Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siteden yeni aciklama


RuneLaFey

Öne çıkan mesajlar

Sunucu Güncellemeleri ve Yeni Türk GM'ler - 10/20/2005
Sunucularımızda yapılacak ağ güncellemeleri sebebi ile Salı saat 24:00 ile 13:00 arası hizmet kesintisi olucaktir Kesinti için simdiden özür dileriz. Premium üyelerimizin hesaplarina extra bir gün ek süre eklenecektir. En kısa süre türkçe konuşan GM'ler hizmetinizde olacaktır.

En kısa süre türkçe konuşan GM'ler hizmetinizde olacaktır.
Şu an bir adet Türk GM'imiz olmasına karsın en kısa sürede bu sayı arttırılacaktır. Küfür kesinlikle tölarans gösterilmicek bir konudur.
Yeni eklediğimiz türkçe kuralları okumanizi tavsiye ederiz.

Yeni forumlarımızda Türkçe bölümü ve türk yöneticlerimiz olacaktir.
Sorunlarınızı ve problemlerinizi bu alanda kolayca çözebileceksiniz.[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok önceden yapmaları lazımdı..Bu olay sonundada boş boş konuşan hayatta lvl 60+ olunca oyunu bildini sanan bir grup cahil adamada kapak oldu..Neymiş türkler banlanıcak yok türk ipelri banlandı..

Bu oyunu en çok türkler oynuyo ve bu oyun bir nevi paralı sizce türkleri banlarlarsa sonuç ne olur ? Bu lafım boş boş konuşan lvl ım var diye oyunu bildini sanan arkadaşlara..

Türkçe konuşan bir yetkili olması çok çok iyi, sonuçta ingilizce bilmeyen çok insan var ve bu hiçte ayıp değil..Hem bir insan kendi lisanını konuşması varken neden başka bir lisanı konuşsun ki..Mecburiyet için konuşur ancak artık bu mecburiyet yetkililer ile iletişim için kalkmış oluyor.[signature][hline]Jabba
ICQ:66198646

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...