maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Hayatımda ilk defa böyle bir olay yaşıyorum . Dün, standart bir msn ve mesajlaşma dolu bir gecenin sonunda her zamanki gibi Emule Gökhan modu açıp , diğer tüm programlar ve ekranı kapatıp yattım . Sabah kalktım winampte müzik dinleyecektim , ama o da nesi winamp çalmıyor şarkıların bir çoğunu . Sonra herkesin yapacağı gibi mp3lerin bulunduğu harddiske baktım , 6 - 7 klasör kayıp , direk hdd üzerinde bulunan birçok uğraş sonucu ekebildiğim diziler , filmler yok olmuş . İşin ilginci gidenler sadece mp3ler ve videolar . Onların da tamamı değil . Hayatımda ilk kez başıma böyle bir olay geliyor akıl sır erdiremedim , mantıklı bir sebep ne olabilir ? Kaybettiklerimi kurtarmanın bir muhtemel yolu var mıdır ? Teşekkürler . (not:Evde Bilgisayar ile işi olan tek aile ferdi benim . Annemin odama gelip mp3lerimi silebileceğine ihtimal vermiyorum ?)[signature][hline]A Line Allows Progress, A Circle Does Not . MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bi virüs bulaşmış olabilir bilgisayara, silinen dosyaları geri getiren bazı programlar var onları kullanmayı deneyebilirsin. format atsan dahi geri getirebiliyorlar[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Örnek verebilir misin ?[signature][hline]A Line Allows Progress, A Circle Does Not . MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 file recovery şeklinde bir program olacaktı. file inspector da olabilir adı. download.com dan indirebilirsin. ufak ve hatırladığım kadarıyla ücretsizdi. mümkün olduğunda o hdd üzerinde işlem yapma. geri getirme ihtimalin düşer bunu yaptıkça.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Easy Recovery programını kurdum yükledim HDD yi tarattım ve şu anda olanlar hariç hiçbirşey bulamadım ... Nasıl bir olaydır bu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 o tür program ları kullanabilmen için başına böyle bi olay gelebilceni düşünerek önceden yüklemiş ve yedek almış olman lazım hiç bi bilgisi olmadan silinmiş bi dosyayı geri getiremez.[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Getirir... R-Studio rulez... Dosya sistemine göre, R-Studio FAT, R-Studio FAT32 veya R-Studio NTFS, R-Studio Linux programlarından birini kullan.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Getirebilirler, ama düşük bi ihtimal. Silinen dosyalar aslında silinmezler, sadece adreslerinin başı silinir gibi bi olay var. Harddiskin o bölümüne tekrar bişey yazılmadıysa geri gelme ihtimali var.[signature][hline]Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar