Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Böyle olay görmedim

maxigenous

Öne çıkan mesajlar

Hayatımda ilk defa böyle bir olay yaşıyorum .

Dün, standart bir msn ve mesajlaşma dolu bir gecenin sonunda her zamanki gibi Emule Gökhan modu açıp , diğer tüm programlar ve ekranı kapatıp yattım . Sabah kalktım winampte müzik dinleyecektim , ama o da nesi winamp çalmıyor şarkıların bir çoğunu . Sonra herkesin yapacağı gibi mp3lerin bulunduğu harddiske baktım , 6 - 7 klasör kayıp , direk hdd üzerinde bulunan birçok uğraş sonucu ekebildiğim diziler , filmler yok olmuş . İşin ilginci gidenler sadece mp3ler ve videolar . Onların da tamamı değil .

Hayatımda ilk kez başıma böyle bir olay geliyor akıl sır erdiremedim , mantıklı bir sebep ne olabilir ?

Kaybettiklerimi kurtarmanın bir muhtemel yolu var mıdır ?

Teşekkürler .

(not:Evde Bilgisayar ile işi olan tek aile ferdi benim . Annemin odama gelip mp3lerimi silebileceğine ihtimal vermiyorum ?)[signature][hline]A Line Allows Progress, A Circle Does Not .
MaXi...
Sosyal ağlarda paylaş

bi virüs bulaşmış olabilir bilgisayara, silinen dosyaları geri getiren bazı programlar var onları kullanmayı deneyebilirsin. format atsan dahi geri getirebiliyorlar[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

file recovery şeklinde bir program olacaktı. file inspector da olabilir adı. download.com dan indirebilirsin. ufak ve hatırladığım kadarıyla ücretsizdi. mümkün olduğunda o hdd üzerinde işlem yapma. geri getirme ihtimalin düşer bunu yaptıkça.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

o tür program ları kullanabilmen için başına böyle bi olay gelebilceni düşünerek önceden yüklemiş ve yedek almış olman lazım hiç bi bilgisi olmadan silinmiş bi dosyayı geri getiremez.[signature][hline]Scotty Doesn't Know

Fionna says shes out shopping,
But shes under me and I'm not stopping.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...