vav_heroin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Googleda defalarca aradım Türkiyede satan sadece tek bir yer buldum oda birtek x-navigator satıyor. 1.Bu 2 kasayı internetten alabileceğim bir site bilen varmı? 2.Bu kasalardan biini kullanmış ve bilgi vermek isteyen biri varmı?(Sessizlik derecesi , kullanımı vs.) Resimleri ise: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 navigator güzelmiş cruiserdan ama çok güzel değiller yani böle cafcaflı ışıklı uzay gemisi gibi[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Bu kadar janjanlıya gerek yok, thermal ler iyi baya.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Yazıcıoğlunda yakından gördüm, fazla incelemedim ama öndeki plastik adi görünümü vermişti kasaya. Kasa bayağı geniş, ferah, fan yerleşimleri iyi , sessiz bi kasaya benziyo, ama fanlar ne kadar kaliteli bilinmez. İçindeki güç kaynağıda hiç duymadığüım dandik bişeydi. Tabi bi de şu var bu kasa yurtdışında alienware tarzı üst düzey birt pc entegratörü tarafından kullanılıyor. Aynı kasa olduğunu zannetmem çünkü benim gördüğüm dandik bişeye benziyodu. İyi bir kasanın taklidini gördüm ben! x navigator mü talit, yoksa benim gördüğüm mü onun taklidi bilmiyorum. 80$ falandı fiyatı yanlış hatırlamıyosam. Güç kaynaksız alma ihtimali varsa ucuza alınabilir. Benim yorumum, taklit bile olsa , malzeme kalitesinden farkeder, tasarım aynı iyi tasarım. Güç kaynaksız bi 20$ daha ucuza kapatabilirseniz alın gitsin. Daha çok para verilmez. Gördüğüm yer Yazıcıoğlu hanının giriş katında, soldaki dükkan.[signature][hline]Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar