değil hero class gelir kasması imkansız olur felan oyun herşekilde ömründen çalıyo zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: aquila, 20 Ekim 2005 01:52 tarihinde demiş ki: eee wow cikana kadar gnomeda yoktu... yoktu ama wow la birlikte olustu senin dediin classlar y.e den gelme[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 warcraft 2 oynamaya davet ediyorum sizi. cdsi olan varsa bana ulaşsın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: aquila, 20 Ekim 2005 01:38 tarihinde demiş ki: hordea urukhai, allianceada rohirrim gelcekmis... bariz yanlış tüyo, çinliler gelecek 3. faction olarak yuo giev 1 gold keke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 kek kek kek[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: _Rion_, 20 Ekim 2005 01:50 tarihinde demiş ki: eheuheu şaka yapmıslar bence sana blizzardın hiç bi oyununda uruk-hai yoktur saka yapiyosun di mi?[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 hangi oyunda var blizzardın yaptıı ki ben hiç gormedim[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ohoo sen bilmiyorsun Diablo 2 de vardı secret cow lvl dan sorna çıkan secret uruk-hai lvl vardı uruk hailer geliyordu akın akın[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: _Rion_, 20 Ekim 2005 03:26 tarihinde demiş ki: hangi oyunda var blizzardın yaptıı ki ben hiç gormedim The 1 Ring falan var, hic dikkat etmedin mi fishersan görmüssündür. Humanlarin bir esprisi LOTR üzerine. Yani kisaca Blizzard Christopher Tolkien ile anlasmis bu konuda, ortak calisiyorlar su an expansion ve Middle Earth Online üzerinde[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 at ustunde mizrak filan kullanmak icin skill gelicek tabi bu expte...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar