Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizin için in flames...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
niye hakaret olsun yani her grubun kotu sarkıları vardır ,hele inflamesin baya var,şöyleki

Reroute To Remain
System
Drifter
Trigger
Cloud Connected
Transparent
Dawn Of A New Day
Egonomic
Minus
Dismiss The Cynic
Free Fall
Dark Signs
Metaphor
Black & White
Watch Them Feed
Land Of Confusion
Cloud Connected(Remix)
Moonshield(C64 karaoke)
F(r)iend
The Quiet Place
Dead Alone
Touch Of Red
Like You Better Dead
My Sweet Shadow
Evil In A Closet
In Search For I
Borders And Shading
Superhero Of The Computer Rage
Dial 595-Escape
Bottled
Discover Me Like Emptiness
(bence)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!

[Bu mesaj Akerfeldt tarafından 18 Ekim 2005 17:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Akerfeldt, 18 Ekim 2005 17:27 tarihinde demiş ki:
niye hakaret olsun yani her grubun kotu sarkıları vardır ,hele inflamesin baya var,şöyleki

Reroute To Remain
System
Drifter
Trigger
Cloud Connected
Transparent
Dawn Of A New Day
Egonomic
Minus
Dismiss The Cynic
Free Fall
Dark Signs
Metaphor
Black & White
Watch Them Feed
Land Of Confusion
Cloud Connected(Remix)
Moonshield(C64 karaoke)
F(r)iend
The Quiet Place
Dead Alone
Touch Of Red
Like You Better Dead
My Sweet Shadow
Evil In A Closet
In Search For I
Borders And Shading
Superhero Of The Computer Rage
Dial 595-Escape
Bottled
Discover Me Like Emptiness
(bence)

OHA
hadi yeni tarz sevilmeyebilir de, trigger direk swedish abi öldürdün ya :)[signature][hline]Shattered hope became my guide,
Pain and grief my friends...

In Flames We Trust.

Mesaj tarihi:
@jester: valla triggerida sevmemiştim abi,hatta aşırı onyargıyla yaklastığımdan nefret etmiştim,şimdi bi dinlemek lazım duzgun değerlendirme yapmak için ama bi kere ruhunu teslim ettiklerini dusundukçe üşeniyorum dinlemeye =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
Biraz endüstriyel kaygı biraz da Avrupa ve Tokyo dışında tanınmak için son 2 albümde tarz değişikliği bariz ama..Quiet Place,My sweet shadow,System,Trigger,Cloud Connected özellikle konserlerinde çok iyi gidiyor.[signature][hline]D'akmor
so 80's
Mesaj tarihi:
@BulletRide: arkadasım dellendirme beni
ne kaygısı ne alaka adamlar oturup 10 tane whoracle mı yapsın degisim her zaman gereklidir
swedish deathi yaratan gruplara baksana bir genel olarak

In Flames değişti
At The Gates dağıldı
Dark Tranquillity değişti
Opeth değişiyor sürekli
Hypocrisy değişti
Soilwork değişti

toptan mı meşhur olma kaygısına girmiş elemanlar?
böyle yok para için yok meşhur olmak için yaptı diyip pis metalci triplerine girmeyin
beğenmiyosan beğenmezsin dinlemezsin hem dinleyip hem bok atanlara uyuz olduğum kadar hiçbir şeye uyuz olmuyorum daha.[signature][hline]Shattered hope became my guide,

In Flames We Trust.

