Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu 2 Kardeş Yer Çekimine Meydan okuyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hanım koş gençler uçuyo, oha diorm pek güzel. acep sporcu jimnastikçi falan mı bu adamlar.[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Mesaj tarihi:
Keske bende yapabılsem duwarda yurume olayını ewe duwardan fln gıtsem hızlı hızlı super olur :o)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Mesaj tarihi:
said:
Mum_Chamber, 21 Ekim 2005 14:45 tarihinde demiş ki:
yamakasi?

Yok, Le parkour.. İngiliz gençler... Reklamlarda falan da oynadılar.. Video yeni ancak bazı sahneler eski videolarından kopyala yapıştır... Misal duvarda 3 adım atma sekansı 2003 çekimi "the art of movement" videolarından... 3-5 kere denemeden sonra çekiliyor tabi.. Ama süper adamlar, harika "traceur"lar..[signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
said:
Gothic, 21 Ekim 2005 14:23 tarihinde demiş ki:
ahhh o duvardaki hareketi yapıyım derken kaydım parkenmin üstünde ahhh belim acıyorr

bide bunun üstüne deprem var dediler off offs[signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :(
Mesaj tarihi:
bu iki kardeşe varya kafam girsin :D muhtemelen fransızdır bunnar. zaten yamakasi filminde de izleidk bu tipleri. kısandığımdan lanetliyorum. sieee[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Mesaj tarihi:
Ooo gercekten çok iyi yaa duvardan takla atmaları koly yapabilcek şeyler ama diğerleri gercekten biras yetenek birasda cesater gerektiri.

Biden müziğe hasta oldum çok iyi adı ne acama bulak indirsek yaa :D[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria
Ellerosse/Hunter-Invadoria
  • Yeni Oluştur...