Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızlarda ki Tribal Enfeksiyon

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Valla ilk kez bi balonluyu sonuna kadar destekliyorum.
Bir olay daha var.
İlk numarasını aldım, çağrı atıcam
Bizim tello$la beraberiz

Aradım çalarken dinlet'i gökhan özen
tello$ ; irfan bi daha dü$ün dedi :)

Haklıymı$ kankam ya.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

ben anlamadim birsey sen kiza yaziyorsan kiz neden sana biri teklif etti diyor sen avea ne icin diye neden hesap soruyorsun bunlar arasinda en onemlisi....

Aksam Mesajlasalimmi ne demek !?!?!?![signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma

a.k.a homoid
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gellidus, 19 Ekim 2005 19:09 tarihinde demiş ki:
ben anlamadim birsey sen kiza yaziyorsan kiz neden sana biri teklif etti diyor sen avea ne icin diye neden hesap soruyorsun bunlar arasinda en onemlisi....

Aksam Mesajlasalimmi ne demek !?!?!?!

Hımm..!
Kız bana bariz yazıyor birisi teklif etti diye. Yani öyle birisi yok sırf beni yarmak için.

Kızla aynı dershanedeyiz bak isimde veriyorum sana özel FDD'yiz. Kız Avea öğrenci hede hödösü için dershaneden öğrenci belgesi alacakmı$.
Ondan 1 gün önce " Ak$am msjla$alım mı?" demi$tim, çünkü dershanede görü$emiyorduk.

Bkz : http://forum.paticik.com/view.php?id=149132

Sebepler link'te mevcut.

Dediğim gibi avea için hesap sormuyorum.
Bir öğrenci belgesi almak 45DK mı?
Onu merak ediyorum ;)
Kapi$?[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 19 Ekim 2005 19:51 tarihinde demiş ki:
normal olaları var.bulunca bırakmamak lzm.

buldum bırakamıorum

Bi bulsam :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 19 Ekim 2005 16:14 tarihinde demiş ki:
Ben tam bir ruhastasi bulmus durumdayim, yine iyisiniz.

Bendeki hem sayko, hem şımarık illallah ediyorum hergün[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben sunu bilir sunu solerim kızlarla ugrasılmaz insanı verem ederler bosverin.Ha bi de su var bunu bugun ogrendim Ankaralı kızlardan ne yar olur ne de diyar.Bulascaksanız bile bunlara bulasmayın...[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Sosyal ağlarda paylaş

ow izmirli demeyin

flashback oldu resmen

alayına isyan[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...