Rahan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 hanım koş gençler uçuyo, oha diorm pek güzel. acep sporcu jimnastikçi falan mı bu adamlar.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Keske bende yapabılsem duwarda yurume olayını ewe duwardan fln gıtsem hızlı hızlı super olur :o)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Mum_Chamber, 21 Ekim 2005 14:45 tarihinde demiş ki: yamakasi? Yok, Le parkour.. İngiliz gençler... Reklamlarda falan da oynadılar.. Video yeni ancak bazı sahneler eski videolarından kopyala yapıştır... Misal duvarda 3 adım atma sekansı 2003 çekimi "the art of movement" videolarından... 3-5 kere denemeden sonra çekiliyor tabi.. Ama süper adamlar, harika "traceur"lar..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Gothic, 21 Ekim 2005 14:23 tarihinde demiş ki: ahhh o duvardaki hareketi yapıyım derken kaydım parkenmin üstünde ahhh belim acıyorr bide bunun üstüne deprem var dediler off offs[signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ya prince of persia nın live trailerine benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bu iki kardeşe varya kafam girsin :D muhtemelen fransızdır bunnar. zaten yamakasi filminde de izleidk bu tipleri. kısandığımdan lanetliyorum. sieee[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bi hırsızlık vakası olsa karakoldan direkt bunları almaya gelirler.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 meslekleri ne ki bunların?[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=148663 aha bu video'dakilere benziyo herelde Le Parkour, Fransızların yaptığı ve oyun dedikleri şey. Burdan da Le Parkour hakkında bilgiye ulaşabilirsiniz.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Ooo gercekten çok iyi yaa duvardan takla atmaları koly yapabilcek şeyler ama diğerleri gercekten biras yetenek birasda cesater gerektiri. Biden müziğe hasta oldum çok iyi adı ne acama bulak indirsek yaa :D[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyagi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 aynen benim gencliğim dermişim :)[signature][hline]ddr2621 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar