Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garibanlara özel Sistem...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar,sınırlı bütçeyle makinayı upgrade etmek istiyorum.Tavsiyelerinizi istemekteyim.nforce2 li bir anakart istiyorum.Amd işlemcisi olsun.Ama en ucuzu olsun.Tavsiyelerinizi beklemekteyim.[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied.
Mesaj tarihi:
soltek den alıyosun board'u
wanted in dediği ile aynı özellikler 100-110 dolar kdv dahil
yanına 1800+ 60 dolar civarı oda
ram aliyosun 2 adet 256 333 mhz ddr 30$*2 = 60
toplam kdv dahil max 280 dolara
canavar gibi makinan olur
(not: ekran ve ses onboard olduğu için ram i min 512 yapman gerekiyor )[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki:
ben manyak mıyım?
Mesaj tarihi:
ewt fiyat o aralarda
bide ramı 512 olsun çünkü ekran kartı 128mb ve onu normal ram den alıyo sana kalıyo 300 küsür
tabi alıcağı miktarı kendin ayarlıyon daha azda ekran kartına ayırabilirsin

bölece benim ewdeki serverın sistemini elde etmiş oluyon (tabi ne kadar server denirse)
Mesaj tarihi:
Eldekileri ne kadara çıkartabilirim wanted onu soriyim bide..
Amd duron 750,iwill(bilmiyorum cihpseti),gforce2 Mx400 64ram li(asusun yalnız),256 sd ram war...
kaça alırlarki[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied.

[Bu mesaj RamsesII tarafından 29 July 2003 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
o sistemi o şekilde kasa olarak çalışır verirsen
150 dolara gider tabi müşterisine bağlı burda 400 dolarada satılabiliyor ama gidip bilgisayarcıya verirsen dediim fiyattan gider
Mesaj tarihi:
kasa olarak verirsin iyi bi bilgisayarci bulup 180 e falan
bide hdd alirsin seagate barracuda 40gbyte 7200rpm 90 dolarda o kdv dahil toplam fiyat olur 370 150 dolar koyarsin kasanin ustune canavar makinen olur ki 150 dolar bilgisayar yenilerken cok bi para deil hatta para bile deil diyebiliriz[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki:
ben manyak mıyım?
Mesaj tarihi:
oha
floppy yi salla makinama flopi takmıyalı 2 sene oldu
cd romda en kralından 52xlg alırsın 22 dolar[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki:
ben manyak mıyım?
Mesaj tarihi:
atlon 1800
mis kt400 board
256mb ddrram
gf4mx

butun oyunlari acacak gariban sistemi 200$ fiyati var[hline]

[Bu mesaj Infeqted tarafından 30 July 2003 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi nforce alınca ekran kartına gerek yok,değil mi?
Bİrde söyleyin bakalım msi nin ve soltek in o nforce2 li anakartlarının isimlerini...(ucuz versiyonlarının tabi)[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied.
Mesaj tarihi:
nforce2 100 den asagi yok 60-70 e ariyosan kt400 alicaksin

ayrica nforce 2 lerede aekran karti takman gerekir ama bagzi anakartlar eğpox 8 rga gibi onboard gf4mx le beraber gel,yo[hline]
  • Yeni Oluştur...