[Bu mesaj Jester tarafından 18 Ekim 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Jester sorunlumusun gerçek olan bu Amerika'ya açılmak için böyle birşey yapmak lazımdı dediler Rollingstones'a verdikleri röportajda,takım tutmuyoruz burda evet benim de sevdiğim bi gurup In Flames...Metalci,hiphopçı,rapçi insanlar böyle de sınıflandırılmaz -cı yapım eki meslek takısıdır biz burda bir oluşumdan söz etmiyoruz..Adamlar sanatını icra ediyor ve dinlediğimiz süre içerisinde gaza geliyoruz o kadar sonra normal hayat olay budur çık istersen artık bir başka müzik falan dinle takıntı yapmışın git sitelerinde nası XX's corner die bi fan'a ayrılmış bölüm var sende başvur ben deliriyorum sizin için hayatım sizden ibaret o kadar boş yaşıyorum biraz doldurmak lazım sitenizde yazı yazabilir miyim falan de insanlara saldırmak yerine..[signature][hline]D'akmor
so 80's
Mesaj tarihi:
said:
BulletRide, 18 Ekim 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Jester sorunlumusun gerçek olan bu Amerika'ya açılmak için böyle birşey yapmak lazımdı dediler Rollingstones'a verdikleri röportajda,takım tutmuyoruz burda evet benim de sevdiğim bi gurup In Flames...Metalci,hiphopçı,rapçi insanlar böyle de sınıflandırılmaz -cı yapım eki meslek takısıdır biz burda bir oluşumdan söz etmiyoruz..Adamlar sanatını icra ediyor ve dinlediğimiz süre içerisinde gaza geliyoruz o kadar sonra normal hayat olay budur çık istersen artık bir başka müzik falan dinle takıntı yapmışın git sitelerinde nası XX's corner die bi fan'a ayrılmış bölüm var sende başvur ben deliriyorum sizin için hayatım sizden ibaret o kadar boş yaşıyorum biraz doldurmak lazım sitenizde yazı yazabilir miyim falan de insanlara saldırmak yerine..

bul o roportaj allaaskına ya kimseye saldırdıgım falan yok hem ticari kaygı diyorsun altınada cloud connected guzel ama diyorsun[signature][hline]Shattered hope became my guide,

In Flames We Trust.

Mesaj tarihi:
Ne biçim In Flames fanısın sen?İdollerin dünyanın en büyük müzik dergisine röportaj veriyor haberin yok cık cık..
Kaygı taşıyan sanat eseri kötü olcak diye bir şey de yoktur ki Van Gogh abisinin yardımıyla yaşayan resimlerini para kazanmak için yapan bir sanatçı ama para kazanma kaygısıylada olsa adam takdir gören eserler vermiş.
Bi colony ya da clayman kadar olmasada seviyorum yeni şarkılarını ama ticari bir kaygı var..Amerika'ya açılmak bir avrupalı gurup için çok önemlidir bunun önemini kavramanı dilerim..[signature][hline]D'akmor
so 80's
Mesaj tarihi:
degisiyor surekli dedim abi, progressive manada. tarz olarak degil ama yapı bakımından degisiyor surekli, gelisiyor diyeyim yada senin istedigin olsun :)[signature][hline]Shattered hope became my guide,

In Flames We Trust.

[Bu mesaj Jester tarafından 18 Ekim 2005 20:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 18 Ekim 2005 20:10 tarihinde demiş ki:
Jestercim Opeth degismedi ki?

insaf ilke nası deişmedi lan,hayvanlar gibi deişti babs.
hatta bence opeth çöküşte morningrisedan beri.son albumle morningrise i karsilastir abi bi
edit:bu arada çok alakasız olcak ama şuna koptum ya[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!

[Bu mesaj Akerfeldt tarafından 18 Ekim 2005 20:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Akerfeldt, 18 Ekim 2005 20:34 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 18 Ekim 2005 20:10 tarihinde demiş ki:
Jestercim Opeth degismedi ki?

insaf ilke nası deişmedi lan,hayvanlar gibi deişti babs.
hatta bence opeth çöküşte morningrisedan beri.son albumle morningrise i karsilastir abi bi
edit:bu arada çok alakasız olcak ama şuna koptum ya
Kaya senin mal oldugunu anlatmistim baska bi forumda simdi anlatamicam o yazimi tekrar oku pls[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Mesaj tarihi:
^orda alenen mal dememiştin,keske orda deseydin lütficiğim, burdaki gibi artislik yapamazdın.
ayrıca doğum gunu hediyesi vericektim ayakustu hevesimin içinede ettin zaten,beni herhangi bi adama tercih ettin.
ayrıca yetemeng lütfi...[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
december flower(hadi be :) )
moonshield
jotun
colony
everlost part I

eheh mesaj atmadan olmazdı da şu in flames değişti tartışmalarını bırakalım.[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity
  • Yeni Oluştur...