ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ümit özat bence fenerde oynayacak yeterlilige sahip bir futbolcu herzaman formda oalcak die bisi yoq adam robot degil sonucta 2-3 mac kötü oynadı die takımdan uzaklastırılcak halide yoq sahsi düsüncem görevini iyi sekilde yapıyor not:Lanetleme lafının cok agır kacmıs[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 turk olarak umitten iyi sol bek olmadigi dogru, maalesef. ayriyettende bu sezon cok kotu oynuyor ama, taraftarin hep destek tam destek, kampanyasina daumda katiliyor :p birakin onu da, bu federasyon "yabanci kisitlamasi kalkarsa futbolumuz kotulesir" mantigindan ne zaman akillanip vazgececek merak ediyorum. bizden basarili butun ulkelerin takimlarina bakiyoruz. kendi ulke vatandaslarindan ilk onbirde en fazla 2 oyuncu oluyor. shalke : 1 alman, bolton: 1 ingiliz. milan : 2 italyan. turk futbolcusuna zoru gostermedigin surece, kasmamaya devam edicek. herkes selcuk un yerinde, umitin yerinde olsa "seve seve beni oynaticak baska alternatifimi var ki, calismasamda olur" der.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 tam anlamıyla 2. lig oyuncusu.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ben bi galatasaraylıyım ama ümit özata sövdürmem tamamı ümit özata sövemezsiniz siz onu bulup futbolcu yapana ve teknik direktöre sövün :D[signature][hline]istesem de bırakamıyorum ne yapayım elimde değil sadece saf duygularla seviyorum, ve bunun suç olmadığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ümitin oynadığı kadar adem dursun , orhan ak , mahmut hanefi oynasa milli takımda sol ayalı bir sol bekimiz olurdu kanımca...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 @tunch mahmut hanefi ye kendini kanıtlayacak kadar sans verildi mi sence? slat in umit ozat ile ilgili yazdıgı herseye katılıyorum.lanet kelimesi agır kacmıs ama birileri bu adamın fenerbahcede yer almaması gerektiginin farkına varmalı(daum veya herhangi bir yonetici)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Peki daum'a kim Fenerbahçe'de kalmaması gerektiğini anlatacak :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 et wook : neden aynı şeyi söylememe rağmen , farklı bişey demiş gibi bir mesaj yazmışsın?[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ayrıca ne derseniz deyin , tayfur havutçudan daha kötü topçu olamaz[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Tayfur ne alaka şimdi ya ?[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Patos, 21 Ekim 2005 00:14 tarihinde demiş ki: turk olarak umitten iyi sol bek olmadigi dogru, maalesef. ayriyettende bu sezon cok kotu oynuyor ama, taraftarin hep destek tam destek, kampanyasina daumda katiliyor :p birakin onu da, bu federasyon "yabanci kisitlamasi kalkarsa futbolumuz kotulesir" mantigindan ne zaman akillanip vazgececek merak ediyorum. bizden basarili butun ulkelerin takimlarina bakiyoruz. kendi ulke vatandaslarindan ilk onbirde en fazla 2 oyuncu oluyor. shalke : 1 alman, bolton: 1 ingiliz. milan : 2 italyan. turk futbolcusuna zoru gostermedigin surece, kasmamaya devam edicek. herkes selcuk un yerinde, umitin yerinde olsa "seve seve beni oynaticak baska alternatifimi var ki, calismasamda olur" der. günaydın türkiye![signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: BulletRide, 21 Ekim 2005 18:10 tarihinde demiş ki: Tayfur ne alaka şimdi ya ? kötü futbolculuktan konu açıldığı için adını andım..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 tayfur ümit bence çok güzel bi benzetme bende tayfur topici açacaktım :PpPp[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 hangi akla tayfur u oynatırlar anlamam. ben oynasam daha iyi vallahi .[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Ümüdüme laf yok.Anadoludan çıkan bir futbolcu.Adam Şampiyonlar liginde oynuyo.Şans vericeksin ki kendini geliştirsin. Eskiden nasıldı Selçuk şimdi nası.Olumlu harika uzun pasları var adamın.Bide ayagı otursun şutlara çok güzel oynıcak.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Onu bunu bilmem de,Ümit'in sağ dışla yaptığı ortaların hastasıyım.(ciddi).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Şaşı adam adama bakıyor topa vuruyor ve top aut.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Başlığı okudum koptum =) Ümit Özat'ı fener penaltı çeksin diye aldı zaten. Kalecileri şaşırtması için. İki köşeyi birden görüyo ya =) şaka yapıyorum tabi alay ediyorum anlaşılmasın.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 @tunch:pardon yanlıs anlamısım. genclerbirliginde ugur boral diye bi sol bek war.henuz cok genc ama sans verildigi takdirde turkiyenin yıllarca degisilmeyecek sol beki olabilir.hee fenere gelirse mahmut gibi mi olur? bence aynen oyle olur.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 alternatif sunun mesela? umit ozat yerine.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 yönetimde para var alsın bi tane bi dünya alternatif var[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Davids veya Cris[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 davids on libero,cris ise stoper de oynuyor. sol bekte oynadıklarını hic gormedim tabi sen onları sol bek icin yazdıysan[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ikiside oynar. Davids özellikle hem adam basabilme yetenegi var hemde pas oranı yüksek baya adamın. teknik işte neticede. Cris de oynar bence.Ama Davids derim ben %90 =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 sen istediğini anlayabilirsin one[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar