RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Sunucu Güncellemeleri ve Yeni Türk GM'ler - 10/20/2005 Sunucularımızda yapılacak ağ güncellemeleri sebebi ile Salı saat 24:00 ile 13:00 arası hizmet kesintisi olucaktir Kesinti için simdiden özür dileriz. Premium üyelerimizin hesaplarina extra bir gün ek süre eklenecektir. En kısa süre türkçe konuşan GM'ler hizmetinizde olacaktır. En kısa süre türkçe konuşan GM'ler hizmetinizde olacaktır. Şu an bir adet Türk GM'imiz olmasına karsın en kısa sürede bu sayı arttırılacaktır. Küfür kesinlikle tölarans gösterilmicek bir konudur. Yeni eklediğimiz türkçe kuralları okumanizi tavsiye ederiz. Yeni forumlarımızda Türkçe bölümü ve türk yöneticlerimiz olacaktir. Sorunlarınızı ve problemlerinizi bu alanda kolayca çözebileceksiniz.[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ya yanlıs anlama ama ben kaynak görmek istiyorum mümkünmü?,, yalan demiorum ama mrk ettim asıl metni.[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 35xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ne cüsel ama bende kaynak ı merak ettim (yallan attını solemiorum mrk sadece :D)[signature][hline]:-OOoOoO My GoD OMG :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 KnightOnline web sitesinde ana sayfada Türkçe olarak yazılmış.[signature][hline]Sm00th - Warrior (BanneD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 web sitesindeki aciklama bu ... direk ordan aldim .. siteye girerseniz ana sayfada gorebilirsiniz[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Hatta ek olarak ta 3 tane Türkçe anlatım eklemişler. Policies | KE Paypal | Using PayPal in Game[signature][hline]Sm00th - Warrior (BanneD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyla alakası yok ama. Eger siteye giremiyorsanız . BU programı kurmanız yterli olacaktır. Hide İp[signature][hline]Sm00th - Warrior (BanneD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erolbey Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 slm arkadaşlar Ko sitesine girebiliyormusunuz ben giremiyorum....Neden acaba..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Çok önceden yapmaları lazımdı..Bu olay sonundada boş boş konuşan hayatta lvl 60+ olunca oyunu bildini sanan bir grup cahil adamada kapak oldu..Neymiş türkler banlanıcak yok türk ipelri banlandı.. Bu oyunu en çok türkler oynuyo ve bu oyun bir nevi paralı sizce türkleri banlarlarsa sonuç ne olur ? Bu lafım boş boş konuşan lvl ım var diye oyunu bildini sanan arkadaşlara.. Türkçe konuşan bir yetkili olması çok çok iyi, sonuçta ingilizce bilmeyen çok insan var ve bu hiçte ayıp değil..Hem bir insan kendi lisanını konuşması varken neden başka bir lisanı konuşsun ki..Mecburiyet için konuşur ancak artık bu mecburiyet yetkililer ile iletişim için kalkmış oluyor.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Program kurmadan aşağıdaki adresle proxy üzerinden bağlanarakta girebiliyorsunuz siteye... http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://www.knightonlineworld.com[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
penn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bu arda kesinti 25 ekimde olacak.turkce aciklamaya yazmamislar.gerci turkce aciklama yapmalari bie ilerlemedir...[signature][hline]don't panic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Oyunun daha zevkli bir hale geleceğine inanıyorum. Tabiki türk GM ler de cıvıtmazsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar