wook Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Yeni haliyle çok daha çekici ve kazançlı bir hale getirilen Türkiye Kupası kuraları çekildi.. 12.750.000 dolar toplam para ödülünün dağıtılacağı Türkiye Kupası grupları ve fikstürü belli oldu. 4 Grup 5'erli takımlar halinde yapılacak olan Türkiye Kupası yeni haliyle Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakçı tarafından lanse edildi ve ardından kupanın yeni hali, logosu ve şartları tanıtılarak kura çekimi gerçekleştirildi.. 12.750.000 dolar toplam ödülün dağıtılacağı Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe B, Beşiktaş D, Galatasaray A, ve Trabzonspor C Grubunda mücadele edecek !.. A Grubu: Galatasaray Diyarbakırspor Malatyaspor Mersin İ.Y Giresun B Grubu: G.Antepspor Fenerbahçe Ankaragücü Kayseri Erciyes Tarsus İ.Y C Grubu: Denizlispor Trabzonspor Kayserispor Altay Karagümrük D Grubu: Konyaspor Samsunspor Sarıyer İnegölspor Beşiktaş Türkiye Kupası ilk hafta maçları: A Grubu: Galatasaray - Mersin İ.Y Diyarbakırspor - Giresunspor B Grubu: Ankaragücü - Fenerbahçe Gaziantepspor - Kayseri Erciyesspor C Grubu: Trabzonspor - Kayserispor Denizlispor - Altay D Grubu: Konyaspor - Beşiktaş Sarıyer - Samsunspor bence en zor gruba fenerbahce en kolaya ise galatasaray dusmus. hayırlısı olsun guzel bi uygulama.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hayırlısı olsun[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Gruptan çıkmak için kaçıncı olmak gerekiyor?Bu arada Galatasaray için güzel bir kura olmuş.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ilk 2 gruplarında bir ust tura cıkacak. gruplardan cıkan 8 takım eleme usulu oynanacak maclarla kupayı almaya calısacak.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bjk da durumlar karışık ts de öle nolur bilmem ama gs ve fb rahat çıkarlar diyorum[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ankaragücü çıkmış bizede hayırlısı.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 gs'ye cok kolay fb'ye de cok zor bir grup gelmiş. yeni sistem hayırlı olsun. edit//imla[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. [Bu mesaj toggie tarafından 17 Ekim 2005 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 anaa giresunla galatasaray ayni grupta...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eyakari Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 sarıyer ve galatasaraya başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 sarıyerde oturuyorum ama yine de en büyük beşiktaş :-)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: wook, 17 Ekim 2005 19:14 tarihinde demiş ki: bence en zor gruba fenerbahce en kolaya ise galatasaray dusmus. Ne farkederki böle hakemler oldukça Fenere kim gelirse gelsin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 lider olarak cıkar beşiktaş favoriyiz gurupta fark bile ataraız inegöle[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . www.edepom.com * www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 valla beşiktaş şu hali ile hiçbişey yapamaz.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ben şimdi perşembe bakacam nasıl oynayacaz ona göre size gereken açıklamayı yapacam takım hakkında[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . www.edepom.com * www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Fenerin grup çok zor paso "kupa beyi" diye adlandırılan takımlar gelmiş artı erciyes falan da sarılacak kupaya. Vay anam vaay...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickyoksunu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bence çeyrek finale galatasaray,fenerbahçe,malatya g.antep,denizli,trabzon,konya ve zorlanarak beşiktaş çıkar. fener cimbom trabzon birbiriyle eşleşmezlerse tur atlarlar ama beşiktaşın işi zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 giresunla galatasaray final oynar, giresun alir...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bu guruplardan kanımca bjk ve gs cıkar ama fb nın turkıye kupasında cok sansız oldugunu bıldıgımız ıcın o ne yapar onu bılmıyorum.[signature][hline]With the lights out it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: wook, 17 Ekim 2005 19:14 tarihinde demiş ki: B Grubu: G.Antepspor Fenerbahçe Ankaragücü Kayseri Erciyes Tarsus İ.Y bence en zor gruba fenerbahce en kolaya ise galatasaray dusmus. sanmıyorum. en kolay gruba düşmüş fenerbahçe. zorlayacak tek takım tarsus idman yurdu. antep ve ankaragücünün geçtiğimiz maçlarda fenere süper yatışları var.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 en zor grup beşiktaşın , sonuçta en kötü futbolu biz oynuyoruz :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Spastik_Serce, 20 Ekim 2005 16:34 tarihinde demiş ki: said: wook, 17 Ekim 2005 19:14 tarihinde demiş ki: B Grubu: G.Antepspor Fenerbahçe Ankaragücü Kayseri Erciyes Tarsus İ.Y bence en zor gruba fenerbahce en kolaya ise galatasaray dusmus. sanmıyorum. en kolay gruba düşmüş fenerbahçe. zorlayacak tek takım tarsus idman yurdu. antep ve ankaragücünün geçtiğimiz maçlarda fenere süper yatışları var. ... sen gs li yada bjk lisin heralde böle kıskanç olduguna gree[signature][hline]NaRLıDeRe Sk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Güzel olmuş bu şekilde[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 cıkabilcek en zor grub cıkmış fenere[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde [Bu mesaj -Nae tarafından 21 Ekim 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar