dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Ya çok eskiden (97-98 yıllarıydı sanırım) bir film izlemiştim , bir düğünü konu alıyor , 4 tane baş karakter var hatta ölüyolar , sakat kalıyolar falan filan.. Sonunu da hatırlıyorum bir sakat köpek ve bir çocuk sahnesiyle bitiyodu film.. Varmı bilen önemli biraz.. teşekkür ederim[signature][hline]Jazz'ı yaşatıjazz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Hiç Hesapta Yokken Cameron Diaz oynuyodu ?[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 4 ude biyere tatile gidiyolardi bi fahise ile beraber olurken biri olduruyodu sonra onu saklamaya calisirken isler gelisiyodu filmi bende hatirladim ama adi gelmedi =][signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Hiç hesapta yokken olabilir saol hocam..[signature][hline]Jazz'ı yaşatıjazz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Hiç Hesapta Yokken / Very Bad Things Evet film bu. Vegas'ta bekarlığa veda partisi yaparken fahişeyi yanlışlıkla öldürüyolar. Polise haber vermeyelim derken olanlar oluyo güzel film =)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 yeni konu acmadım boyle fikirde bir konu varken. hani bi film vardı. eleman bir yola giriodu sonra bakıodu haritada öyle bir yol yok,o yol boyunca gittigi her kasabada degisik seyler oluyordu.korku filmi degildi eglencelikti.road 182 mi ne öyle biseydi hatırlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 başligida direk böyle mi arattin?:) bu arama motorunda bu basligi bulmak özveri ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 interstate 60 (rakam kısmı yanlıs olabılır) 8nolu sıyah bılardo topuna soru soruyodu eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 @Apache Kayıp otoban(Lost Highway) olabilir mi acaba o film? [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 01:19 tarihinde, xieon tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Yok o değilmiş sanırım pardon:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 interstate 60 filmin adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 evett interstate 60 :)) rep olsa verirdim sagoln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 tekrardan izledim super filmdi.buna benzer başka film önerebilecek olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bir film vardı çocuk kütüphaneye gidiyordu sonra kütüphaneyi boyalar basıyordu çizgi filme dönüşüyordu sonuna kadar neydi ismi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Abi bir filmi tarif ederken niye sonunu sölüyosunuz bende bunu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 aklımda kalan yeri orası. walt disney yapımıydı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 apaçi o filmde macaulay culkin oynuyordu da adını hiç hatırlamıyorum. veletken de sevmezdim onu. edit: buldum sanırım. http://www.imdb.com/title/tt0110763/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 tenks buydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bende bir film arıyorum içinde yağmur lar bayırlar kırlar var sonra o çıkageliyor tüm ihtişamıyla güzelliği içimi ısıtıyor beyin fonksiyonlarımı sapıttırıyor televizyona yapıştırıyor adamı her anında neydi bu film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 rocco siffredi olmasın o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar