Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ümit Özat'ı Lanetleme Topici

Slat

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Ümit iyidir bakmayın siz
bizim ergün den daha iyi en azından
orhan ak da takoz ama ümitin eski halide takozdu
orhanda zamanla daha teknik olucak diye düşünüyorum
hem ümitin eski halini hatırlarsanız ne orta yapardı ne adam gibi top sürebilirdi
bi karambole ne yaptıysa teknigi yükseltti çıktı piyasaya
şu zamanlardada biraz formsuzluk yasıyor dogrudur ama bir anda da batırmayın herifi
hem ne güze lşaşı şaşı bakıyo kameraya ne istiyorsunuz
gs liyim ama severim ben elemanı gb de onun yerine oynayacak oyuncu suan zaten yok
azizin para cok gerçi tutar alır yabancı bi adam koyar[signature][hline]*
Sosyal ağlarda paylaş

walla dünyanın sol kanatta oynayıp da sağ ayağının dışıyla açan tek sol kanadı ümit yani ama ciddi kalas bi adam.golf oynasın falan ne biliyim resim çizsin ya da.
bu arada tayfur da kemana falan başlasın.[signature][hline]Biz buna halk arasında Genk dioruz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
myers, 21 Ekim 2005 20:29 tarihinde demiş ki:
walla dünyanın sol kanatta oynayıp da sağ ayağının dışıyla açan tek sol kanadı ümit yani ama ciddi kalas bi adam.golf oynasın falan ne biliyim resim çizsin ya da.
bu arada tayfur da kemana falan başlasın.

bubir dejavu mu aynı mesajları oncedende okumuştum ? WTF?![signature][hline] Loves are masturbating now..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 21 Ekim 2005 18:36 tarihinde demiş ki:
Ümüdüme laf yok.Anadoludan çıkan bir futbolcu.Adam Şampiyonlar liginde oynuyo.Şans vericeksin ki kendini geliştirsin.
Eskiden nasıldı Selçuk şimdi nası.Olumlu harika uzun pasları var adamın.Bide ayagı otursun şutlara çok güzel oynıcak.

adam gelmiş 30 yaşına, neresini geliştiricek.. madem şans verip kendini geliştiricek bi eleman arıyosunuz , gerçek yeri sol kanat olan , mahmut hanefiye şans verin.. olan şans vermek değil , daumun kendini riske atmaması.

milan maçında ümitin yerinde mahmut hanefi olsaydı ve kakayı mahmut hanefi düşürmeseydi , basındaki olayı siz görücektiniz.. vay efendim o maçta mahmut hanefi oynatılırmıymış falanda fistan..

daum herhangi bir türk takımın başında oldukça , futbolumuz gelişemiyecek maalesef.. en kısa zamanda bu adamdan kurtulmamız gerekiyor..[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Sosyal ağlarda paylaş

Gülünç olmayın hala şans verilse diyorsunuz.. Adam sanki yedekte..? Her maç 90 dk oynuyor (oynamak denirse tabii etkisiz eleman olarak sahada bulunuyor demek daha doğru)..

Mahmut Hanefi'ye şans verilmediği fikrine katılıyorum.. Bence iyi bir futbolcu ama daum efendi oynatmıyor işte..[signature][hline]Touch of death is never gentle...

When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect; God makes no mistakes

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...