vimpir Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 normalde hic kapamam pc hep aciktir yalniz 2 gundur kapatip yatiyorum sabah aciyorum okuz gibi otuyor makina butun fanlara baktim sanirim ekran kartindan geliyor cikardim elektirik supurgesiyle temizledim ama gine ayni:( kasaya ustten dokununca ses azaliyor biraz daha sonra kesiliyordu ama simdi ses olece devam ediyor sanirim spreyle temizlemek lazim dimi off ya simdi nerden bulucam sprey:([signature][hline]imza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Hmm, onun içine toz kaçmıştır.Böyle tam söküp, içli dışlı bi temizlik yaparsan sesin gitmesi gerek.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ya alali daha 2 ay olmadi toz dolmus ici onu acicak ince yildizda yok yokluk icindeyim:)[signature][hline]imza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Aynı sorun bende var. Kasa fanını çıkarıp üstündeki tozları temizleyip atomlarına ayırdım ama yine de ses çıkarıyo. Hatta eskisinden daha çok ses çıkarmaya başladı. Ekran kartının fanını değiştirmeyi dene bi; ben denemedim ama :P Not: yazımdaki harfler abuk çıkıyosa windows'un azizliğindendir. şu an yazdıklarım bende ilginç karakterler olarak gözüküyo ama karşıdan okuyan düzgün okuyo sanırım...[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 kasadaki fanda gelme ihtimali varmı banad oluyodu çıkardım temizledim yağladım falan olmadı çok sıkı takınca sürtünebiliyor bi yerlere hafif gevşet sabitleyici vidaları yani yapışık olmasın ama oynar durumdada olmasın @kojiroh: yazın güzel okunuyor[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] [Bu mesaj fastreload tarafından 21 Ekim 2005 20:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar